Zene, koji broj mrezastih gacica ste uzimale? Vidim da to.to. mama imaju M i L…i sad nisam sigurna dal ce mi M odgovarati ili da uzemem ipak L?
Pocela sam raditi shopping listu za DM. 🙈🤭
Ja sam uzela M i bas su rastezljive ja inace nosim gacice S sada u trudnoci M i ove mrezaste M su mi ok,dosta se rastezu stvarno
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ovdje sve neke djevice i vage 🥰🥰🥰
Meni krenuo ogroman pritisak iza na leđa. Vidjet ćemo kakva će noć bit 😍
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
bumac95 super da si nam stavila sliku da znamo kako to treba izgledati. Baš me zanima šta će doktor sutra reći. 😊 Sretno, možda je na putu još jedna jesenska bebica. 😍
Malamaka pa čestitam od ❤️-a na malenom smotuljku! 🥳🤩🤗😍 Uživajte, puno se mazite, pazite i obasipajte pusicama. 🤩 Tebi želim što brži oporavak.
Sanjarka88 da, i Vito je baš krasno ime. 😄 Točno je teško dogovarati imena sa muškarcima, ideje i želje se baš razlikuju. 😂
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Malamaka cestitam! Brz oporavak 🤍💙
Cure koje ste rodile na Svetom Duhu recite mi,molim vas sto da spremim za bebicu jer sam spremila hrpu stvari i svi govore sad da to ne treba. Higijenu i ostale stvari cu ostaviti ali pitam iskljucivo za robicu. Treba li mu ista od robice? Ili samo za izlazak iz bolnice? Ja sam torbu spremila u 20im tjednima jos i torbu za njega ali eto svi govore da imam svega previse 😵💫 I ima li posebno mjesto za staviti torbu/kofercic u sobi?
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Malamaka cestitam brzi oporavak zelim! Sve najbolje i ispisi nam detalje kad ti bude do toga i moguce.
💙💙
E da..... Ja sam bris ba streptokok radila u cetvrtak... Rekli su zvat ako nalaz bude los kao za dan-dva.... Evo proslo je dovoljno vremena da sad mogu odahnuti... Juhuu!
🙃
Zene, koji broj mrezastih gacica ste uzimale? Vidim da to.to. mama imaju M i L…i sad nisam sigurna dal ce mi M odgovarati ili da uzemem ipak L?
Pocela sam raditi shopping listu za DM. 🙈🤭
Ja ti imam Kim Kardashian body pa sam uzela L i super su mi :) inace gace nosim L i XL tako da po tome sam gledala :) super su rastezljive.. kupila sam jedne i u ljekarnoj i to.to su mi ugodnije :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Malamaka cestitam! Brz oporavak 🤍💙
Cure koje ste rodile na Svetom Duhu recite mi,molim vas sto da spremim za bebicu jer sam spremila hrpu stvari i svi govore sad da to ne treba. Higijenu i ostale stvari cu ostaviti ali pitam iskljucivo za robicu. Treba li mu ista od robice? Ili samo za izlazak iz bolnice? Ja sam torbu spremila u 20im tjednima jos i torbu za njega ali eto svi govore da imam svega previse 😵💫 I ima li posebno mjesto za staviti torbu/kofercic u sobi?
2019 nije trebalo nista od robice, samo kad smo doma isli muz donio, sestre uzele i obukle bebu, ti se presvuces kod njih i mozes ici.. Dok smo bili u bolnici bila je u njihovoj robici, robica je bila iznosena, 2 broja veca ali cista sto je najbitnije :)
Jujujujuju sretnooooo 🤞🤞💪💪💪
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sanjarka88 jep, treci carski. Konacno jedan dogovoreni nakon dva hitna 😅
U Zgu vise nijedna bolnica ne trazi tecaj za muza. Meni osobno je rodin bio bezveze, odslusala ga u prosloj trudnoci.
Malamaka cestitam 🥳
Sto se tice krvne grupe, ja sam 0+ i imam nalaz iz prve trudnoce (2017. god) i rekli su svi da ne moram ponavljati. Jedino testove senzibilizacije ponavljam.
👦 11/2017 👶 9/2020
pozdrav cure, oprostite šta ovako upadam... davne 2017 sam bila dosta aktivna na forumu s prvom trudnoćom od tad ne stižem, samo ovako kad me opet čeka porod pratim nove priče da se ohrabrim
sad mi je termin 13.9. i zanima me vaše mišljenje o porodu posteljice. Na prvom porodu sam skoro iskrvarila, nikad mi nisu rekli šta se točno dogodilo, a nisam tip osobe koji zna zauzet stav i tražit objašnjenje i svoja prava u otpusnom pismu naravno piše samo nešto kao "uterus defectus", ja osobno sumnjam da je doktorica nešto zeznila jer joj se nije dalo čekat pa mi je čupala van posteljicu
baš sad googlam i vidim da to može bit uzrok, pa ako može malo svježih iskustva o toj fazi poroda, jesu li i vama požurivali posteljicu ili su vas pustili na miru da sama izađe? ne znam ima li smisla da pišem neki plan poroda i naglasim da želim da pričekaju
Sortiraj odgovore
Najstariji