Traveller da, jednom mi je bio taj dr. jamin, a sad mi je bio stariji doktor Zudenigo (ili tako nekako), stvarno to nisam od njega očekivala, valjda ima nešto u mom nastupu zbog čega misle da želim vaginalni pregled
inače, onako među nama, taj dr. jamin je baš pričao sa med. sestrom kad sam ušla, tako da znam da je proveo par godina u na radu u bolnici u Londonu i tad je pratio čak dvije trans trudnice i morao je dobro paziti kako ih oslovljava da ne dobije otkaz, znam da je totalno nebitno, al morala sam to s nekim podijelit
xo xo gossip girl
Heej. Čestitke novim mamicama na bebicama i brz oporavak vam želim svima 🍀🍀💗🥰 drago mi je i zbog dobrih pregleda i velikih bebica, svi se pomalo bližimo terminu💪🏻🤞🏻
Hvala curke i na komplimentima, baš ste me raspekmezile 🙈💖😘 ali Zarin komentar "prekrasna, nježna i bajkovita" ne znam šta da kažem ☺️☺️ hvalaa vam još jednom 💗
Rita37 ni moj malac se nije smirio i bome nekad i boli kad se stisne, gura kao da želi van🤣🤣 al meni je sve čudno kad ga nekad ne osjetim pa mi bude žao što če uskoro bit kraj🙉
Joj i meni je žao što je uskoro krah trudnoće🥰. Prošli put sam jedva čekala da rodim jer me žgaravica ubijala pred kraj. Uzasno je bilo niti sjediti niti hodati, ni lezati. Jesti nikako 🙄.
Ali kada sam rodila nikako se naviknuti da sam rodila, beba kraj mene, a je sve pazim kao stomak uz (misao trudna sam) 🤣🤣. Jedno 3 mjeseca mi je trebalo da se prestanem ponašati kao trudnica kod nekih pokreta ili slično 😁 vidim da će tako biti i sada, baš volim biti trudna 😅
Baš sam se pitala gdje si ti kad vidim javiš se s pregleda 🙉
Hahah jooj tako ću i ja sad. Ustvari sam se sad tek nekako opustila, do sad sam, mučila sto briga. Isad mi je stomak baš lijep ko loptica💙 i volim što me svi hvale kako sam postala drugačija u trudnoći u svakom smislu pa da se ne lažemo i zato bi još malo bila trudna 😂😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Za cure u Rijeci, ja sam danas bila do Mana outleta na Kukuljanovu, kupila sam bas super robice za malenoga, pidzamice body pamuk po 20ak kuna, hlacice po 15ak kn. Njihova mi je robica super.
Odličnoo, mozda se uspijem odvuc do tamo haha
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ja sam jedina ovdje dobila 30kg, bacam se u depresiju mjesecima zbog toga ali i dalje nastavljam sve zivo jesti 😬😞Sanjarka i ostale cure bravo za dobre preglede i na +6 kg Sanjarka, na ovom forumu sve same zgodne zenske. Jos sam u soku sto je jedna cura napisala +1kg😱😱
Traveller, Tracy ima li kod vas ista? Bumac pokrenu li se samo ista?🙊
Zadnja dva dana me lovaju menstrualni bolovi, ali u globalu nema nekih posebnih znakova da ce porod brzo.🤦♀️😂
Sinoc je toliko beba stucala da mi cak nije bilo ni svejedno😂😂
Inace jedno pitanje 😅Kad krenu pravi trudovi, da li i kod njih bude tvrd, ukocen stomak?
A kaj je 30kg, ak si pocela sa 48😜 to bu ti sve oslo ko od sale😄
Ja na prvom vaganju 48 imala. Babica se čudila kako sam tako šlank bila i kako sam dobila samo 14kila,pogotovo kad sam rekla da sve jedem. Reko genetika nije da sam voljela bit tolko mršava 😂🤦🏻♀️
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Sanjarka terminuso nasi sinovi kao da su se dogovorili. 😁
I hvala vam na odgovorima, mene je od bratica zena isprepadala da je kasno kako je ona isla ranije, a isto je imala dogovoreni carski, znaci krecem za 15 dana u TA onda. Jedva cekam da odem na ctg prvi puta pa da i ja dozivim to. 😂
Ma mene ženska isto za vikend isprepadala da kad rodim na carski mogu samo jedno poslije il čak ni jedno skroz me sjebala 😬😬
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Čestitam na novim bebicama, nekako se svi približavamo 😃
Nego, odlučila ja kao i vi obaviti shopping osnovnih stvari za sebe i bebu. Inače stalno kupovala u Bipi, sada ponukana vašim hvaljenjem DM-a i popusta i bodova zamolim dragoga da večeras ode do Jokera jer je 15 %. Ali danas 15.,a ja mu popis napravila prema katalogu od sutra 16. Donio 3 velika paketa pelena, a od SUTRA 2+1 gratis 😕 i još tako sitnica, ali pelena mi najviše žao. Pola toga nije pronašao npr BIBS dude, soft krpice, hipp čaj, hulahopke za trudnice, ništa od toga nema... 🙈
👱♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija
Nego, odlučila ja kao i vi obaviti shopping osnovnih stvari za sebe i bebu. Inače stalno kupovala u Bipi, sada ponukana vašim hvaljenjem DM-a i popusta i bodova zamolim dragoga da večeras ode do Jokera jer je 15 %. Ali danas 15.,a ja mu popis napravila prema katalogu od sutra 16. Donio 3 velika paketa pelena, a od SUTRA 2+1 gratis 😕 i još tako sitnica, ali pelena mi najviše žao. Pola toga nije pronašao npr BIBS dude, soft krpice, hipp čaj, hulahopke za trudnice, ništa od toga nema… 🙈
Nisam ni ja u svojem Dmu našla trudničke hulahopke niti grudnjake niti ništa sličnog 😭 a sve uredno stoji da je dostupno kad gledam preko aplikacije
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Nego, odlučila ja kao i vi obaviti shopping osnovnih stvari za sebe i bebu. Inače stalno kupovala u Bipi, sada ponukana vašim hvaljenjem DM-a i popusta i bodova zamolim dragoga da večeras ode do Jokera jer je 15 %. Ali danas 15.,a ja mu popis napravila prema katalogu od sutra 16. Donio 3 velika paketa pelena, a od SUTRA 2+1 gratis 😕 i još tako sitnica, ali pelena mi najviše žao. Pola toga nije pronašao npr BIBS dude, soft krpice, hipp čaj, hulahopke za trudnice, ništa od toga nema… 🙈
Nisam ni ja u svojem Dmu našla trudničke hulahopke niti grudnjake niti ništa sličnog 😭 a sve uredno stoji da je dostupno kad gledam preko aplikacije
Grudnjake za dojenje sam neki dan vidjela u Muelleru 99 kn, i iznenadilo me što ima, a mali Mueller, inače u njemu nema ništa.
Hulahopke ću vidjeti za vikend u Calzedoniji, ne znam više gdje pogledati. Tebi još malo neće ni trebati 🤭
👱♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija
Sanjarka terminuso nasi sinovi kao da su se dogovorili. 😁
I hvala vam na odgovorima, mene je od bratica zena isprepadala da je kasno kako je ona isla ranije, a isto je imala dogovoreni carski, znaci krecem za 15 dana u TA onda. Jedva cekam da odem na ctg prvi puta pa da i ja dozivim to. 😂
Ma mene ženska isto za vikend isprepadala da kad rodim na carski mogu samo jedno poslije il čak ni jedno skroz me sjebala 😬😬
A to su mi realno gluposti, ista ta zena od bratica rodila dvoje na carski i sad bi oni i trece dijete jos, ona ide kod ginekologa muskog i covjek joj rekao da moze i trece samo neka sacekaju malo duzi period vremena, a svakako im skoro 4 godine razlika izmedu djece, a ja sam rekla ne gine nam jos jedno dijete, bas bi voljela dvoje djece imati, jos je muz rekao iduce da bi cak volio curicu. 😁
A ovo sto je ona mene isprepadala je bilo da je ranije krenila u trudnicku ambulantu a isto je imala dogovoreni carski posto je meni moja ginekologinja rekla da krenem sa punih 37 tj, sto kad malo bolje razmislis i nije kasno, od 2-3 doktorice koliko ima u Os, pa nece sve imati popunjene termine za carski, a kao sto su zene rekle svakako ce mi ga vjerojatno raditi zadnji tjedan, tako da ne brinem uopce. Jedino mi je rekla ako se ponove lazni trudovi da picim odmah za bolnicu. A luda sestra kod nje, pricale o kilama, kaze ja sam i teza od tebe isla roditi pa smrsavila kad je dijete povelo trcati, tako da necu ni za to brinit, setnje sa malim na proljece i korigiranje prehrane i eto mene nazad na 75 kg, toliko sam imala prije debljanja nakon otkaza i izgledala sam mrsavo, sto je cudno posto sam 160 visoka. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Jutro cure!
Grudnjak za dojenje imate u Lidlu ovaj tjedan, ja sam kupila 3, jedan košta 44 kn. I stvarno su super. Isto tako ako kome treba, danas imaju spavaćice sa gumbima, 70 kn dođu, ja ću kasnije ići vidjeti i kupiti sebi 2, mislim da će mi to biti dovoljno, jer ja mrzim spavaćice...
Sortiraj odgovore
Najstariji