Ja sam bila jučer na pregledu, skroz zatvorena 😑. 38+3d i procjena je 3515g +-500g 😂 Nadam se da ide više u minus a ne plus. Idući pregled mi je 8.10. u TA.. A do onda se možda i pokrene porod🤔 Mislila sam da su češći pregledi sad pred kraj
Suosjecam se hahah…tako je i meni bilo sljedeci pregled tek na termin 🙄 a čini se da ću ga i dočekati haha
I meni se sve čini da ćemo mi dočekati termin, i prešišati 😃
Na pregledu prije 2 dana uloživa vršak prsta. To je ništa 😅😅
Ne znam kako bih ga potakla više da krene 🙈🙈
Ne znam ni ja haha, šetam svaki dan, jedem ananas i nista 😀
😅 isto šetam, radim malo Amy i još neke vježbe, penjanje uz stepenice, ali ne osjećam da se išta događa niti da bi moglo uskoro.
Zadnja 2 dana od pregleda sam još u nekom bezveznom stanju kad se samo rasplačem jer eto ne želi još van, a ja sam očekivala da će još prije doći 😃 ne mogu si pomoći, luda hahah 🙈🙈
-
Ja ga već dugo vremena osjećam dolje skroz u gaćicama. Onako baš osjetim pokrete 🙈🙈
Tko ti vodi trudnocu u TA? Jel Rubinica? 😊
Ej, bila sam dosad 4 puta i svaki put je bila druga doktorica 😃😃 nisam izabrala nekog određenog, nego ono ko me potrefi. Nisam ni znala da se može izabrati 😅
-
Tko je tebi danas bio? Jesi puno čekala? 😊
Ma ja nisam birala, ali meni je bila dr Kadivnik danas, skroz mi je simpa zena, a rekla je da ce mi ona voditi do kraja, tako da na kontrolu idem opet kod nje iduci petak, kazem jos me se i sjeca, ja ostala sokirana. 😂
Ma na sam ctg sam cekala mozda tipa 10 min, treca sam dosla na red, ali sam cekala do 10 sati red kod doktorice, puno je bilo zena sa kofercicima koje su isle prije nas posto ostaju u bolnici, dok sam kod nje zavrsila i krv odnjela u labos bilo skoro 11 sati, ali ajde nema veze, taman mi je mama bila u bolnici na pregledu pa mi malo drustvo pravila. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Pozdrav, nr stignem vas pratit ovih dana, mi smo izašli prekjučer iz bolnice. Teo siki, spava, tu i tamo zaplace ništa puno, muž kaže nezna ni plakat 😅 Ja se osjećam odlično, krvarenje stalo ,nesta malo tragovi vjerojatno jer sisa. Najmlađa kćer je ljubomorna jer nije u centru pažnje, imam malo s njom problema, ukljucivam nju sto vise da pomaze" previt brata s mamom. Evo salje vam Teo sliku
https://ibb.co/mR4jPPq
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Cure koje ste vec rodile kakav je osjecaj kad se beba spusti skroz dole? Ja uopce nemam osjecaj da se spustila..tj kao da je glavica u djelu iznad gaćica 😀
Meni je glavica toliko nisko da beba doslovno glavicom "sjedi" na cerviksu i to mi je i gin potvrdio na zadnjem pregledu da se oseti glavica i zato i kaze da moze krenuti svaki cas, ugl od simptoma mi je da svakih pola sata idem na wc i kad duze stojim osjecaj kao da ce ispast svaki cas van koliko pritisce dolje, stim da su mi sve trudnoce bile takve i kazu da imam tu srecu da sam zato brzo rodila oboje jer cim sam se otvorila beba je bila spremna za izlazak jer je i ovak bila nisko pa se nije trebala "spustit" u porodajni kanal, nadam se da ce i ovog puta biti ekspresni porod 😊😊
Monalisa tako i meni, samo imam osjecaj da mi na mjehuru sjedi... osjecam pokrete doslovno u preponi a nogice u ravnini pupka. Iako, meni prva trudnoca pa ne znam kako je to inace al ovako logicno zakljucujem da mu je put van kraci pa se nadam da ce brzo ici.. 😄
Endzrue i Tracy ako mi muz donese robu za izalazak taj dan kad dođe po nas hoce li to na vrijeme stići do mene??
Ili bolje da donese dan prije?
Ja sam si za izlazak spremila odmah u kofer, bolje za svaki slucaj, ako bude guzva ko zna kad ce doci robica kod tebe, jedino ce tata jaje i dekicu donjeti taj dan, bolje da na to cekamo spremni i odjeveni nego da sve cekamo. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Juzro curkeee 🥰
Evo ja odradila jutarnju setnju 2,5 km…nista novo za prijaviti, nema nikakvih bolova..apsolutno nista 😀
Sretno na pregledima danas!
Kiky jesi obavila pregled jutros? Nadam se da se nesto pokrenulo
Hej jesam. Otvorena 2cm pokrenulo se 🥳🥳🥳 sve je ok sa mojom bebicom osim sto su mu testisi malo uvecani ali rekla je da se ne brinem nista i da je on posve zdrav. U ponedjeljak opet pregled pa je rekla ako se jos otvorim da najvjerojatnije onda ostajem u bolnici. 😁 Mozda krene i prije, bas mi je pritisak. A jucer sam se cijeli dan setala i rekla doktorica neka samo nastavim sa setnjom. Tako da i ti isto u setnju 😉😉😉
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja sam bila jučer na pregledu, skroz zatvorena 😑. 38+3d i procjena je 3515g +-500g 😂 Nadam se da ide više u minus a ne plus. Idući pregled mi je 8.10. u TA.. A do onda se možda i pokrene porod🤔 Mislila sam da su češći pregledi sad pred kraj
Suosjecam se hahah…tako je i meni bilo sljedeci pregled tek na termin 🙄 a čini se da ću ga i dočekati haha
😅 isto šetam, radim malo Amy i još neke vježbe, penjanje uz stepenice, ali ne osjećam da se išta događa niti da bi moglo uskoro.
Zadnja 2 dana od pregleda sam još u nekom bezveznom stanju kad se samo rasplačem jer eto ne želi još van, a ja sam očekivala da će još prije doći 😃 ne mogu si pomoći, luda hahah 🙈🙈
-
Ja ga već dugo vremena osjećam dolje skroz u gaćicama. Onako baš osjetim pokrete 🙈🙈
Tko ti vodi trudnocu u TA? Jel Rubinica? 😊
Ej, bila sam dosad 4 puta i svaki put je bila druga doktorica 😃😃 nisam izabrala nekog određenog, nego ono ko me potrefi. Nisam ni znala da se može izabrati 😅
-
Tko je tebi danas bio? Jesi puno čekala? 😊
Ma ja nisam birala, ali meni je bila dr Kadivnik danas, skroz mi je simpa zena, a rekla je da ce mi ona voditi do kraja, tako da na kontrolu idem opet kod nje iduci petak, kazem jos me se i sjeca, ja ostala sokirana. 😂
Ma na sam ctg sam cekala mozda tipa 10 min, treca sam dosla na red, ali sam cekala do 10 sati red kod doktorice, puno je bilo zena sa kofercicima koje su isle prije nas posto ostaju u bolnici, dok sam kod nje zavrsila i krv odnjela u labos bilo skoro 11 sati, ali ajde nema veze, taman mi je mama bila u bolnici na pregledu pa mi malo drustvo pravila. 😊
Ajde dobro je onda 😊 ja sam prvi put bila 5 sati, druga dva puta po 4 sata. I sad u srijedu sve završila za sat ipol. Iako sam čula da je srijedom najveća gužva jer svi idu kod Rubin tada. Ali uopće nike bila gužva ili je zato što sam uranila 😃
-
Kadivnik je i meni bila jedan petak 😃 simpa je skroz. Onako je bila vesela i nasmijana što mi je bilo čudo jer su svi ajde samo ko na traci juriš.
Mislim da su spomenuli da je ona u nedjelju kad sam opet naručena 😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Juzro curkeee 🥰
Evo ja odradila jutarnju setnju 2,5 km…nista novo za prijaviti, nema nikakvih bolova..apsolutno nista 😀
Hej jesam. Otvorena 2cm pokrenulo se 🥳🥳🥳 sve je ok sa mojom bebicom osim sto su mu testisi malo uvecani ali rekla je da se ne brinem nista i da je on posve zdrav. U ponedjeljak opet pregled pa je rekla ako se jos otvorim da najvjerojatnije onda ostajem u bolnici. 😁 Mozda krene i prije, bas mi je pritisak. A jucer sam se cijeli dan setala i rekla doktorica neka samo nastavim sa setnjom. Tako da i ti isto u setnju 😉😉😉
Wuuhuu 😀 onda se mozda vidimo u pon ako ne rodis do tad 😀 ja sam narucena u 8.30 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Juzro curkeee 🥰
Wuuhuu 😀 onda se mozda vidimo u pon ako ne rodis do tad 😀 ja sam narucena u 8.30 🥰
Mene su tek na 10 narucili u ponedjeljak. Doci cu ja malo ranije isto, ali ne ceka se tamo dugo, idemo ko na traci. Mozda se i vidimo 😉
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ajde dobro je onda 😊 ja sam prvi put bila 5 sati, druga dva puta po 4 sata. I sad u srijedu sve završila za sat ipol. Iako sam čula da je srijedom najveća gužva jer svi idu kod Rubin tada. Ali uopće nike bila gužva ili je zato što sam uranila 😃
-
Kadivnik je i meni bila jedan petak 😃 simpa je skroz. Onako je bila vesela i nasmijana što mi je bilo čudo jer su svi ajde samo ko na traci juriš.
Mislim da su spomenuli da je ona u nedjelju kad sam opet naručena 😃
Aa dobro i ja sam od 8 bila danas, cak i ranije, ali mi nekako proletilo vrijeme. 😊 Cula sam da se zna cekati jako dugo bas i uvjerila se u to haha. Ja sam htjela da mi dr. Rubin bude, ali na kraju sam rekla svejedno mi je, sve su one strucne osobe i sve su isle u istu skolu i specijalizirale se za porode, jos sam i presretna sa Kadivnik, stvarno nije postavljena kao da joj se ne radi ili tipa petak je pa ajmo sto prije sve obaviti, jako je opustena i nasmijana sto kazes, pitaj jel ti moze ostati ona doktorica, kazem ti meni je ona sama rekla da ostajem kod nje, a ja odmah sretna. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Lisa ja sam imala osjecaj jakog pritiska i tako sam znala da se spustila.
Sanjarka woohooo, pa ti si u terminu! 🎉
Mateja Teo je preesladak! 😍 i super za krvrenje! Evo meni danas tocno 6 tjedana od poroda, a povremeno jos lagano krvarim. 😆
Trudovi - samo bih dodala da ne moraju ici iz ledja, ja sam ih na prvom porodu sve osjecala samo naprijed.
Sortiraj odgovore
Najstariji