Cure, cestitam svima na dobrim pregledima.
Sanjarka, ajme super su ti sve "neophodne" (🤭) stvari sto si dobila. Meni je isto neki dans stigao "neophodni" vrtuljak:
https://ibb.co/8zmLDPL
Sto se tice bebinog lica i naš malac se uvijek nekak pokaze. I to mi je bas super, jer se sad vec stvarno vidi kako ce izgledati. Evo jedna fotkica obraščića 😍:
https://ibb.co/C2KfJns
Bumac95, o jooj...najgore je to cekanje. Kad se psihicki pripremis i onda odugovlace. Al kako kazu strpljen, spasen. Samo se ti nama javljaj dok mozes, da budemo u toku. Nadam se da neces jos dugo cekati. 🤞
Cure koje planiraju na dijetu zbog velike bebe..ne sjecam se
Cure koje planiraju dijetu zbog velikih beba, kao sto je Tienna napisala, izbjegavati sve sto inace deblja, ugljikohidrate, sve s bijelim brasnom, krumpir, tjesteninu, slatkise. Sto vise mesa, povrca, variva. I jesti vise manjih obroka. Ja sam zbog povisenog secera na toj gestacijskoj dijeti i dobila sam samo 3 kile. Malac je 1400g, posteljica i plodna voda i ispada da se ja nisam udebljala nista.
3. Put pisem post i treći put me izbaca 🙄
Znači
Dobar dan jos jednom ženice drage 😊
Ja cijelo jutro u pokretu. Evo sad malo u lezeci.
Upalila sam prvu mašinu baby robice u broju 56, bude jos jedna mašina u tom istom broju jelte 🤦🏻♀️
Jučer isla jos u ljekarnu u zavrsni shoping. Sad smo kompletno spremni. I sa stvarima i torbe za rodiliste.
Zdjelica pitala ga jučer sta s tom mojom zdjelicom i rekla mu koliko se u prosloj t prethodni gin bavio s time….on kaze da on problem ne vidi. Da bas imam dobru zdjelicu 😂 zahvalila sam se na komplimentu haha
LadyD stigao mi jučer paket sa svijeta beba s neophodnim stvarima za malog gospodina 😆
https://ibb.co/5sBBQn3
Super su mi ove neophodne stvari🤣 ja imam isti vrtuljak samo u drugim bojama...ova spirala mi je bas lijepa moram i ja pogledati za kolica da uzmem😀
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Traveller nek ne glumi nedostižnu vise 😂😂😂😂
LadyD da, psihički me to malo drma. Ne spavam dobro jer sam pod stresom i onda opet cijeli dan ništa. Sutra im je bolje da me ne zeznu opet 😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sanjarka evo javljam se ali bez vijesti 🤦🏼♀️😂
U KBC Ri je trenutno toliko rodilja da su rađaone pune. Pa ja lijepo lezim na odjelu i čekam malo smirivanje situacije 🤦🏼♀️😅 nis pametnog drugog nema za rec. Samo čekanje 😅
Nadam se da neces jos dugo čekati ❤ s nestrpljenjem čekam iskustvo iz Riječkog rodilišta 🥰 sretno jos jednom!
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sanjarka , baš su divne stvarčice. 😁 Mi smo kupili isti vrtuljak, na kraju smo ga skinuli i spremili jer ga ne palimo. 🙈
Ivona, kod mene da gospodin nije požurio bio bi dogovoreni carski jer je bio na zadak i nisu me planirali poroditi prije 39.tjedna. Kao što CarpeDieđ kaže čekaju što dulje. Tako da ne kasniš nigdje. ☺️
Hoćeš prodati vrtuljak? Imamo isti baby gym, ako ništa zakvačit ćemo ga na njega.
LadyD da, psihički me to malo drma. Ne spavam dobro jer sam pod stresom i onda opet cijeli dan ništa. Sutra im je bolje da me ne zeznu opet 😂
Jos cemo ti se ja i Lisa pridruzit dok tebe porode 😂 Zezam se malo. Mogu mislit kako ti je, nadam se da ces sutra doci na red. I ja jedva cekam da se pokrene nesto. Ima jos dva tjedna ali vise nemoguuuu. Koliko me bilo strah poroda, sad jedva cekam da rodim!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sanjarka88 preslatko je sve. 😍
Bumac95 sretno još jednom🙌
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Za cure u Rijeci, ja sam danas bila do Mana outleta na Kukuljanovu, kupila sam bas super robice za malenoga, pidzamice body pamuk po 20ak kuna, hlacice po 15ak kn. Njihova mi je robica super.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
U mene ništa novo 🙈
Još uvik se osjećam ko da iman još misec dana isprid sebe ahaha 😂
Nadam se da cu stvarno uspjeti jer se ne prepoznajem i svaki put kada se vidim osjecaj je uzasan jer sam naglo dosla i do ovih 75kg i sad na to jos ove kile. Nisam se navikla ni na onu promjenu vec sam dosla na novu kilazu koja je stravicna. Veselim se bebici i svemu sto donosi, vjerujem i dat cu sve od sebe da uhvatim ritam s bebicom i vrijeme za sebe (prehranu i vise kretanja) hvala ti na podrsci ♥️
Bilja ne mari i ne brini previše za kg trenutno, (Znam da je lako reći nama koje smo dobile malo.) Ali dosta faktora u dobijanju na težini igra ulogu kod svake od nas, a kod tebe je to skupom svega rezultiralo sa malo više viška. Važno je da si ok, zdrava i ti i beba. Još malo će kraj pa ćeš se nakon poroda i oporavka moći postepeno posvecivati i sebi. Polako koriguj ishranu i uradi sve što može biti do tebe, pa će i kilogrami otici kako su i došli. Plus angaziranje oko bebe+šetnje uz korigiranje ishrane su dobitna kombinacija. Predpostavljam da imaš i super visinu, tako da ćeš vrlo brzo biti prava zgodnica.
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji