Cure i momci, pozdravlja vas Nikola 💙
https://ibb.co/LrKY9bt
Poslusao sam mamu i pozurio prije termina 😁
Ukratko, u 37+1tt rodio se miš od 3400g i 53cm 💪
Nakon sto je oko 1 pukao vodenjak, bez trudova, otisla u bolnicu, to ste sve čitali.
Prvi pregled 2cm, ctg ne pokazuje trudove. Odmah objašnjenje ako se za 24h nista ne dogodi, oni ce djelovati. Obavila papirologiju ca. Pola sata, tu su poceli lagani pa malo jaci trudovi, ponovno na ctg, i oko 4 me poslali u sobu, nek mjerim trudove. Ako se do 6 nista ne dogodi, opet na ctg. Ili ako razmak bude manji od 5min nek se vratim. Nakon jedno pola sata trudovi na 3min,otišla nazad do odjela, pregled 3cm 🙄 tu sam mislila pomozi Boze ovo ce trajat do nagodinu 🙈
Otisla u kadu, popustili bolovi, aaaali nakon pola sata kad su krenuli trudovi jedan za drugim, noge počele klecati. Trazila bilo sta protiv bolova, aa tek kad vidimo koliko ste se otvorili. I tako 3x 🙄 doslo mi da ih ubijem
Na stol na bok, trudovi udaraju, a ovo je islo ekspresno, na 10cm ste već (znaci manje od sat vremena 7cm) 😳 sad vise ne moze sredstvo protiv bolova. Desni bok, lijevi, desni, iiii rodio se svrco u 9.04h 💙
Kada je vrh, topla voda stvarno pomaze kod bolova i otvaranja.
Bile su 2 babice, tj jedna izucena druga na praksi, svaka im cast, velika podrska. Muz također ❤️
Popucala sam dosta, sivali su me, tako da je nezgodno sjediti, ma da ne boli rana toliko, koliko me trtica boli do ludila!
Stigli smo danas kuci i uzivamo svo troje 😘😘
Madamel, cestitam! Dobro došao Nikola! Smotuljak slatki. 🥳💙🤱🥰
Bravo, vec ste svi doma i mazite se! Zelim ti brzi oporavak! 😊🤗
Ja ne znam kako vi sa čišćenjem i to, ali ja sam već sad satrana, šta će biti kad budem trudni ja 😅
Doslovce čim jedan dio u radim sjednem odmoriti 20 min pa onda nastavim.. Čistit ću stan cili tjedan 😏
Isto tak, krenem nes radit, pa stanem na pola, pa opet, pa eto ti kraja dana, a ja 6 stvari zapocela i nijednu dovrsila. Leđa me ubijaju ili krenu ovi lazni trudaci pa moram prestat🙄.
E, cure koje imate secer, imate li neki link sa jelovnicima, a da nije onaj obican na poliklinike Harni i sl., nego konkretno jelovnik sta jesti i za koji obrok? :)
Voljela bih malo stat na loptu ovaj zadnji mjesec i ne dobiti jos 5kg do kraja, prima mi se ko ludo.
Upomoć! Cure ja sam jutros imala pregled i sad sam kući nakon što sam na wc bila vidila iscjedak na dnevnom ulošku onako smećkasto, nije pre tamno al se vidi da je smećkast. Jel možda to kako je ona pregledavala vaginalno jesam li otvorena ili da je sutra nazovem i pitam jer joj je smjena sad gotova… Čudno mi je sad to…
Normalna stvar nakon Pregleda. I ja sam imala baš krvi nakon pregleda u subotu.
Uh dobro je! Ma čak sam i očekivala da je od toga al svejedno me kopkalo… 😬
Ako se ne pojacava i nemas druge neke simptome koji nisu do sada bili, onda je ok. Ja sam u prsloj bas obilno prokrvarila u 36.tj nakon pregleda, ostavili me 2 dana na promatranju, na kraju nis, jos sam i prenjela😅
Madamel čestitke svima,ti se lijepo oporavi,a Nikolici najsretnije djetinjstvo ❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Madamel čestitam, predivan je...
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
MadameI čestitke na malenom Nikoli!!! 🥳🥳💙💙 Uživajte sada skupa i brz oporavak! 😊😊
——
Znači ima nas s tim ušima. Od vode znam da nije sigurno jer ronila baš i nisam, a vodu sam si uvijek znala izbaciti cupkanjem na stranu 😆
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Hvala vam! Ja sam od petka do jučer bila u bolnici zbog tlaka kojeg na kraju uopće nije bilo i taman jučer došla kući. Noćas oko pol 5 odem u wc, vratim se u krevet i kako sam se okrenula kao da nešto curi tko nisam se valjda upišala. Okrenem se na drugu stranu ono opet. Ustanem i odem u wc kad ono voda curi niz noge kako iz slavine. Probudim muža, reko moramo ići. Curilo je iz mene i u autu i u bolnici , ma šou program. Primili su me u dežurnoj ambulanti, izmjerili tlak, pogledali urin, napravili ctg, doktor me pogledao (otvorena 5cm), brzinski mi stavili braunilu i kateter i brže u salu. Tamo svi već obučeni čekaju, uhvatili me za ruke i noge, prikopčali na sto čuda i zadnje se sjećam samo anesteziologa koji kaže da ću zaspati. Gospodin se nije nikako okrenuo pa je zato bio carski. Otkako sam se probudila jednom sam dobila nešto protiv bolova, ali tko god traži daju mu. Nisam ga još vidjela i nisam zapamtila točne mjere osim da ima oko 3600g i ima više od 50 cm. Bila je pedijatrica i rekla samo vaša beba je kod nas i dobro je. Nadam se da ću saznati nešto više kasnije.
Bravo mamicee 🤗💗 Gospodin nije htio na glavu kao ni moj🤣 jesi mogla birat anesteziju ili su oni sami odlučili da daju totalnu?
Nisu mi nudili izbor, možda jer mi je tlak bio 140/80 kad sam došla. 🤷🏻♀️
'21. 💙
'24. 💛
Cure i momci, pozdravlja vas Nikola 💙
https://ibb.co/LrKY9bt
Poslusao sam mamu i pozurio prije termina 😁
Ukratko, u 37+1tt rodio se miš od 3400g i 53cm 💪
Nakon sto je oko 1 pukao vodenjak, bez trudova, otisla u bolnicu, to ste sve čitali.
Prvi pregled 2cm, ctg ne pokazuje trudove. Odmah objašnjenje ako se za 24h nista ne dogodi, oni ce djelovati. Obavila papirologiju ca. Pola sata, tu su poceli lagani pa malo jaci trudovi, ponovno na ctg, i oko 4 me poslali u sobu, nek mjerim trudove. Ako se do 6 nista ne dogodi, opet na ctg. Ili ako razmak bude manji od 5min nek se vratim. Nakon jedno pola sata trudovi na 3min,otišla nazad do odjela, pregled 3cm 🙄 tu sam mislila pomozi Boze ovo ce trajat do nagodinu 🙈
Otisla u kadu, popustili bolovi, aaaali nakon pola sata kad su krenuli trudovi jedan za drugim, noge počele klecati. Trazila bilo sta protiv bolova, aa tek kad vidimo koliko ste se otvorili. I tako 3x 🙄 doslo mi da ih ubijem
Na stol na bok, trudovi udaraju, a ovo je islo ekspresno, na 10cm ste već (znaci manje od sat vremena 7cm) 😳 sad vise ne moze sredstvo protiv bolova. Desni bok, lijevi, desni, iiii rodio se svrco u 9.04h 💙
Kada je vrh, topla voda stvarno pomaze kod bolova i otvaranja.
Bile su 2 babice, tj jedna izucena druga na praksi, svaka im cast, velika podrska. Muz također ❤️
Popucala sam dosta, sivali su me, tako da je nezgodno sjediti, ma da ne boli rana toliko, koliko me trtica boli do ludila!
Stigli smo danas kuci i uzivamo svo troje 😘😘
Koliko je sladak mališan 🥰😍 bravo mama za tebe💗💗💐 i čestitam ti još jednom na ovom smotuljku
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
MadameI čestitaaaam!! 🥳🥳
Moj bebinjo je 3760g i 55 cm i dobro je. 💙
'21. 💙
'24. 💛
Hvala vam! Ja sam od petka do jučer bila u bolnici zbog tlaka kojeg na kraju uopće nije bilo i taman jučer došla kući. Noćas oko pol 5 odem u wc, vratim se u krevet i kako sam se okrenula kao da nešto curi tko nisam se valjda upišala. Okrenem se na drugu stranu ono opet. Ustanem i odem u wc kad ono voda curi niz noge kako iz slavine. Probudim muža, reko moramo ići. Curilo je iz mene i u autu i u bolnici , ma šou program. Primili su me u dežurnoj ambulanti, izmjerili tlak, pogledali urin, napravili ctg, doktor me pogledao (otvorena 5cm), brzinski mi stavili braunilu i kateter i brže u salu. Tamo svi već obučeni čekaju, uhvatili me za ruke i noge, prikopčali na sto čuda i zadnje se sjećam samo anesteziologa koji kaže da ću zaspati. Gospodin se nije nikako okrenuo pa je zato bio carski. Otkako sam se probudila jednom sam dobila nešto protiv bolova, ali tko god traži daju mu. Nisam ga još vidjela i nisam zapamtila točne mjere osim da ima oko 3600g i ima više od 50 cm. Bila je pedijatrica i rekla samo vaša beba je kod nas i dobro je. Nadam se da ću saznati nešto više kasnije.
Bravo mamicee 🤗💗 Gospodin nije htio na glavu kao ni moj🤣 jesi mogla birat anesteziju ili su oni sami odlučili da daju totalnu?
Nisu mi nudili izbor, možda jer mi je tlak bio 140/80 kad sam došla. 🤷🏻♀️
I to već smatraju povišenim? 🤷🏼♀️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji