Lorre da, znaci ti si bila u boxu pored mene 😊Jos mi govori babica da si komentirala kako je stigla jos jedna koja ce roditi prije tebe.
Drago mi je sto je proslo sve u redu i kod tebe. Kada sam stigla na 5.kat sam bas komentirala cimericama u sobi da me jako zanima jesi li dobro jer sam dugo cekala rezultate pcr testa pa sam cula svaki ctg na koji si te prikapcali i otkucaje srca malenoga Nike ❤️
Kod mene je porod zbilja bio filmski.
26.10. mi je kroz popodne ispao sluzni cep i odmah sam sumnjala da se nesto pokrece pa sam javila i muzu i mamo da budu spremni za svaki slucaj. Navecer sam se otusirala, sredila, muz i dalje u soku - doslovno je mislio da pretjerujem jer nikakvih naznaka nije bilo da se ista pokrece.
I kad smo legli u krevet krenulo su neki lagani trudovi. Pustila sam muza i sina da spavaju, a ja se uputila u boravak i mjerila razmak. U 2 ujutro vidim da trudovi traju sat vremena, da su na 4 minute razmaka i zovem mamu da polako dode zbog malog. Sve te trudove sam prehodala jer mi je tako odgovaralo. U 3 sam probudila muza da se digne da polako krenemo u rodiliste. Iza 4 ujutro me zaprimaju, trudovi su intenzivni ali na 3 minute. Pregledavaju me i doktor govori da sam otvorena 8 cm, neka me stave u box i da ce se on vratiti za cca sat, sat i pol.
U box sam usla u 5 ujutro, napravili su mi pcr test, ja i dalje stojim jer mi odgovara. U 5:05 puca vodenjak, babica trci prema meni i govori da ce me spojiti na ctg da vide jel beba u redu. Polijeze me na lijevi bok i krece prikapcat ctg, ali ja sam krenula tiskat i govorim joj da odustane od toga jer mala ide van. Ironija je sto nista nije upucivalo na to jer trudovi nisu bili na minutu, nego i dalje na 3 minute razmaka. Polijeze me na leda, ja u slijedecem trudu istiskujem dio glavice van, druga babica se trese i zove doktora da hitno dode. Dok je on dotrcao u box, ja sam kroz drugi trud istisnula ostatak glavice i trudovi su stali. Na kraju sam ostatak odradila bez trudova kroz dva tri potiska.
Malecka je dosla na svijet kao mala diva, svi su ju ja mislim zapamtili jer je izletila kao bumerang, bez ikakve najave 😊
Lorreda, znaci ti si bila u boxu pored mene 😊Jos mi govori babica da si komentirala kako je stigla jos jedna koja ce roditi prije tebe.
Drago mi je sto je proslo sve u redu i kod tebe. Kada sam stigla na 5.kat sam bas komentirala cimericama u sobi da me jako zanima jesi li dobro jer sam dugo cekala rezultate pcr testa pa sam cula svaki ctg na koji si te prikapcali i otkucaje srca malenoga Nike ❤️
Kod mene je porod zbilja bio filmski.
26.10. mi je kroz popodne ispao sluzni cep i odmah sam sumnjala da se nesto pokrece pa sam javila i muzu i mamo da budu spremni za svaki slucaj. Navecer sam se otusirala, sredila, muz i dalje u soku - doslovno je mislio da pretjerujem jer nikakvih naznaka nije bilo da se ista pokrece.
I kad smo legli u krevet krenulo su neki lagani trudovi. Pustila sam muza i sina da spavaju, a ja se uputila u boravak i mjerila razmak. U 2 ujutro vidim da trudovi traju sat vremena, da su na 4 minute razmaka i zovem mamu da polako dode zbog malog. Sve te trudove sam prehodala jer mi je tako odgovaralo. U 3 sam probudila muza da se digne da polako krenemo u rodiliste. Iza 4 ujutro me zaprimaju, trudovi su intenzivni ali na 3 minute. Pregledavaju me i doktor govori da sam otvorena 8 cm, neka me stave u box i da ce se on vratiti za cca sat, sat i pol.
U box sam usla u 5 ujutro, napravili su mi pcr test, ja i dalje stojim jer mi odgovara. U 5:05 puca vodenjak, babica trci prema meni i govori da ce me spojiti na ctg da vide jel beba u redu. Polijeze me na lijevi bok i krece prikapcat ctg, ali ja sam krenula tiskat i govorim joj da odustane od toga jer mala ide van. Ironija je sto nista nije upucivalo na to jer trudovi nisu bili na minutu, nego i dalje na 3 minute razmaka. Polijeze me na leda, ja u slijedecem trudu istiskujem dio glavice van, druga babica se trese i zove doktora da hitno dode. Dok je on dotrcao u box, ja sam kroz drugi trud istisnula ostatak glavice i trudovi su stali. Na kraju sam ostatak odradila bez trudova kroz dva tri potiska.
Malecka je dosla na svijet kao mala diva, svi su ju ja mislim zapamtili jer je izletila kao bumerang, bez ikakve najave 😊
Zavidim ti na filmskom porodu 🥰 ..ja se sve nadam da ce i moj bit ekspresno brz i ne pretjerano bolan, da cu imat svoje trudove doma, a ne da moram ic zbog toga sta mi je puka vodenjak i da ce to bit ovih par dana, a ne da cu prenit ko zna koliko 🙈
Sad me zanima sta ce se od svega ostvarit 😆😆
Dobro jutro najdraze okruglice i one koje to vise nisu 🥰
Naspavala sam se onako, ne bas pretjerano dobro, al nije za zalit se.
Jucer su me leđa nenormalno ubijala u kombinaciji s laznim trudovima tako da sam mislila da cu na kraju u rodiliste. Jutros sam se probudila bez bolova, ipak sam se samo preforsirala jucer i slomia me bolnicki krevet 😏
Sretno curama koje imaju pregled i sretno svima kojima se nesto pokrece 🤞🏼🍀
Minnie vrhunski porod 💪 svaka čast ♥️
MARELA hahah. Negdje među zadnjim trudovima sam im objasnjavala da sam glupa ko stup jer se svaki put zajebem i ne uzmem epi na vrijeme 😂😂😅
Tienna ajme stvarno jesu slični iz profila 😅 divan ti je 😍
Ajmo okruglice nek se pokreneee. Pratim vas i navijam za vas ♥️💜💙
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ponosnamama evo malo info o rodilistu ako ti sta znači.
Meni osobno za porod nije trebalo nista osim vlaznog papira za guzu na klistiru i ručnika za tuširanje.
Vode se okusila nisam. Jela u boksu odmah nisam nego tek u Sobi. Ulozak i gaćice su uzeli moje kad sam isla na odjel iako navodno imaju svoje ali su ostali bez u tom momentu.
Na odjelu sve pet, zaista nemam zamjerke..svi su ok.
Svako 3h ti ulaze i nude dohranu. Sta god pitas dobijes bilo posteljinu, bilo spavačice, bilo nesto za bolove..
WC papira ima stalno, to nisam niti vadila iz kufera. Ponesi obvezno bar 5-6 Tetri za bebu trebat ce ti. Pelena ima njihovih dovoljno, preferiraju i očekuju da i ti mjenjas bebu dodatno uz njihova 3 famozna puta.
Evo sto mi sada pada na pamet. Pitaj ako te sta zanima
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni osobno za porod nije trebalo nista osim vlaznog papira za guzu na klistiru i ručnika za tuširanje.
Vode se okusila nisam. Jela u boksu odmah nisam nego tek u Sobi. Ulozak i gaćice su uzeli moje kad sam isla na odjel iako navodno imaju svoje ali su ostali bez u tom momentu.
Svako 3h ti ulaze i nude dohranu. Sta god pitas dobijes bilo posteljinu, bilo spavačice, bilo nesto za bolove..
WC papira ima stalno, to nisam niti vadila iz kufera. Ponesi obvezno bar 5-6 Tetri za bebu trebat ce ti. Pelena ima njihovih dovoljno, preferiraju i očekuju da i ti mjenjas bebu dodatno uz njihova 3 famozna puta.
Boze Sanjarka pa i ti nam rodila konacno, kako sam to promasila, cestitam ti od 💙. I tebi i svim drugim mamicama ovdje. 😊💙
Vidis kako rodilista variraju, u Os recimo tetrice su njihove, mi smo u svakom trenu imali barem 3 u kreveticu, a pelene su nase, s tim da smo preko noci kad su obavezno odvozili bebe da se i mi odmorimo ostavljali po 3-4 pelene, kremicu i vlazne maramice na dnu krevetica. Bebice su s nama bile od 7 ujutro do nekih 8 pa su ih odvozili zbog vizite i onda vrate bebice oko 10 i skroz do ponoci budu s nama. Dohranu su nam davali da sami dajemo bebama i kad popapaju samo smo morale isprati bocice pod vrelom vodom i ostavit u kreveticu, svaka beba kak sam skuzila je imala svoju bocicu, posto je nas Matej uvijek iz iste dobivao dohranu. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Fala ti na ovome 🥰
Daj mi reci je li triba sta od robice za bebu da ne stoji mokra ili sporka (bodiji, tutice..) spremila san po dva kom, samo da se nađe. Je li sta govore za dudu i bocu, lakse mi je davat na bocu nego one njihove casice di se vise prolije nego popije 🙈 e da, i izdajalica, spremila san svoju elektricnu, valjda im je i to ok 🤷🏻♀️
Odnosno bolnice variraju. A protiv bolova smo mogle traziti tablete u bilo kojem trenutku, na kartonu nam je pisalo koje tablete smijemo dobiti. A za radaonu kod nas ne znam, posto sam ja ko od majke rodena otisla tamo, tamo su me pokrili sa plahtom i jedino stomak ostavili na zraku kak bi rekla, dok sam se ja probudila iz anestezije vec sam bila i prebacena u intenzivnoj na krevet, nisu me budili da sama prijedem uz njihovu pomoc. I malo su pobrkali tezinu od Mateja, mojima su rekli 3650, a zapravo je bio 3620, ali nema veze. Sad nam je vratio lagano tezinu s kojom je bio otpusten iz bolnice, jos malo i vise nabio i patronazna je rekla da on to sve skolski odraduje i da je odlicna bebica. Pohvalila je i mamu sto mu izdajam svaki puta otprilike da bude isto, sad smo na nekih 70 ml i stuce on to sve fino. Jos ga malo grcevi muce, ali vozi tata bicikl s njim pa kad prducne bude mu lakse. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Fala ti na ovome 🥰
Daj mi reci je li triba sta od robice za bebu da ne stoji mokra ili sporka (bodiji, tutice..) spremila san po dva kom, samo da se nađe. Je li sta govore za dudu i bocu, lakse mi je davat na bocu nego one njihove casice di se vise prolije nego popije 🙈 e da, i izdajalica, spremila san svoju elektricnu, valjda im je i to ok 🤷🏻♀️
To je dobro sto si spremila izdajalicu, ja sam se zeznila pa sam morala rucno pod tusem se izdajati jel su me pocele vec boliti dojke. I kakve to casice? Znaci oni doslovno daju iz casica dohranu? :O
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Minnie daaa, ti si mi bila 3.trudnica tu večer koja je rodila tako ekspresno 😍 došla je babica kasnije do mene da me utješi i kaže, a valjda je to takva noć haha
Bas mi je drago da ti je tako brzo prošlo, nadam se da si već doma sa svojim blagom ❤️
Baby N 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji