Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Kolovoz 2021. 08:31

marea

E da, htjela sam vam napisati da ako vam nije daleko, Garden Mall u Dubravi svaku drugu subotu u mjesecu isto ima popust u DM 15%, a puno je manja gužva nego u CC1. U Cityju bude kao da se dijele stvari 🙄 a kad stalno kupujete brdo potrepština za klince, popust i skupljanje bodova u DM se jako isplate 👍🏼

Ja se vec ježim odlaska u City u dm u srijedu 😒
    Tako da zavidim na toj dodatnoj opciji 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• marea
    29. Kolovoz 2021. 08:39

I još jedan e da 😆
    Pelene! Mi smo isprobali skoro sve na tržištu kako su koje bile na akciji. Fakat se ne isplati trošiti novce na to da ih kupujete po punim cijenama. Od svih su muzu i meni najdraže Huggies (Kaufland, budu na 50% popusta) i ljubičaste Violeta. Bijele su nam loše. Babylove smrdi i puno manje upija. Pampers premium isto često smrde, ali kupim ih ako bas nijedne druge nisu na akciji. Za malog se trudim napraviti zalihu Violeta i Huggies kad su na popustu, a za bebu sam uzela Babylove za prve dane (stalno stalno piske i kakaju pa se pelena ne stigne uopće napuniti) i jedne Bambo Nature za noc kad prestane kakati po noći. Dvojka Pampers premium. Bez brige, ne možete kupiti previše pelena Haha. To u početku bude 8-10 pelena dnevno. Paket ode da se ni ne okreneš. DM je zakon jer se kod njih mogu zamijeniti za vece i bez računa. Tak da trpajte kolica jer prije će falit nego bit previše 😆💩

Mateja32
    29. Kolovoz 2021. 08:39

Jutro, ja prijavljujem uzasnu bol u donjem dijelu leđa cjelu noc, nisam mogla spavati. Budna u 01, u 03,u  05 i od tada nisam oka sklopila. Nisu grcevi nego ona bol kao kad se preforsirate s poslom pa te boli kad se tjelo ohladi. Ni jastuk nije pomogao 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

plavabosanka
    29. Kolovoz 2021. 09:20

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jutrooo curkeee…kod nas u DE doslaa pravaaa jeseen…mozemo vec grijanje da palimo 🤦🤷😳
    Ja prijavljujem i dalje menstrualne bolove 😳 malac je aktivan konstantno sada kada stavim ruku skroz dolee osjetim njegove pokrete da li glavicom ili ramenima ne znam…
    Nadam se da cemo izdrzati do 37.sedmice 🤞

Zelim lijeepuu nedjeljuu sviimaaa ❤❤

Jel mi vjeruješ da sam još jučer upalila? Baš mi bilo hladno ujutro. Dok ovih dana kako je tuklo sunce mi bilo vruće pa sam luftala al izgleda previše rashladila zidove😂😂🙈🤗

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Zara7
    29. Kolovoz 2021. 10:18

Jutro cure 🤗
    Traveller ajmeee kod tebe baš kaos! Glavno da je sve ok s tobom i bebicom. 😊 jesi sad već iscrpljena? To mi je u glavi da te ne iscrpe previše ovi trudovi koji ne otvaraju da kad dođe do otvaranja da ćeš već bit premorena, probaj dobro jesti, odspavati što više možeš, piti puno vode da sačuvaš što više snage. Sanjala sam noćas da si rodila danas 😱 doduše, sanjala sam i da si nazvala curicu Erika umjesto Nika, al dobro 😅 nadam se da te nije to sve obeshrabrilo!
    Plavabosanka meni su ti bolne prepone bile doslovno jedini simptom trudnoće tako da ima nešto u tim preponama 😂 
    Nove mamice, nadam se da ste sve dobro 😊
    Danna kako će Kate bit lijepa u ovom kompletiću jao! Hoćeš li je moći posjećivati sad na ovom odjelu? 
    PS, evo nešto čitam da se lagano ukidaju pratnje na porodu 🥺🥺 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

ivkica
    29. Kolovoz 2021. 10:55

Zara7

Jutro cure 🤗
    Traveller ajmeee kod tebe baš kaos! Glavno da je sve ok s tobom i bebicom. 😊 jesi sad već iscrpljena? To mi je u glavi da te ne iscrpe previše ovi trudovi koji ne otvaraju da kad dođe do otvaranja da ćeš već bit premorena, probaj dobro jesti, odspavati što više možeš, piti puno vode da sačuvaš što više snage. Sanjala sam noćas da si rodila danas 😱 doduše, sanjala sam i da si nazvala curicu Erika umjesto Nika, al dobro 😅 nadam se da te nije to sve obeshrabrilo!
    Plavabosanka meni su ti bolne prepone bile doslovno jedini simptom trudnoće tako da ima nešto u tim preponama 😂
    Danna kako će Kate bit lijepa u ovom kompletiću jao! Hoćeš li je moći posjećivati sad na ovom odjelu?

Gdje ste našli da se ukidaju?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Endzrue
    29. Kolovoz 2021. 11:07

Mi čekamo pregled pedijatra još i nalaze krvi i idemo doma.. Jedva čekam. A boravak. Meni je bilo super. Na odjelu carskog reza sam. 4.ti kat. Hrana je meni ok, jedino je doručak tanak malo, al familija može donijet šta god treba od pol 5 do pola 6. Sestre su mlade i oduševljena ssm svakom. Zadnji put su bile sve stare nadrkane babe. Pelena, kreme i blaznica ima u ormariću. Di god je zafalilo, pa bi svoje uzela. Ujutro kupaju bebe oko 9, pa pedijatar 10-11, u 6 ulaze pitat treba li kom terapija. Dohranu nude svako 2h..beban mi je od jučer dobio 60g. Mlijeka imam na izvoz (prvu sam 2god dojila). I jučer je svakih sat vremena kakao ahahhaha

Zara7
    29. Kolovoz 2021. 11:09

ivkica

Zara7

Jutro cure 🤗

Gdje ste našli da se ukidaju?

Na onoj stranici na fejsu Pratnja na porodu, neka cura je napisala za Pakrac čini mi se. Nije to ništa provjereno i službeno, al tako krene s tim šuškanjima. Nadam se da su samo glasine 😌

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mišić
    29. Kolovoz 2021. 11:43

LadyD isprobaj i Belanthen Baby kremicu, meni osobno puuuno bolja od Sudocrema za upalice, rijesi ih u par mazanja.
    Traveller spremna si! 🙂🙂🙂 
    Ivkica ja sam to isto procitala u onoj grupi Pratnja na porodu
    Endzrue jeeeej!! Uzivajte doma! 🤗🤗🤗
    Danna Kate fantasticno napreduje! 😍😍 a odijelce je preslatko! 😍

bubica_0706
    29. Kolovoz 2021. 12:21

Dannna

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦

Dannna

Jaaaao curke čitam vas i razmišljam kako svako ima svoju muku i tegobu ali iz mog ugla to izgleda ovako "samo se lijepo nasmijete i pogladite po trbuhu i kažite hvala bogu nek je tu još koji dan, svejedno će izaći pa nek ostane sto duže može, što duže to bolje za nju/njega".
    Ne dajte se, toliko je vremena iza, ostao je manji dio, to su slatke muke, vi to možete kao i sve bolove i strahove do sad što ste izdržale. 🥰🥰🥰

Hvala ti na ovim riječima! 🥰
    I u pravu si, često zaboravimo koliko su ovi naši 'problemi' mali i nebitni, i koliko će brzo proći.
    A tebi se ženo divim, nakon svega što si prošla, imaš snage i ljubavi nas hrabriti ❤️
    Kako je tvoja curica, ima li novosti?
    Nadam se da ćete uskoro biti zajedno a onda ćete malo po malo nadoknaditi sve 🙏

Paaaa juče je beba Kate izašla sa poluintenzivne i sišla sa neonatologije na treći sprat gde budu sva zdrava djeca 😊 kažu da je baš vesela i aktivna 😊 dobili smo i tačnu kilažu napokon ima 1710g
    Da samo znate kako je čudan i ružan osjećaj čekati a ne znati do kad… Da barem znam datum, da križam dane možda bi mi brže prolazili.. Ali dobro, polako perem stvari, najprije ove velike pa ću od ponedjeljka garderobu. Evo ovo sam odabrala za izlazak iz bolnice 😊😊😊🥰
    https://ibb.co/kgbgY4M

Bravo za malu Kate! 👏👏👏💖💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.