Jutro okruglice🤰 ja nocas oke spavala,oaim ato sam se izpreznojavala uzasno,da sam se morala skinut koliko sam mokra bila i koliko mi je vruce bilo. A spavam pokraj otvorenog prozora😱 ovih dana sam bas uzasno umorna iscrpljena,nemam snage za nista. Ne znam kako vi koje ste oko mojih tjedana al ja ne znam sta je to. Krenem nesto radit,5 min oke nakon toga ajme meni. Jedva hodam,sjedim,stojim. Bas jedva cekam tih mj dana jos da prode,onda druge slatke muke krecu.
Kod mene manje vise sve spremno,danas jos perem od kolica navlake jer su bas bile prasnjave i od kosare nutarnji dio poprimio neku zuckastu boju na mjestima pa sam to skinula i siknula prat. I jos jednu turu imam posteljine i to je to😉
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Terminuse, jesu vam se smirile malo bebe u trbuhu? Moj tu i tamo se javi sa bas nelagodnim pokretima, ili se rasteze ali nije vise kao prije kad bi me stalno lupkao. Valjda je to ok, brinem se malo..
Baš sam to i ja kod sebe primjetila i pitala na pregledu u ponedjeljak. Ginekologinja mi je rekla da je to ok, jer da nemaju vise toliko mjesta kao prije i da se ne može očekivati isti intenzitet udaraca. Da nastavim brojati pokrete te da je zabrinjavajuće ako ih je manje od 5 u satu mjerenja ili da uopće nema pokreta kroz period od 10 sati
Evo nas, jučer je samo 3 puta javio se i to nisu bili udarci nego vise okretanje.. Ali zato danas je aktivan više, isto nisu udarci.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jutro okruglice🤰 ja nocas oke spavala,oaim ato sam se izpreznojavala uzasno,da sam se morala skinut koliko sam mokra bila i koliko mi je vruce bilo. A spavam pokraj otvorenog prozora😱 ovih dana sam bas uzasno umorna iscrpljena,nemam snage za nista. Ne znam kako vi koje ste oko mojih tjedana al ja ne znam sta je to. Krenem nesto radit,5 min oke nakon toga ajme meni. Jedva hodam,sjedim,stojim. Bas jedva cekam tih mj dana jos da prode,onda druge slatke muke krecu.
Kod mene manje vise sve spremno,danas jos perem od kolica navlake jer su bas bile prasnjave i od kosare nutarnji dio poprimio neku zuckastu boju na mjestima pa sam to skinula i siknula prat. I jos jednu turu imam posteljine i to je to😉
Poznat mi osjecaj, kuham sjedecki, ne mogu stajat cijelo vrijeme uz stednjak nema sanse. Jedino se ne znojim preko noci, bar ne jako.
A za oprat jos imamo ogradicu i plahte i dekicu debelu ako nademo negdje. Vjerojatno cemo kupiti u Bubamari posto danas idemo i plahte tamo kupiti. Spremat kucu je rekao muz da ce on odmah nakon krecenja u subotu. Ja cu prebrisati malo prasinu i ovo sto je kagano, iako mi ni to nece dati da napravim. 😂
Ne voli kad piljim nad njim kad sprema, mikromenadzer sam onda hahah. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ima grudnjaka od danas i u Kauflandu za nekih 30-ak kn ako se ne varam, pa cak i onih udobnih visokih gaca za trudnice, samo njima nisam zapamtila cijenu. A u Lidlu si definitivno kupujem jedne tajice i eventualno jos jedan grudnjak za dojenje, samo ne znam hocu iz Lidla uzet ili Kauflanda. 😁
Najveći problem je pogoditi veličinu kad se ne može probati. Tajice bi lako, ali grudnjak slučajno pogodila.
Iz kauflanda nisam ništa imala od odjeće osim čarapa.
To ce i meni biti za grudnjak problem, moram gledati da mi bude veci od onih sto sad nosim, ako bude bilo uopce jos danas. 😁
Tajice bez problema isto pogodim, a iz Kauflanda nisam ni carape nikad kupila, ali provjerit cu kakvi su grudnjaci, lako odemo do Lidla ako mi ne budu bas nesto. :)
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Nemam šta za prijavit cure. Ostala na tih 4 i sad čekam pregled da vidim hoće li to danas ili ne 🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozdrav ženice drage ❤️🤰🏼
Nisam vas stigla pratiti, pa sam zato bome imala fino čitkaranje ujutro. Moram vaš čitati i pratiti na dnevnoj bazi jer čovjek ispadne iz štosa. 🙆🏼♀️
Little baby mi smo si terminom bilzu (taman sam danas ušla u 34. tt) pa ti mogu reći da mi je i samoj tako. Ubiti ovisi kako koji dan. Ima dana npr. kao jučer gdje sam 3 sata bila u kuhinji i skuhala ručak, ispeglala veš, pospremila kuću i još navečer otišla sa dečkom u šetnju. A onda ima dana kad odem pješke do trgovine i ne mogu nikuda kasnije jer sam umorna i sve dolje me boli. 🤦🏼♀️ Ali mislim da je to zbilja sve normalno, brže se umaramo i tijelo se priprema za porod. 🤗 I samo polako, kad god osijetiš da si umorna odmori si i uzmi si vremena koliko treba.
Plavabosanka nemoj da te isprepadaju, ja imam dvije kolegice s posla šta su rodile na carki i imaju dvoje djece. Tako da ne brini ništa, samo nebo ti je granica. 😄 Nedaj se zastrašiti. 💪🏻🤭
Sanjarka88 kao i uvijek, prekrasne stvarčice si kupila. 😊 Za oko mi je zapeo ovaj spremnik za dude Mushie, dugo ga već vrebam. 🤩🙆🏼♀️ Baš mi se čini zgodan jer ga možeš i na kolicima zakačiti.
Lady D. maleni je premedeni, baš ima krasne obraščiće. 😍😎
Puse vam svima šaljem i sretno sa pregledima tko ima danas. Uživajte u mališanima. 🤗🙋🏼♀️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Nemam šta za prijavit cure. Ostala na tih 4 i sad čekam pregled da vidim hoće li to danas ili ne 🤦🏼♀️
bumac95 držim ti fige da se nešto pokrene! 🤗💪🏻 Idemo vas dvoje! 🥳🥳
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Ja ne znam kakva mi je linija prije bila tako da sad ne mogu bas ni pratit🤣🤣 a i malo je nezgodno🤣🤣🤣
Kažu kao da je više roze boje normalna, ali da tamni odnosno bude ljubicasta prilikom otvaranja. Jeste nezgodno pratiti ali ja uslikam mobitelom pa tako pratim🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Ja rodila prvo na carski, evo druga trudnoca uredna bez ijednog problema, ostvarena iz prvog pokusaja
Kuma troje na carski. S tim da na trecem carskom mozes birati da ti odmah podvezu jajnike sto je meni super i sigurno cu uzet s trecim (ako ga bude :D)
Čestitam na novim bebicama, nekako se svi približavamo 😃
Nego, odlučila ja kao i vi obaviti shopping osnovnih stvari za sebe i bebu. Inače stalno kupovala u Bipi, sada ponukana vašim hvaljenjem DM-a i popusta i bodova zamolim dragoga da večeras ode do Jokera jer je 15 %. Ali danas 15.,a ja mu popis napravila prema katalogu od sutra 16. Donio 3 velika paketa pelena, a od SUTRA 2+1 gratis 😕 i još tako sitnica, ali pelena mi najviše žao. Pola toga nije pronašao npr BIBS dude, soft krpice, hipp čaj, hulahopke za trudnice, ništa od toga nema… 🙈
Nisam ni ja u svojem Dmu našla trudničke hulahopke niti grudnjake niti ništa sličnog 😭 a sve uredno stoji da je dostupno kad gledam preko aplikacije
Hm ima super trudnicku ponudu ako ćeš ovih dana pohoditi Vilingen. Meni su super njihovi grudnjaci za dojilje i trudnicke hulahopke.
Sortiraj odgovore
Najstariji