Traveller evo mama njena je izgubila prvo dijete bila, ali je toliki mentalni sklop dobar imala u glavi da je kasnije njih troje rodila, a to zelim i njoj da se dogodi. 💞
I evo mene cure u TA. Ctg sam odradila i to dva puta posto im jedan nesto ne valja, nece papir izbacit. Stavim slikicu, posto ja ne kuzim nista tu haha. 😂
https://ibb.co/GQhT65B
Meni izgleda po dosadašnjem iskustvu, kao uredna srčana rekacija i pokreti bebe. Trudova nema, ove dvije, tri "planine" su od tvog pokreta ili dodira sonde.
Što bi rekli neće malac skoro bar po ovome🙈
E hvala ti, i mislila sam da to izgleda uredno ali nisam nikad bila pa reko bolje da jos tu provjerim. 😊
Malo je bio zivahan na trenutke, moguce mozda da su i zbog toga ove "planine"? 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ja sam bila jučer na pregledu, skroz zatvorena 😑. 38+3d i procjena je 3515g +-500g 😂 Nadam se da ide više u minus a ne plus. Idući pregled mi je 8.10. u TA.. A do onda se možda i pokrene porod🤔 Mislila sam da su češći pregledi sad pred kraj
Juzro curkeee 🥰
Evo ja odradila jutarnju setnju 2,5 km...nista novo za prijaviti, nema nikakvih bolova..apsolutno nista 😀
Sretno na pregledima danas!
Kiky jesi obavila pregled jutros? Nadam se da se nesto pokrenulo
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ja cure gotova bila oko 11,nije mi ni ultrazvuk radila ni vaginalno me gledala danas, kaze necemo prckati, iduca kontrola u TA u petak, prije toga kod anesteziologa imam pregled, krv su mi vadili, pa na ultrazvuk i kod nje na pregled u petak i onda dogovaramo carski, kaze ona mora predstojnici prvo poslati slucaj moj, ali na carski idem, to je formalnost samo. I morati cu kod ginekologinje svoje po nalaz od streptokoka jel doktorica mora imati nalaz crno na bijelo u bolnici. Sve u svemu ja sam presretna sa danasnjim danom. Doktorica je otkacena, ona mi radila zadnji anomalijski u bolnici i kaze sjeca me se, nisam mogla vjerovati da me se sjeca. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ja sam bila jučer na pregledu, skroz zatvorena 😑. 38+3d i procjena je 3515g +-500g 😂 Nadam se da ide više u minus a ne plus. Idući pregled mi je 8.10. u TA.. A do onda se možda i pokrene porod🤔 Mislila sam da su češći pregledi sad pred kraj
Suosjecam se hahah...tako je i meni bilo sljedeci pregled tek na termin 🙄 a čini se da ću ga i dočekati haha
Suosjecam se hahah…tako je i meni bilo sljedeci pregled tek na termin 🙄 a čini se da ću ga i dočekati haha
I meni se sve čini da ćemo mi dočekati termin, i prešišati 😃
Na pregledu prije 2 dana uloživa vršak prsta. To je ništa 😅😅
Ne znam kako bih ga potakla više da krene 🙈🙈
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Suosjecam se hahah…tako je i meni bilo sljedeci pregled tek na termin 🙄 a čini se da ću ga i dočekati haha
Ne znam ni ja haha, šetam svaki dan, jedem ananas i nista 😀
Cure koje ste vec rodile kakav je osjecaj kad se beba spusti skroz dole? Ja uopce nemam osjecaj da se spustila..tj kao da je glavica u djelu iznad gaćica 😀
Ne znam ni ja haha, šetam svaki dan, jedem ananas i nista 😀
😅 isto šetam, radim malo Amy i još neke vježbe, penjanje uz stepenice, ali ne osjećam da se išta događa niti da bi moglo uskoro.
Zadnja 2 dana od pregleda sam još u nekom bezveznom stanju kad se samo rasplačem jer eto ne želi još van, a ja sam očekivala da će još prije doći 😃 ne mogu si pomoći, luda hahah 🙈🙈
-
Ja ga već dugo vremena osjećam dolje skroz u gaćicama. Onako baš osjetim pokrete 🙈🙈
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji