Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    01. Rujan 2021. 21:40

Madamel draga uzivaj u tom klupku srece😍😍 sto brzi oporavak, sad samo mazenje❤️
    Ponosna.mama meni je beba prvo bila zadak pa se spustila poprecno i u zadnje vrijeme mi se cini da postoji mogucnost da je promijenila polozaj  prema dolje. I kao sto kazes udarci su drugaciji, sad me lupne gore negdje i vise mi stomak nije u sirinu 😂 usporedivala sam stomak na slikama prije i sada i definitivno nije isti polozaj. Al necu se nadat previse😂
    Drzim nam fige🙊

• marea
    01. Rujan 2021. 21:41

Čestitke Madamel i Haru!! 
    Muffin, a kakav ti je tlak doma? Meni na pregledima uvijek divlja, na zadnjem je bio 145/95, a doma mi je uvijek školski. Sad mjerim svaki dan jednom dnevno po preporuci doktorice da mogu pokazati na pregledima jer bih stvarno mogla imati problema zbog tih ludih mjerenja 

Rita37🤰
    01. Rujan 2021. 22:03

Fabijan i Nikola Dobro dosli decki!!!  Rastite budite zdravi i sretni svaki novi dan!
    ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️
     Ja sam danas napravila upis i upoznavanje u bolnici... Islo je dosta brzo... Ispunila hrpu papira..  Razgovor sa doktorom... Nista pre dug... Osjecaj kao da ce mi vaditi zub... Tak su opusteno u temi bili pa i sama nekako sam bila kao da to nije nista
    😂.... Rekao je idemo pokusat prirodno lijekove od bolova cemo dodavat u hodu.... Muz moze prisustvovati svemu kad stignemo bit cemo testirani oboje.... I da... Rekao je od sada pa na dalje ako me nesto boli... Brine... Cudan iscjedak? Krv.... Nema pokreta bebe ili bilo stooo da me plasi da dodjem u bilo koja doba 0-24 bez najave.... Kao nemojte korisiti hitnu ili cekat na svoga gin.... Bili su svi preljubazni....  I to je to... Sestra mu je ipak dala br na koji je rekla da mogu zvat za bilo kakva pitanja......  E da uzeo je bris nosa grla sline.... I guze (to sam sama odradila)..........  Nez za sto...  Nisam ni pitala rekla sam da kod gin radim streptokok... Pa vjerojatno nije to. 
    Sutra ctg i streptokok kod gin....  

Tonkica111
    01. Rujan 2021. 22:04

Tienna

Haru, čestitke od ❤ bas filmski scenarij 😃
    Bila sam danas u cityju na zutoj srijedi i pokupovala sam sve za bolnicu i higijenu bebe, sada krecem sa slaganjem torbe 😄https://ibb.co/2dChsf8
    Bila sam oko 10 ujutro pa sam izbjegla ono čekanje u redu za ulazak u dm, ali gužva je bez obzira…
    Ja prijavljujem bolove u preponama dok setam, nista strasno ali poprilično iritantno 🙄

Mene prepone ubijaju... Uvik sam se smijala trudnicama kako hodaju, a sad sam ja takva ako ne i gora.... Strašno me bole.
    Madamel i Haru čestitam na bebicama i želim vam brz i lak oporavak 🤗🤗🤗❤️

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    01. Rujan 2021. 22:07

Doma mi je isto malo viši u zadnje vrijeme, ali tak  oko 135/90.
    Prvo mjerenje jučer kod njih 170/100 😒
    Nakon 15 minuta je bio 130/80, barem je tako rekla i zapisala.
    Mene su u prvoj trudnoći hospitalizirani zbog sumnje na preklampsiju jer sam takav tlak imala na 2.pregledu u TA, i znala sam često vidjeti zvjezdice, to mi se i sad događa.
    Svi ostali nalazi su bili dobri. Ali me cijelo vrijeme u ovoj trudnoći tretiraju da je bila preklampsija, cijelo vrijeme moram pratiti tlak, pila sam Aspirin skoro od početka trudnoće pa do 36 tt.

Ma bolje neka paze, ali ne znam kako bi baš toliko skoči tlak kad dođem tamo

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    01. Rujan 2021. 22:10

Tonkica111

Tienna

Bila sam danas u cityju na zutoj srijedi i pokupovala sam sve za bolnicu i higijenu bebe, sada krecem sa slaganjem torbe 😄https://ibb.co/2dChsf8
    Bila sam oko 10 ujutro pa sam izbjegla ono čekanje u redu za ulazak u dm, ali gužva je bez obzira…
    Ja prijavljujem bolove u preponama dok setam, nista strasno ali poprilično iritantno 🙄

Mene prepone ubijaju… Uvik sam se smijala trudnicama kako hodaju, a sad sam ja takva ako ne i gora…. Strašno me bole.

Ajme i mene danas posebno prepone bole.
    Znalo mi je već biti slično ali uvijek navečer kako dan ide kraju.
    Danas me skoro cijeli dan boli. I beba me lupa u rebra pa me i to boli, baš je visoko, nogu mu vidimo kad je izbaci. 
    Jedva ustanem od svega, još se igram s curicom na podu i kaže mi muž da mi treba viljuškar da me digne kad se krenem koprcati da ustanem 🤣

Tonkica111
    01. Rujan 2021. 22:18

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦

Tonkica111

Tienna

Mene prepone ubijaju… Uvik sam se smijala trudnicama kako hodaju, a sad sam ja takva ako ne i gora…. Strašno me bole.

Ajme i mene danas posebno prepone bole.
    Znalo mi je već biti slično ali uvijek navečer kako dan ide kraju.
    Danas me skoro cijeli dan boli. I beba me lupa u rebra pa me i to boli, baš je visoko, nogu mu vidimo kad je izbaci.
    Jedva ustanem od svega, još se igram s curicom na podu i kaže mi muž da mi treba viljuškar da me digne kad se krenem koprcati da ustanem 🤣

Hahahha ooo daa... Pod mi je kritično područje, ako sam sila na pod posli sve oko sebe iskorostim za ustat se.... Stolica, stol, kauč... Žena tuljan 🤣🤦🏻‍♀️

CarpeDiem.
    01. Rujan 2021. 22:25

Rita37🤰

Fabijan i Nikola Dobro dosli decki!!!Rastite budite zdravi i sretni svaki novi dan!
    ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️
    Ja sam danas napravila upis i upoznavanje u bolnici… Islo je dosta brzo… Ispunila hrpu papira.. Razgovor sa doktorom… Nista pre dug… Osjecaj kao da ce mi vaditi zub… Tak su opusteno u temi bili pa i sama nekako sam bila kao da to nije nista
    😂…. Rekao je idemo pokusat prirodno lijekove od bolova cemo dodavat u hodu…. Muz moze prisustvovati svemu kad stignemo bit cemo testirani oboje…. I da… Rekao je od sada pa na dalje ako me nesto boli… Brine… Cudan iscjedak? Krv…. Nema pokreta bebe ili bilo stooo da me plasi da dodjem u bilo koja doba 0-24 bez najave…. Kao nemojte korisiti hitnu ili cekat na svoga gin…. Bili su svi preljubazni…. I to je to… Sestra mu je ipak dala br na koji je rekla da mogu zvat za bilo kakva pitanja…… E da uzeo je bris nosa grla sline…. I guze (to sam sama odradila)………. Nez za sto… Nisam ni pitala rekla sam da kod gin radim streptokok… Pa vjerojatno nije to.
    Sutra ctg i streptokok kod gin….

Ovi brisevi se rade za svaki slučaj da provjere da nemas neku bolnicku bakteriju.
    Tako su i meni u prosloj isto, očekujem i sada. 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Ani92
    01. Rujan 2021. 22:33

Madamel prekrasan djecacic, cestitke i brz oporavak 🥰
    Mi danas brzinski obavili DM, sad imam sve za rodiliste i za bebicu za pocetak. Sljedeci tjedan pakiram torbe 😅 Lezim skoro cijelo vrijeme, ali danas mi je npr bas godilo prosetat po DM-u. Kukovi me uzasno bole kod lezanja, a i tesko mi se namjestit. Na koji bok ja odem, tamo i mala i ko da se odgurava. Sve pokrete vidim i osjecam u razini pupka, pa izgleda da zaista je jako nisko. Neku vecer imala osjecaj kao da ce mi svaki cas iz gacica provirit 🙈 Menstrualne ili bolove koji bi upucivali na bilo kakve kontrakcije nemam 🤷🏼‍♀️ Kakav je vama bio osjecaj u mojim tjednima?

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

plavabosanka
    01. Rujan 2021. 22:47

CarpeDiem.

plavabosanka

Pitanje za mame koje ste već rađale.. Koliko dana prije ste imale ugovoreni carski? I kako se pripremiti na njega uopće? 🤷🏼‍♀️

Dogovoren carski bude na 10-14 dana prije tvog predvidjenog datuma za porod. Preferiraju da beba bude što duže u stomaku i baš minimalno
    je sa termin za op. Prije samog termina za carski dobijes i termin za preoperativnu pripremu, odnosno opći razgovor sa anesteziologom, detaljne nalaze, pregled i ctg. Nakon toga dolazis u bolnicu eventualno noć prije da prespavas i naredni dan je operacija, a nekada dodjes samo na sam datum carskog 2 sata prije.
    —-Psihicki sam se vrlo lako pripremila tako što sam relano sagledala cinjenice, prijedlog za carski, educirala se o samom zahvatu sa stucnim licima…
    Znala sam šta da ocekujem, a s obzirom na to da sam znala da izuzev muža neću imati niciju pomoć nisam puno dramila i 4. dan od carskog sam radila uobičajene kucne poslove lagano te brinula o bebi.
    —-Fizički sam pazila da se ne prehladim, jela zdravo i raznovrsno te suplementirala vitamine.
    —-Imala sam sreću da prije carskog dozivim pucanje vodenjaka, totalnu otvorenost i trudove na svakih par minuta, te da sam zahvat izvrse u zadnjem momentu prije nego se beba spustila u porođajni kanal. Perfektan tajming. 🙌

E hvala na odgovoru 🤗
    Meni je dogovoren za 24.09, 5 dana prije termina pa sam se prepala da to nije prerano 🤷🏼‍♀️ onda gledam neke mame imaju i prije pa sam se pogubila. Dva dana prije toga su rekli da dođem na razgovor i pregled.

Nakon koliko su te onda pustili kući?

Bome si sretnica. Meni je šok bio što neću to sve doživjeti. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.