Sanjarka-los je bio tlak. Prvo mjerenje 150/93, pa sam ih molila da mi ne pisu taj jer ce me doktor ostaviti da lezim u bolnici. Tako da je drugi bio 140/90 isto visok, ali bolji nego prvi.
Mjerenje kod kuce je uredu, stvarno ne znam zasto mi tamo toliko skoci tlak. Ja se sa njima jos zezam, smijem i nemam strah od doktora. I cijelu trudnocu mi tlak super.
Mislim da ce me do termina pustati ovako da se izvlacim, a onda me ostaviti da ležim kod njih.
Danas setam, idem gore dole po stepenicama, i seks cu jedan obaviti. U nadi da se pokrene samo od sebe 🤣🙊
Ali mislim ja da moj Leon ceka tvog Luku da izade pa ce onda i on 🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Moj mali je dosao danas po planu carskim rezom.
3680 g i 52 cm, ima ga.
Na porodu neke komplikacije, ali sve je dobro zavrsilo.
Same pohvale imam za Merkur.
Cestitam 💞🥰
Hello ekipa 🙌
Ja sam provela cilo jutro u TA , bas me iscrpljuje to čekanje i načekavanje pola dana . Organizacija im je nula. No dobro.
Za prijavit nemam apsolutno ništa nova.
Plodna voda mliječna i dalje, 3cm otvorena već 2 tjedna.
Ctg dobar. Ugl sve kao i prije 2 dana. I apsolutno nema naznaka da će ista skoro. Pregled za 2 dana opet i to je to 🤷🏻♀️
Brijanje odavno već ne vidim nista i brijem napamet. Ne zelim ni znati na sto to liči… točno me sram sad svih ovih dr. Koji mi rade plodnu vodu i gledaju minđu 😅😁😂
LadyD ajme kako je sve lipo, uredno…ma top 🙌 bravo mama! 🎉 Skafander mi je 👍
Sanja koliki je tlak? Mislis da ide odmah indukcija nakon termina? Ja jos nista ne znam. Navodno oko 41+3 je rade, a to bi i meni značilo za vikend onda
Ponosnamama super je Larin kutak 🥰
Ani kako to da vas znas kad je indukcija? 🙂 O i ti si fino otvorena 🙌🙌🙌 moglo bi to uskoro 👍🤞🤞🤞
Na koga je Luka tako tvrdoglav 🙈
Moj mali je dosao danas po planu carskim rezom.
3680 g i 52 cm, ima ga.
Na porodu neke komplikacije, ali sve je dobro zavrsilo.
Same pohvale imam za Merkur.
Lyra, cestitam ti od srca na dečkiću. Zelim ti brz oporavak i puno puno maženja sa mirisnim smotuljkom! 💙🤱👶🥳
Lyra čestitam 🙌🎊
Tebi brz oporavak, a bebi sve najljepše.🙌
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Hvala curke na čestitkama! Veselim se i čekam vaše bebice da nam stignu! ❤❤
Ponosna .mama, imamo isti kinderbet 😁 prekrasno je sve sređeno 🤩
Anie92, ako dobro shvaćam ne znaš kad da se javiš u bolnicu na indukciju? Meni je bilo rečeno da se javim gore na hitnu ginekološku (3. Kat) između 9 i 11 ujutro. Za uputnicu mi nitko ništa nije rekao, odnosno shvatila sam da vrijedi ova d1 preko koje sam išla u TA. Ali, svakako nazovi svoju dr, objasni situaciju pa će ti ona najbolje znati. 😊
Lyra, čestitke draga, brzo se oporavi i idi nam kako je bilo ako budeš htjela 😊❤
Depilacija ja srećom bas prošli tjedan na brazilskoj bila 😁 htjela sam izbjeći da mi krenu nove rast taman par dana nakon poroda i baš sam sretna da sam pogodila 🙈
Sanjarka, kod mene NIKAKVIH signala prije nije bilo. Ispao sluzni par dana prije što nista ne znači i eto, ipak krenulo samo 😊
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Lyra cestitke i brz oporavak 🥰
Tienna, ma da, nisu mi nigdje napisali ni rekli u koliko sati se moram javiti gore.
Sanjarka, danas smo na pregledu dogovorili termin indukcije. Vodim se pod gestacijskim i zato nece duze cekat. Neka i ne cekaju jer ne mogu vise 😅 Sto se mene tice neka se i samo pokrene prije 😅
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Lyracestitke i brz oporavak 🥰
Tienna,ma da, nisu mi nigdje napisali ni rekli u koliko sati se moram javiti gore.
Sanjarka,danas smo na pregledu dogovorili termin indukcije. Vodim se pod gestacijskim i zato nece duze cekat. Neka i ne cekaju jer ne mogu vise 😅 Sto se mene tice neka se i samo pokrene prije 😅
Ma da, nije nit meni to pisalo u nalazu, samo nešto kao predviđena hospitalizaciju tad i tad. Srećom sjetila sam se pitati pa mislim da se možeš i ti po tom orijentirati 😊
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji