Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ane_ši
    02. Rujan 2021. 09:09

Sanjarka meni su otkucaji isli i do 125 tako da znam kako ti je . Ali evo popila 6 tabletu željeza i super mi je. A mozda je i to zbog spustanja trbuha jer mi se trbuh spustio doslovno za 4 prsta. Kontrakcije me peru stalno najvise dok hodam ili sjedim i kad mi se piški (par kapi ispustim). Jucer smo se igrali s bebom lupkali prstima po trbuhu a on stopalom vracao nazad kcer je bila odusevljena 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ivona1505
    02. Rujan 2021. 09:09

Sanjarka88 🤍

Jutro ženice 😊
    Kako ste danas?
    Ima li ne naspavanih? Ja sam opet zadnja 3 dana u nekoj fazi budenja oko 5h, pa zaspem opet oko 6.30,7h…. Te faze imam, traju par dana pa prođu i tako u krug…. Da se preživit 😁
    Jučer sam isla na kontrolu u svoje kardiologice. Zlu ne trebalo zbog visokog tlaka na proslom pregledu. Tlak mi je kod nje bio normalan, ekg super. Otkucaji malo poviseni (102) no kaze nromalno u trudnoci a ja i inače imam malo povisene (80,90 pa i do 100).
    Sljedeci tjedan cemo obaviti i holter tlaka cisto da budemo mirni. I to je to 😊
    Inače nista posebno nemam za prijaviti. Zgaravica se vise nije u onom jakom obliku ponavljala no cesto me pati vracanje hrane u grlo ako sam pojela nesto jace zacinjeno npr onda po 2 dana mi bude taj gadan osjecaj i apetit nula bodova.
    Tu i tamo me bole prepone. Jos uvijek teze disanje na dane…I to je to. Sve u svemu sam zadovoljna za sada 😁

Mene je pocela zgaravica muciti, maltene od svega sto pojedem. Jucer sam jela tost sa cesnjakom i maslacem, nisam mogla zaspati nikako, na lijevom boku izdrzim mozda 5 min i pocne me kuk bolit uzasno, na desnom boku mi se cepi nos, a na ledima me toliko suta navecer da vec boli. :/
    Ali inace osim spavanja i zgaravice je sve super i kod nas, tako da se necu previse zaliti. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

CarpeDiem.
    02. Rujan 2021. 09:25

Plavabosanka nije isključeno da nećeš doživjeti, ni ja se nisam nadala. Petkom mi je dogovoren carski, a u srijedu sam bila na preoperativnoj pripremi. I kada sam dosla kući i legla srijeda na četvrtak pukao je vodenjak i sve to skupa. Do noći sam se skroz otvorila i eto uspjela stići na carski. Bilo je malo rizicno po mene, ali uspjesno. 
    Mislim da ne treba da se krivis što te u pravilu tako nešto "ne čeka", važno je ono poslije operacije i beba u rukama.
    Možda bi trebala malo realnije sagledati sliku te rizike zbog kojih ti je operacija predložena. Važno je da se izvučete bez ikakvih komplikacija i budete dobro.🙏

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    02. Rujan 2021. 09:29

CarpeDiem.

Plavabosanka nije isključeno da nećeš doživjeti, ni ja se nisam nadala. Petkom mi je dogovoren carski, a u srijedu sam bila na preoperativnoj pripremi. I kada sam dosla kući i legla srijeda na četvrtak pukao je vodenjak i sve to skupa. Do noći sam se skroz otvorila i eto uspjela stići na carski. Bilo je malo rizicno po mene, ali uspjesno.
    Mislim da ne treba da se krivis što te u pravilu tako nešto "ne čeka", važno je ono poslije operacije i beba u rukama.
    Možda bi trebala malo realnije sagledati sliku te rizike zbog kojih ti je operacija predložena. Važno je da se izvučete bez ikakvih komplikacija i budete dobro.🙏

I plus nije ti rano upisan termin. Moj termin za porod je bio 21.1/ carski je dogovoren 18/1, a beba krenula i stigla 16.01 malo prije ponoći... 
    Ako ti baš nešto krene ranije ides odmah tamo, a oni te svakako imaju u vidu par dan prije tog dogovorenog u slucaju nečeg takvog. 

Ane_ši
    02. Rujan 2021. 09:40

Meni je termin 15.10 rekla mi je dr da ce carski biti izmedu 8.10 do 15.10 u tom 39 tt. Posto je 8.10 petak ne vjerujem da cu u petak na carski. ali ja imam osjecaj da cu oko 24.9 roditi. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Kiky 🥰
    02. Rujan 2021. 09:50

Lisa mi smo kupili ovu u Bauhausu, evo link
    https://www.bauhaus.hr/zastitna-ograda-za-stepenice/star-stairs-sigurnosna-ograda-pia/p/14334332
    Mi cemo je danas prefarbat samo da nam se uklopi u prostor. Trazili smo ustvari mrezastu malo cvrscu jer smo bili vidjeli kod jednih prijatelja ali nismo mogli naci. 
    Sto se patronazne tice, ja spadam pod Crikvenicu tako da neznam tocno za Ri.
    Jucer sam isla vidit jednu bebicu, prijateljica mi je rodila prije 2 tjedna, prvorotkinja, ona je pak sva popucala i ima savova puno, da ju je bas bolilo. Uhhh sad me vec lovi panika🙉

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

japanka.
    02. Rujan 2021. 09:51

Dobro jutro svima,
    čestitke na bebicama, Haru i Madamel, baš lijepo da se grupica puni ☺️❤️ nadam se i da se Mokosh dobro oporavlja i da se mazi s bebom već. 
    ..
    Mene je počela hvatati neka nervoza oko poroda, čim smo zakoračili u rujan. Sve mi je spremno za bebu, složeno, opeglano, valjda me to i uznemirilo jer shvaćam da je to - to 🤭 Probudim se po noći i idem na wc i srce mi počne lupati kao ludo kad "se sjetim". Kasnije nema više spavanja. Kroz trudnoću su mi dosta pomagale meditacije za trudnice, ali sad kao da to više nema efekta. 
    ..
    Veselim se novim bebicama i znakovima poroda, pišite cure što se kod vas događa, ima li kakvih naznaka ☺️

Pokloncic13
    02. Rujan 2021. 09:51

Jutro ženske..ja sam noćas prilično loše spavala,mala je imala tulum bas bas dugo pa me probudio wc i nebi vise nema šanse..negdje od 5 sam bas budna pa zaspim nakon 2h na pola sata i to bude to..i užasnu sam žgaravicu imala jučer cijeli dan plus večer možda i zbog toga..
    ———
    Jel neka istraživala bibs dude? Sad sam za sve u dilemi,čitam da nisu ortodontske makar iskreno ne vjerujem u to..moj brat je imao dudu maltene do osnovne škole eno ga ima savršeno zdrave zube i zagriz..
    Ali ne znam jesu li bolje od kaučuka ili silikonske? Kupila sam i jedne i druge,ali me kod silikonskih iliti model de luxe malo brine sto su od 0-36mj,ne znam koliko to može biti prihvatljivo 😬
    Inače sam sa sinom imala Nuk i fakat su mu super bile,toliko da ju i dalje poskrivecki ima 🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Ivona1505
    02. Rujan 2021. 09:53

Mojoj mami su samnom radili carski na termin 27.2, a sa sekom 2 dana nakon termina 20.7, ja sam bila prezivahna i omotala se u pupcanu vrpcu, rekli su da bi se ugusila da me prirodnim putem rodila, a seka je bila i sitnija i poprecno okrenuta, da se stigla okreniti rodila bi ju mama prirodnim putem. Kaze ne zali uopce sto nije prirodnim putem rodila, jedino je poslije mene bakteriju pokupila pa se malo duze oporavljala, ali kaze potpisala bi carski bilo kad, a sa spinalnom je imala iskustva posto je nogu slomila dok je trenirala nogomet, tako da kaze da to nije najstrasnija stvar na svijetu. Cak je ij svekrva rekla da je mogla birati da bi i ona isla na carski. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Sanjarka88
    02. Rujan 2021. 10:14

Pokloncic13

Jutro ženske..ja sam noćas prilično loše spavala,mala je imala tulum bas bas dugo pa me probudio wc i nebi vise nema šanse..negdje od 5 sam bas budna pa zaspim nakon 2h na pola sata i to bude to..i užasnu sam žgaravicu imala jučer cijeli dan plus večer možda i zbog toga..
    ———
    Jel neka istraživala bibs dude? Sad sam za sve u dilemi,čitam da nisu ortodontske makar iskreno ne vjerujem u to..moj brat je imao dudu maltene do osnovne škole eno ga ima savršeno zdrave zube i zagriz..
    Ali ne znam jesu li bolje od kaučuka ili silikonske? Kupila sam i jedne i druge,ali me kod silikonskih iliti model de luxe malo brine sto su od 0-36mj,ne znam koliko to može biti prihvatljivo 😬
    Inače sam sa sinom imala Nuk i fakat su mu super bile,toliko da ju i dalje poskrivecki ima 🤣

Mi cemo pokusat s bibs dudama.
    Od kaučuka. Od silikona me odbilo upravo to 0-36mj.
    To ortodontski ili ne ...ne zamaram se. 
    Nije da ce dudat cijeli život 24h dnevno.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.