Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    30. Listopad 2021. 09:05

Ivona1505

ponosna.mama

Sanjarka88 🤍

Ponosnamama evo malo info o rodilistu ako ti sta znači.

Meni osobno za porod nije trebalo nista osim vlaznog papira za guzu na klistiru i ručnika za tuširanje.
    Vode se okusila nisam. Jela u boksu odmah nisam nego tek u Sobi. Ulozak i gaćice su uzeli moje kad sam isla na odjel iako navodno imaju svoje ali su ostali bez u tom momentu.
    Na odjelu sve pet, zaista nemam zamjerke..svi su ok.
    Svako 3h ti ulaze i nude dohranu. Sta god pitas dobijes bilo posteljinu, bilo spavačice, bilo nesto za bolove..
    WC papira ima stalno, to nisam niti vadila iz kufera. Ponesi obvezno bar 5-6 Tetri za bebu trebat ce ti. Pelena ima njihovih dovoljno, preferiraju i očekuju da i ti mjenjas bebu dodatno uz njihova 3 famozna puta.

Evo sto mi sada pada na pamet. Pitaj ako te sta zanima

Fala ti na ovome 🥰
    Daj mi reci je li triba sta od robice za bebu da ne stoji mokra ili sporka (bodiji, tutice..) spremila san po dva kom, samo da se nađe. Je li sta govore za dudu i bocu, lakse mi je davat na bocu nego one njihove casice di se vise prolije nego popije 🙈 e da, i izdajalica, spremila san svoju elektricnu, valjda im je i to ok 🤷🏻‍♀️

To je dobro sto si spremila izdajalicu, ja sam se zeznila pa sam morala rucno pod tusem se izdajati jel su me pocele vec boliti dojke. I kakve to casice? Znaci oni doslovno daju iz casica dohranu? :O

Da, kod nas je iz casica (ako se nije sta minjalo), vjerojatno da se bebe ne navikava na bocu.

• Mia38
    30. Listopad 2021. 09:16

Puko vodenjak... ja na putu u bolnicu 😬

Ivona1505
    30. Listopad 2021. 09:23

ponosna.mama

Ivona1505

ponosna.mama

Sanjarka88 🤍

Meni osobno za porod nije trebalo nista osim vlaznog papira za guzu na klistiru i ručnika za tuširanje.
    Vode se okusila nisam. Jela u boksu odmah nisam nego tek u Sobi. Ulozak i gaćice su uzeli moje kad sam isla na odjel iako navodno imaju svoje ali su ostali bez u tom momentu.
    Svako 3h ti ulaze i nude dohranu. Sta god pitas dobijes bilo posteljinu, bilo spavačice, bilo nesto za bolove..
    WC papira ima stalno, to nisam niti vadila iz kufera. Ponesi obvezno bar 5-6 Tetri za bebu trebat ce ti. Pelena ima njihovih dovoljno, preferiraju i očekuju da i ti mjenjas bebu dodatno uz njihova 3 famozna puta.

Fala ti na ovome 🥰
    Daj mi reci je li triba sta od robice za bebu da ne stoji mokra ili sporka (bodiji, tutice..) spremila san po dva kom, samo da se nađe. Je li sta govore za dudu i bocu, lakse mi je davat na bocu nego one njihove casice di se vise prolije nego popije 🙈 e da, i izdajalica, spremila san svoju elektricnu, valjda im je i to ok 🤷🏻‍♀️

To je dobro sto si spremila izdajalicu, ja sam se zeznila pa sam morala rucno pod tusem se izdajati jel su me pocele vec boliti dojke. I kakve to casice? Znaci oni doslovno daju iz casica dohranu? :O

Da, kod nas je iz casica (ako se nije sta minjalo), vjerojatno da se bebe ne navikava na bocu.

Bolje onda da poneses svoju bocicu i izdajalicu kak si rekla, vidis kako stvarno varira sve od bolnice do bolnice. Ne znam kako je kod vas za robicu u bolnici, kod nas su recimo bile bebice u njihovoj robici, svaki dan su ih kupale sestre, odnosno svako jutro prije nego sto su nam vratile bebace, a sad ovisi od sestre, neke bi donjele robicu pa bi ih mi same obukle, a neke sestre bi odmah obukle bebice, meni je osobno bilo bolje kad su mi nosile robicu da ga sama presvucem cisto da se uhodam, posto sam necake i necakinje i presvlacila i pelene mijenjala, ali nisu bili tako mali, pa mi je to super doslo. A ovo za casice meni zvuci totalno glupo, pa ne moze beba koja je dan stara tako papati, Boze sacuvaj. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    30. Listopad 2021. 09:24

Mia38

Puko vodenjak… ja na putu u bolnicu 😬

Drzim ti palceve da sve prode u najboljem redu i sto brze i bezbolnije. I da se do kraja dana mazis sa svojom bebicom. 🥰

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Sanjarka88
    30. Listopad 2021. 09:29

ponosna.mama

Sanjarka88 🤍

Fala ti na ovome 🥰

Ma mozes imat sve svoje , njima jos i draze 😁
    Pitaju dal' ces casu ili bocu. Ja mu dajem.u svojoj bočici ali imaju oni i svoje.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Listopad 2021. 09:30

Ivona hvala ti ♥️🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mateja2602
    30. Listopad 2021. 09:57

Jutro ženice! 🙋🏼‍♀️ 
    Kako smo danas ? 😄 Mene su sinoć ubile lažne kontrakcije i nisam se uspjela naspavati. 🤦🏼‍♀️ Sve čekam da pukne taj famozni vodenjak, ali đabe. 😂 
    Ovo me sve baš jako zbunjuje sa kontrakcijama, skoro sam u jednom momentu htjela reći dečki da pičimo u rodilište, ali sam odustala na kraju. 
    Johnny, od jučerašnjeg pregleda sam i dobila lažne kontrakcije. Garant. 😂 Nadam se da će se to sad fino nastaviti i da malecka ide vanka. 🤭 Hvala ti na podršci. ❤️ Kako si ti ? Ima kod tebe kakvih promjena ? 
    minnie25, koji porod! Baš za poželjeti, sve zvuči super.
    😁 Drago mi je da si to tako sve lijepo i opušteno odradila i da je sve prošlo glatko. Sad samo guštanje u bebici. 🥰
    Mia38, ajme bravoooo!! Nek je sretno! ❤️💪🏻🙏🏻🍀 Sve mislimo na tebe. Možda se već i maziš sa svojom bebicom. Javi nam se. 😊 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• buhtlica34
    30. Listopad 2021. 10:06

Mia38 sretnoooo 🥳🎉🍀

• Tienna
    30. Listopad 2021. 10:10

Mateja i Sanjarka, hvala vam, meni je beban prekrasan iako u tome ne mogu bit objektivna 😅
    Joj Sanjarka, ja uzela epi pa nije djelovala kako treba, a na kraju kad planiraju da bi trebao uzgon nit ne daju više dozu jer žele da osjetis poriv za tiskanjem tako da bi taj zadnji dio osjetila svakako 😆
    Minnie, stvarno filmski porod 😄 drago mi je za tebe da je tako super prošlo I čestitam ti 🥰
    U Vinogradskoj hrane na čašicu ili na špricu (evo sam zaboravila) da se izbjegne navikavanje bebe na bočicu i eventualno odbijanje sise, mislim da im je to super praksa 💪

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• sunce7
    30. Listopad 2021. 10:23

Cestitje svim mamicama na bebicama❤️
    Da se mene pita i da biram i ja bi radije na casicu,kasiku jer se beba ekspresno navikne na bocu pa kasnije problemi sa sisom😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.