Sanjarka , baš su divne stvarčice. 😁 Mi smo kupili isti vrtuljak, na kraju smo ga skinuli i spremili jer ga ne palimo. 🙈
Ivona, kod mene da gospodin nije požurio bio bi dogovoreni carski jer je bio na zadak i nisu me planirali poroditi prije 39.tjedna. Kao što CarpeDieđ kaže čekaju što dulje. Tako da ne kasniš nigdje. ☺️
Hoćeš prodati vrtuljak?Imamo isti baby gym, ako ništa zakvačit ćemo ga na njega.
Eee rado da nam u ožujku ne stiže nećak/nećakinja kojoj ćemo proslijediti. 😬
'21. 💙
'24. 💛
Jesam, sa 75 sam pocela to ti je skoro ko 48😂😂😬😬😬Ja sam jedina ovdje dobila 30kg, bacam se u depresiju mjesecima zbog toga ali i dalje nastavljam sve zivo jesti 😬😞Sanjarka i ostale cure bravo za dobre preglede i na +6 kg Sanjarka, na ovom forumu sve same zgodne zenske. Jos sam u soku sto je jedna cura napisala +1kg😱😱
Traveller, Tracy ima li kod vas ista? Bumac pokrenu li se samo ista?🙊
Zadnja dva dana me lovaju menstrualni bolovi, ali u globalu nema nekih posebnih znakova da ce porod brzo.🤦♀️😂
Sinoc je toliko beba stucala da mi cak nije bilo ni svejedno😂😂
Inace jedno pitanje 😅Kad krenu pravi trudovi, da li i kod njih bude tvrd, ukocen stomak?
A kaj je 30kg, ak si pocela sa 48😜 to bu ti sve oslo ko od sale😄
Uh, razumijem te...ja prvu skocila sa 66 na 88, nisam se natrpavala, ali apetiti mi je skroz bio smrdan, nikad nisam bila nit gladna nit sita, cudan neki osjecaj, pa sam sve napamet jela kad mi se cinilo da treba i 22 kilice sam tak. Nije uopce bilo spasa, tak da sretne ste one koje imate normalan osjecaj svoga tijela i potreba u trudnoci😅. A u ovoj pak malo pazim, brojim kalorije i gledam da ne pređem 2200 dnevno i sad sam na +11, ali cim popustim dan dva s necim slatkim ili tezom hranom odmah 2kg gore i od toga bar 1 ostane za dalje🙃. Tak da...u ovih jos cc 4 tjedna...koncentracija😜😜. Da jedem onako svaka 2h po malo kako negdje preporucaju, imala bi vec prek 100 garant🥴.
Nadam se da cu stvarno uspjeti jer se ne prepoznajem i svaki put kada se vidim osjecaj je uzasan jer sam naglo dosla i do ovih 75kg i sad na to jos ove kile. Nisam se navikla ni na onu promjenu vec sam dosla na novu kilazu koja je stravicna. Veselim se bebici i svemu sto donosi, vjerujem i dat cu sve od sebe da uhvatim ritam s bebicom i vrijeme za sebe (prehranu i vise kretanja) hvala ti na podrsci ♥️Bilja ne mari i ne brini previše za kg trenutno, (Znam da je lako reći nama koje smo dobile malo.) Ali dosta faktora u dobijanju na težini igra ulogu kod svake od nas, a kod tebe je to skupom svega rezultiralo sa malo više viška. Važno je da si ok, zdrava i ti i beba. Još malo će kraj pa ćeš se nakon poroda i oporavka moći postepeno posvecivati i sebi. Polako koriguj ishranu i uradi sve što može biti do tebe, pa će i kilogrami otici kako su i došli. Plus angaziranje oko bebe+šetnje uz korigiranje ishrane su dobitna kombinacija. Predpostavljam da imaš i super visinu, tako da ćeš vrlo brzo biti prava zgodnica.
Ma naravno da ćeš uspjeti, samo si nemoj zadavati neke ciljeve prebrzo odnosno suviše rano nakon poroda. Daj si vremena da hormoni i oporavak odrade svoje, uhvatis ritam sa bebom pa polako. Kako kazu 9 mjeseci je trebalo da ih skupimo pa od prilike toliko i da se vratis.
Ja vjerujem u tebe 💪♥️
url=https://lilypie.com]
Za cure u Rijeci, ja sam danas bila do Mana outleta na Kukuljanovu, kupila sam bas super robice za malenoga, pidzamice body pamuk po 20ak kuna, hlacice po 15ak kn. Njihova mi je robica super.
Potpisujem, Mana ima snizenje sad i negdje se nađe baby robice po 10ak kn po komadu, a super stvarcice, ja kupila broja 68 za iducu godinu😄. KIK također ima snizeno, ali sve ovisi kak naletis😊
Nakon jednog dana ne citanja ovdje vise ne mozes pohvatat propusteno, a za vise dana zaboravis sto si procitala prvo dok dodes do kraja 😅 Obecajem da cu biti vjerna temi svaki dan ubuduce 🤣
Cestitke svim mamicama koje vec drze svoje bebice u rukama 🥰
Bumac nadam se da si sutra najkasnije napokon na redu 🤞 Tracy neka se i tebi nesto pokrene ovih dana 😊
Sanjarka tvoji ulovi neophodnih stvarcica su 🤩😍
Uzv-nasa curka je vec dugo zabijena dolje i nikako raspolozena za slikanje, tako da i ja sam medu vama koje niste uspjele vidjet svoje bebice na 3D/4D
-------------------------
Kod mene danas neki cudan osjecaj kroz cijeli dan. Veliki pritisak u gospođi, tezak, tvrd trbuh. Njeni pokreti su postali dosta intenzivni, poneki i dosta bolan🤷🏼♀️ Kuhala rucak, stajala max 2 sata, jedva cekala da legnem od tih silnih napetosti. Zadnjih sat vremena dok vas citam kao da osjecam i neke lagane menstrualne bolove?! Nadam se da malecka nije cvrsto odlucila izaci uskoro 🤔
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Cure koje su kraju, prati li itko otvaranje po purpurnoj liniji😂😂
https://www.bebac.com/vesti/kako-da-saznate-koliko-vam-je-grlic-otvoren-bez-ginekoloskog-pregleda?tema=aktuelno
Cure koje su kraju, prati li itko otvaranje po purpurnoj liniji😂😂
https://www.bebac.com/vesti/kako-da-saznate-koliko-vam-je-grlic-otvoren-bez-ginekoloskog-pregleda?tema=aktuelno
Taman sam htjela isto da pitam cure koje su kraju, a znaju da su otvorene, jeli ovo sa linijom mjerodavno? 🙈pratite li jeli tamnija i duža kako otvaranje napreduje?
Ja ne znam kakva mi je linija prije bila tako da sad ne mogu bas ni pratit🤣🤣 a i malo je nezgodno🤣🤣🤣
Ja očito imam stalno tu liniju jer je prisutna, a zacemetirana sam. Tako da ja nisam mjerilo nikako.
Ali žene moje, danas mi se potoci kolostruma slijevaju iz lijeve bradavice. Inače bude mala mrljica, danas ne staje🙈
Ja svaki dan iščekujem porod, a sve mi se čini da će beba za inat ući u deseti mjesec🤣
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Ja vam isto ne znam jer si ne vidim guzu 😂😂😂
Možda zamolim muza na porodu da pogleda kad se budem otvarala pa vam javim 😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji