Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mateja2602
    01. Rujan 2021. 22:54

Madamel čestitke od ❤️-a!! Dobro nam došao maleni Nikola! 💙🐻🤎🥳🎊🎉🎈 Preslatki je maleni miško, sad uživajte..mazite se i pazite. 😃😍 Priča sa poroda je odlična. 😄 Super da si spomenula ovo za toplu vodu (tuširanje). To sam baš upamtila i sa tečaja, i drago mi je da ti je pomoglo. 🤩 
    Tienna nas dvije kao da smo skupa bile u shoppingu. Vidjeh Alverde proizvode i moram reći da su meni oni odlični. 😉 
    Ponosna.mama sretno sutra! Jako mi je žao šta je OGTT opet loš. Javi nam kako si prošla. ❤️ 
    Pokloncic13 stvarčice i sobica su prekrasni! Malena će baš uživati. 😍😍

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    01. Rujan 2021. 23:04

Keto35 ja sam tetrice uzela u Ikei, Dm-u (one obične bijele - za bolnicu) i sa stranice Freeon.
    Evo stavljam ti tu ispod link.
    https://www.freeon.hr/kategorija-izdelka/prematanje-i-njega/tetra-pelene/?gclid=CjwKCAjwybyJBhBwEiwAvz4G7-f2iTUDeSnDWmO1WCJZCrnKOAnFENX9R6CRg2NKCuueIysRl7bfZRoCmWEQAvD_BwE
    Dosta curka je uzelo tetre od Ethereala i zadovoljne su (mislim da je čak bio i neki popust kad su kupovale) - curke ispravite me ako sam nešto krivo ulovila/napisala.  
    Link ti isto stavljam ispod. 
    https://www.ethereal.hr/hr/tetra-program
    I mislim da je Ivona pisala da je uzimala tetre u Pepcu. 
    Pa si ti sada izaberi gdje ćeš. 😄 
    p.s. Hm online ima isto tetrice pa i tamo možeš škicnuti. 😎

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Tienna
    01. Rujan 2021. 23:17

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦

Tonkica111

Tienna

Haru, čestitke od ❤ bas filmski scenarij 😃
    Bila sam danas u cityju na zutoj srijedi i pokupovala sam sve za bolnicu i higijenu bebe, sada krecem sa slaganjem torbe 😄https://ibb.co/2dChsf8
    Bila sam oko 10 ujutro pa sam izbjegla ono čekanje u redu za ulazak u dm, ali gužva je bez obzira…
    Ja prijavljujem bolove u preponama dok setam, nista strasno ali poprilično iritantno 🙄

Mene prepone ubijaju… Uvik sam se smijala trudnicama kako hodaju, a sad sam ja takva ako ne i gora…. Strašno me bole.
    Madamel i Haru čestitam na bebicama i želim vam brz i lak oporavak 🤗🤗🤗❤️

Ajme i mene danas posebno prepone bole.
    Znalo mi je već biti slično ali uvijek navečer kako dan ide kraju.
    Danas me skoro cijeli dan boli. I beba me lupa u rebra pa me i to boli, baš je visoko, nogu mu vidimo kad je izbaci.
    Jedva ustanem od svega, još se igram s curicom na podu i kaže mi muž da mi treba viljuškar da me digne kad se krenem koprcati da ustanem 🤣

Hahaha jesam se nasmijala na viljuskara 🤣🤣 ajde nek nisam jedina s tim čudnim bolovima, gegam se ko patka kad hodam 😄
    Mateja, meni je alverde zakon bas često ga uzmem. Sad sam za bebu uzela Baby love i weledu jer mi se čini da alverde bas nema neke proizvode za bebe- ili nisam dobro gledala?🤔
    Tetra pelene, nahvaljene od Ethereala pa sam ih uzela, lijepo izgledaju. Ove od muslina su posebno mekane, bambus nisam uzela jer mi to preskupo za komad krpice... budu im popusti, 10-20% pa ako nije žurba svakako pričekati akciju. E sad, uzela sam i u pepcu pa ćemo vidjet kad krenem koristiti ima li kakve razlike 😊

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Rita37🤰
    02. Rujan 2021. 00:00

CarpeDiem.

Rita37🤰

Fabijan i Nikola Dobro dosli decki!!!Rastite budite zdravi i sretni svaki novi dan!
    ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️
    Ja sam danas napravila upis i upoznavanje u bolnici… Islo je dosta brzo… Ispunila hrpu papira.. Razgovor sa doktorom… Nista pre dug… Osjecaj kao da ce mi vaditi zub… Tak su opusteno u temi bili pa i sama nekako sam bila kao da to nije nista
    😂…. Rekao je idemo pokusat prirodno lijekove od bolova cemo dodavat u hodu…. Muz moze prisustvovati svemu kad stignemo bit cemo testirani oboje…. I da… Rekao je od sada pa na dalje ako me nesto boli… Brine… Cudan iscjedak? Krv…. Nema pokreta bebe ili bilo stooo da me plasi da dodjem u bilo koja doba 0-24 bez najave…. Kao nemojte korisiti hitnu ili cekat na svoga gin…. Bili su svi preljubazni…. I to je to… Sestra mu je ipak dala br na koji je rekla da mogu zvat za bilo kakva pitanja…… E da uzeo je bris nosa grla sline…. I guze (to sam sama odradila)………. Nez za sto… Nisam ni pitala rekla sam da kod gin radim streptokok… Pa vjerojatno nije to.
    Sutra ctg i streptokok kod gin….

Ovi brisevi se rade za svaki slučaj da provjere da nemas neku bolnicku bakteriju.
    Tako su i meni u prosloj isto, očekujem i sada.

E hvala ti... Maa vidjela sam da je nesto rutinski.. Cim nista nije o tome rekao nego to obavljamo a na stotoj temi smo.. Ja sam samo spomenula streptokok da zna da sutra imam termin za to da ne rade dva put isto... Pa je rekao nije to... 

• Keto35
    02. Rujan 2021. 06:45

Mateja i Tienna, hvala vam 😄 nadam se da cu s tim bit zadovoljnija jer su mi ove stvarno pod ruku bile ajme...u dm bijele,preko etherala sarene pa cemo vidit,samo da vise sve iskompletiram i da se mogu bacit na pranje,peglanje i sl. 😋

❤ 8.10.2021. Nina ❤

• LilM
    02. Rujan 2021. 07:20

Sanjsrka, ja zaboravily napisati za pregled. Malac je duper, tezak je 1757 g (31 +1), sljedeci pregled 24.09.
    Kolko su vasi bili teski u tom tjednu, da se znam orijentirat kolka ce mi beba bit 🙈
    Cestitam svim curama na njihovim bebicama ❤️❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Rujan 2021. 07:29

aAnchy

aAnchy

Meni je sestra u ordinaciji kad me prijavljivala patronažnoj rekla da očekujem u 35.tjednu posjet i upoznavanje…
    Prijavljena sam na taj tečaj i baš me zanima kako će biti! Poslušala sam onaj od kbc-a i ok mi je bio, pa se nadam da će i ovaj…
    Daaa, bilo bi fora da se sretnemo u rodilištu, morale bi neki znak raspoznavanja dogovoriti 🤣

Ovo se odnosi na Lisin27 post… Vidi se da mi je još prerano

Shvatila sam haha, ja sam bila zakasnila na onaj tecaj od kbc-a nazalost 😀 tako da se baš veselim ovom u ponedjeljak 😀 svakako se moramo dogovoriti 💕

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Ivona1505
    02. Rujan 2021. 07:35

plavabosanka

Ivona1505

buhtlica34

Ja ne znam kako vi sa čišćenjem i to, ali ja sam već sad satrana, šta će biti kad budem trudni ja 😅
    Doslovce čim jedan dio u radim sjednem odmoriti 20 min pa onda nastavim.. Čistit ću stan cili tjedan 😏

Zato sam ja seku zvala kad bude mogla da mi dode pomoci, pogotovo prozore prati, ne pada mi na pamet da se ja penjem na stolicu. I ovako sam dobila jezikovu juhu na pocetku trudnoce od muza kad sam ribala plocice u kupatilu, posto su nam do stropa plocice pa sam se morala penjati po stolici. A nisam htjela njega natezati posto se jadan svakako na poslu umori.

A nama neki dan bili gosti i dragi govori kako je farbano i kako se vidi po lusteru jer su ostali ostatci boje i normalno onda svi bulje jer on ne zna šutit reko rekla sam ti da opereš jer ja po ljestvama i stolici se ne misli sad penjat na što me ta ženska pogledala a zašto ne?! Eto zato što ne🤦🏻‍♀️

Jel ona vidjela da si trudna? Hahah 😂
    Pa ne pada mi na pamet, jos nam je sogi slomio jednu stolicu i to je samo sjeo i naslonio se i ode stolica, i sad da se ja penjem pa da se to i meni dogodi, neka hvala. Hahah

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Rujan 2021. 07:36

Jutro curke 🥰 kako ste danas?
    Meni spavanje nocu postaje sve veci problem, nikako se ne uspjevam nsmjestiti, bacam se doslovno ko kit s jedmog boka na drugi i tako cijelu noc 😄
    Sretno danas na pregledima ko ima 💕

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lady.D
    02. Rujan 2021. 07:38

Keto35, ja sam uzimala u Magic Baby one obicne bijele (10 komada oko 90-100 kn) i sa Ethereala 100% muslin tetra pelene (nisam pakete uzimala, nego pojedinacno koja mi se sviđala). I moram priznati da su pod rukom stvarno fine mekane i nisu pretanke. Nisam ih jos prala da vidim kako se se ponasati. Sto se tice pepca meni se njihove na dodir nisu svidjele i nemaju bas velik izbor. Al to sam samo ja. 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.