Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    25. Listopad 2021. 17:30

Sanjarka-los je bio tlak. Prvo mjerenje 150/93, pa sam ih molila da mi ne pisu taj jer ce me doktor ostaviti da lezim u bolnici. Tako da je drugi bio 140/90 isto visok, ali bolji nego prvi. 
    Mjerenje kod kuce je uredu, stvarno ne znam zasto mi tamo toliko skoci tlak. Ja se sa njima jos zezam, smijem i nemam strah od doktora. I cijelu trudnocu mi tlak super.
    Mislim da ce me do termina pustati ovako da se izvlacim, a onda me ostaviti da ležim kod njih. 
    Danas setam, idem gore dole po stepenicama, i seks cu jedan obaviti. U nadi da se pokrene samo od sebe 🤣🙊
    Ali mislim ja da moj Leon ceka tvog Luku da izade pa ce onda i on 🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• ponosna.mama
    25. Listopad 2021. 17:30

Lyra

Moj mali je dosao danas po planu carskim rezom.
    3680 g i 52 cm, ima ga.
    Na porodu neke komplikacije, ali sve je dobro zavrsilo.
    Same pohvale imam za Merkur.

Cestitam 💞🥰

• buhtlica34
    25. Listopad 2021. 17:33

Čestitam Lyra I želim ti brz oporavak i odlazak kući 💖💞🍀🥳

• ponosna.mama
    25. Listopad 2021. 17:38

Sanjarka88 🤍

Hello ekipa 🙌

Ja sam provela cilo jutro u TA , bas me iscrpljuje to čekanje i načekavanje pola dana . Organizacija im je nula. No dobro.

Za prijavit nemam apsolutno ništa nova.

Plodna voda mliječna i dalje, 3cm otvorena već 2 tjedna.
    Ctg dobar. Ugl sve kao i prije 2 dana. I apsolutno nema naznaka da će ista skoro. Pregled za 2 dana opet i to je to 🤷🏻‍♀️
    Brijanje odavno već ne vidim nista i brijem napamet. Ne zelim ni znati na sto to liči… točno me sram sad svih ovih dr. Koji mi rade plodnu vodu i gledaju minđu 😅😁😂
    LadyD ajme kako je sve lipo, uredno…ma top 🙌 bravo mama! 🎉 Skafander mi je 👍
    Sanja koliki je tlak? Mislis da ide odmah indukcija nakon termina? Ja jos nista ne znam. Navodno oko 41+3 je rade, a to bi i meni značilo za vikend onda
    Ponosnamama super je Larin kutak 🥰
    Ani kako to da vas znas kad je indukcija? 🙂 O i ti si fino otvorena 🙌🙌🙌 moglo bi to uskoro 👍🤞🤞🤞

Na koga je Luka tako tvrdoglav 🙈

Lady.D
    25. Listopad 2021. 17:41

Lyra

Moj mali je dosao danas po planu carskim rezom.
    3680 g i 52 cm, ima ga.
    Na porodu neke komplikacije, ali sve je dobro zavrsilo.
    Same pohvale imam za Merkur.

Lyra, cestitam ti od srca na dečkiću. Zelim ti brz oporavak i puno puno maženja sa mirisnim smotuljkom! 💙🤱👶🥳

CarpeDiem.
    25. Listopad 2021. 17:42

Lyra čestitam 🙌🎊
    Tebi brz oporavak,  a bebi sve najljepše.🙌

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Tienna
    25. Listopad 2021. 17:48

Hvala curke na čestitkama! Veselim se i čekam vaše bebice da nam stignu! ❤❤
    Ponosna .mama, imamo isti kinderbet 😁 prekrasno je sve sređeno 🤩 
    Anie92, ako dobro shvaćam ne znaš kad da se javiš u bolnicu na indukciju? Meni je bilo rečeno da se javim gore na hitnu ginekološku (3. Kat) između 9 i 11 ujutro. Za uputnicu mi nitko ništa nije rekao, odnosno shvatila sam da vrijedi ova d1 preko koje sam išla u TA. Ali, svakako nazovi svoju dr, objasni situaciju pa će ti ona najbolje znati. 😊
    Lyra, čestitke draga, brzo se oporavi i idi nam kako je bilo ako budeš htjela 😊❤
    Depilacija   ja srećom bas prošli tjedan na brazilskoj bila 😁 htjela sam izbjeći da mi krenu nove rast taman par dana nakon poroda i baš sam sretna da sam pogodila 🙈
    Sanjarka, kod mene NIKAKVIH  signala prije nije bilo. Ispao sluzni par dana prije što nista ne znači i eto, ipak krenulo samo 😊 

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Ani92
    25. Listopad 2021. 17:59

Lyra cestitke i brz oporavak 🥰
    Tienna, ma da, nisu mi nigdje napisali ni rekli u koliko sati se moram javiti gore. 
    Sanjarka, danas smo na pregledu dogovorili termin indukcije. Vodim se pod gestacijskim i zato nece duze cekat. Neka i ne cekaju jer ne mogu vise 😅 Sto se mene tice neka se i samo pokrene prije 😅

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Lorre
    25. Listopad 2021. 18:07

Lyra čestitam 🎉❤️

Baby N 💙

• Tienna
    25. Listopad 2021. 18:09

Ani92

Lyracestitke i brz oporavak 🥰
    Tienna,ma da, nisu mi nigdje napisali ni rekli u koliko sati se moram javiti gore.
    Sanjarka,danas smo na pregledu dogovorili termin indukcije. Vodim se pod gestacijskim i zato nece duze cekat. Neka i ne cekaju jer ne mogu vise 😅 Sto se mene tice neka se i samo pokrene prije 😅

Ma da, nije nit meni to pisalo u nalazu, samo nešto kao predviđena hospitalizaciju tad i tad. Srećom sjetila sam se pitati pa mislim da se možeš i ti po tom orijentirati 😊

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.