Ja sam rucno u kadi oprala gnijezdo, uronila ga u vodu sa malo baby deterdzenta i nakon dva sata isprala. Ali mi se par dana sušilo jer nisam bas dobro vodu ocjedila. A nigdje na etiketi nije pisalo kako se pere pa me bilo strah da ne promjeni oblik u masini. I kasnije ga ispeglala i ok je. U njemu ce spavat kad smo u dnevnom a u sobi ce na madracu.
U petak mi dolazi patronazna, danas me zvala da ce me doci upoznati.
Vidim da pisete i o zivotinjama. Ja imam dva psa, sad su po dvoristu ali inace su u kuci. Dlaka na sve strane, usisavam po dva tri puta dnevno. Zao mi je da budu vani. Stavili smo pregradu,onu zastitu za djecu pa kad ne zelim, nemogu u dnevni nego su na hodniku.
Super su vam sve stvari za curice i zirafa je prekrasna!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hvala vam! Ja sam od petka do jučer bila u bolnici zbog tlaka kojeg na kraju uopće nije bilo i taman jučer došla kući. Noćas oko pol 5 odem u wc, vratim se u krevet i kako sam se okrenula kao da nešto curi tko nisam se valjda upišala. Okrenem se na drugu stranu ono opet. Ustanem i odem u wc kad ono voda curi niz noge kako iz slavine. Probudim muža, reko moramo ići. Curilo je iz mene i u autu i u bolnici , ma šou program. Primili su me u dežurnoj ambulanti, izmjerili tlak, pogledali urin, napravili ctg, doktor me pogledao (otvorena 5cm), brzinski mi stavili braunilu i kateter i brže u salu. Tamo svi već obučeni čekaju, uhvatili me za ruke i noge, prikopčali na sto čuda i zadnje se sjećam samo anesteziologa koji kaže da ću zaspati. Gospodin se nije nikako okrenuo pa je zato bio carski. Otkako sam se probudila jednom sam dobila nešto protiv bolova, ali tko god traži daju mu. Nisam ga još vidjela i nisam zapamtila točne mjere osim da ima oko 3600g i ima više od 50 cm. Bila je pedijatrica i rekla samo vaša beba je kod nas i dobro je. Nadam se da ću saznati nešto više kasnije.
'21. 💙
'24. 💛
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
TOMA 29.08. 💙 Jambica
.
FABIJAN 01.09. 💙 Haru
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Haru draga Čestitam ti od ♥️ i brz oporavak želim.
Fabijan dobro dosao u nase veselo društvo 💙💙💙 nadam se da se sta prije mazite ♥️ veliki dečko 🥰
Dobar dan ženica 😊
Ja napokon u lezeci malo danas. Umori ova žuta srijeda čovjeka 🤣🤣🤣
No vise manje sve rijeseno. Ostala mi još ljekarna za obaviti i to je to. Sljedeci tjedan potrpam stvari u kofer i taj dio je spreman 💪
Sunce bas i nije na čast biti nekome idol u trosenju novaca 🤣🙈
Missy nadam se da ti i bebica necete pokupiti koronu 😩
MARELA meni za sada te aktivnosti ne uzrokuju nikakve promjene dolje 😁 a sta se tiče 34. tt i mira. Na vise sam mjesta pročitala da je kod ranih otvaranja i sl. Komplikacija cilj izdrzati prvo do 34tt. Pa eto 😊 naravno, najbolje da dođe do termina svakako. Al cu biti opustenija ako se sta pokrene
Mateja krevetić mi je predivan 🥰
Mišić nuna ide do 60kg 😎 mogu i ja u nju, čak i trudna 🤣
Mokosh mislim na tebe 🥰
Marea zna se naći Nuna za super novce rabljena 😊
Rita skakanje po trbuhu nije najzgodnije no ako je potrebno potrebno je.... Meni je nalegla dr. od brat bratu 100kg. Nisam imala nikakve posljedice.
Daniella evo ti mjere mog starijeg sa 35tt..
Bpd 8.5
Fl 6.2
Ac 30.6
Ni govora nije bilo o zastoju u rastu. Niti je dr to spominjao , cak bio zadovoljan sto je malo sitniji zbog moje zdjelice.
Djecak se rodio na 39+5 sa 3300g i 50cm 😊
Bilja pletenica mi je 🔝 savršene boje.
Jackie drago mi je da je sve super, piši nam češće 🤗
Lješnjak nadam se da ste stigli kući i da se puno mazite 💕 sve će to proći. A dojenje....tu nemam sta reći. Bit Ce joj savršeno dobro i ad mlijeko
Mateja31 sretan rođendan djevojčici 🎉🎉🎉♥️
Tonkica kako je prosao shoping ? 😎
Poklončić rasturas 😎😎😎 a robica će bit super , znas da h&m ima veće modele 😊
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
RUJAN:
Keto35 01.09.
Bubica0706 01.09.
Rita37 02.09.
Mala_Ive 02.09.
Bilja1212 02.09.
Orhideja13 03.09.
Leonoah 03.09.
Ivkica 03.09.
Jana25 03.09.
Buhtlica34 06.09.
Kiky 06.09.
Mateja2602 06.09.
Traveller 06.09.
Sunce 06.09.
Meaa. 07.09.
Lorre 07.09.
Mia38 07.09.
Daniella 07.09.
Sanjalica5 08.09.
Lisa27 08.09.
Ani92 08.09.
LadyD 09.09.
Zara7 09.09.
Crni_labud 09.09.
Sanja0508 09.09.
Mateja31 10.09.
Little baby 10.09.
Lollypop 10.09.
Nyssa_ 13.09.
Ponosnamama 13.09.
aAnchy 13.09.
Veky004 13.09.
Sanjarka88 14.09.
CarpeDiem 14.09.
Ivona1505 15.09.
Bilja1212 15.09.
Ana25 16.09.
Freya_444 21.09.
Keto,Bubica čekamo vase izvjestaje 😊🍀
Muffin, Tracy kako su vasi pregledi prosli jučer? 😊
Ja sam rucno u kadi oprala gnijezdo, uronila ga u vodu sa malo baby deterdzenta i nakon dva sata isprala. Ali mi se par dana sušilo jer nisam bas dobro vodu ocjedila. A nigdje na etiketi nije pisalo kako se pere pa me bilo strah da ne promjeni oblik u masini. I kasnije ga ispeglala i ok je. U njemu ce spavat kad smo u dnevnom a u sobi ce na madracu.
U petak mi dolazi patronazna, danas me zvala da ce me doci upoznati.
Vidim da pisete i o zivotinjama. Ja imam dva psa, sad su po dvoristu ali inace su u kuci. Dlaka na sve strane, usisavam po dva tri puta dnevno. Zao mi je da budu vani. Stavili smo pregradu,onu zastitu za djecu pa kad ne zelim, nemogu u dnevni nego su na hodniku.
Super su vam sve stvari za curice i zirafa je prekrasna!
Heii posaljes mi koju pregradu ste kupili 😀 takoder imamo istu situaciju sa dva psa haha i nema sanse da cu ih pustit vani po zimi navikli su na kucu 🙂 a sto se tice usisavanja kupila sam Bosch stapni usisavac i spasio me 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hvala vam! Ja sam od petka do jučer bila u bolnici zbog tlaka kojeg na kraju uopće nije bilo i taman jučer došla kući. Noćas oko pol 5 odem u wc, vratim se u krevet i kako sam se okrenula kao da nešto curi tko nisam se valjda upišala. Okrenem se na drugu stranu ono opet. Ustanem i odem u wc kad ono voda curi niz noge kako iz slavine. Probudim muža, reko moramo ići. Curilo je iz mene i u autu i u bolnici , ma šou program. Primili su me u dežurnoj ambulanti, izmjerili tlak, pogledali urin, napravili ctg, doktor me pogledao (otvorena 5cm), brzinski mi stavili braunilu i kateter i brže u salu. Tamo svi već obučeni čekaju, uhvatili me za ruke i noge, prikopčali na sto čuda i zadnje se sjećam samo anesteziologa koji kaže da ću zaspati. Gospodin se nije nikako okrenuo pa je zato bio carski. Otkako sam se probudila jednom sam dobila nešto protiv bolova, ali tko god traži daju mu. Nisam ga još vidjela i nisam zapamtila točne mjere osim da ima oko 3600g i ima više od 50 cm. Bila je pedijatrica i rekla samo vaša beba je kod nas i dobro je. Nadam se da ću saznati nešto više kasnije.
Drago mi je da je sve dobro prošlo 🥰 i nadam se da ćeš uskoro biti sa malenim 💙💙💙
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Upomoć! Cure ja sam jutros imala pregled i sad sam kući nakon što sam na wc bila vidila iscjedak na dnevnom ulošku onako smećkasto, nije pre tamno al se vidi da je smećkast. Jel možda to kako je ona pregledavala vaginalno jesam li otvorena ili da je sutra nazovem i pitam jer joj je smjena sad gotova... Čudno mi je sad to...
Sortiraj odgovore
Najstariji