Maah sve mi ostajemooo ovdjeee… Meni prvo sta pada na pamet kada se budim ujutru jeste ulazak na forum da vidim novosti…tako da tuu smoo sveee vecinom 💞💞
Cim se krene po razno raznim grupama bilo po mob bilo po fejsu forum se raspadne
Govorim iz iskustva. A raspadnu se i te grupe jer se žene redom pokolju.
Podrzavam jedino grupe cura koje zive u istim gradovima pa da se mogu dogovarati za druzenja itd.
Ja uz najbolju volju ne mogu i ne zelim pratiti 1000poruka po grupama koje su obično ni zbrda ni dola
I jako tesko za popratiti u grupi gdje je vise žena
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja san isto u šoku šta su me u box poslali. Ali čula san tuđe porode i plakanja beba ❤️ i skupila iskustva pa ajd.
Sutra valjda iden vani, ne znan kako ću na ovoj hrani izdržat duže 😂 Grči mi se i dalje stomak ali nije bolno toliko.
Ja sam obavila ctg na kojem su očitani blaži trudovi koje baš i ne osjetim, kao normalno mi je to. 😐
Tlak mi je bio visok da su ga na kraju mjerili više od 5 puta, na obje ruke, s raznim tlakomjer . Kasnije je bio ok, ali prva dva puta visok pa zbog toga moram sutra opet doći. 😭 Doktorica misli da kod mene nije do tlaka nego sam se uplašila, normalno da jesam da me ne bi opet spakovali u bolnicu. Moram i večeras kod kuće izmjeriti i vidjeti kakav će biti.
Pregledala me vaginalno i napravila uzv, sve detaljno. Znam da ću uskoro morati ostati u bolnici i roditi, ali kako idem svako malo na preglede mislim joooj ne danas, nek me puste kući.
'21. 💙
'24. 💛
Sjetila sam se da imam deblji poplun, pa sam to ubacila, tako da je to sad rijeseno. 😃 U svakom slicaju, hvala cure na prijedlozima. Mene glava jos boli, malo sam sklanjala stvari gore u sobama, preslozila robu djeci, dok su one samoinicijativno pocele spremati igracke dok smo slusale glazbu. A meni hormoni proradili, bujica emocija, i placem k'o budala. Onak, iduci cu tjedan rodit. 😱🥳 Nema koja me emocija nije uhvatila. 😅
------ Sto se tice grupa na raznoraznim aplikacijama. Nisam za to jer jednostavno nemam vremena za to. No tko zeli, samo dajte. Svakome od nas nesto odgovara. Meni je ovako super. Em volim anonimnost, em kako sam rekla, stvarno nemam vremena za takvu vrstu dopisivanja. Koliko puta bi tu samo htjela nesto napisati i vise se ukljuciti u razgovore, no jednostavno nemam snage, volje, niti vremena. Jos kad mi cure pocnu skakat po glavu, dode mi da bacim mobitel. 😆 Koliko sam puta tako krenula tipkat i onda me toliko ubiju u pojam, prekinu me 100 puta, pa samo odustanem. 🤣😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ja sam obavila ctg na kojem su očitani blaži trudovi koje baš i ne osjetim, kao normalno mi je to. 😐
Tlak mi je bio visok da su ga na kraju mjerili više od 5 puta, na obje ruke, s raznim tlakomjer . Kasnije je bio ok, ali prva dva puta visok pa zbog toga moram sutra opet doći. 😭 Doktorica misli da kod mene nije do tlaka nego sam se uplašila, normalno da jesam da me ne bi opet spakovali u bolnicu. Moram i večeras kod kuće izmjeriti i vidjeti kakav će biti.
Pregledala me vaginalno i napravila uzv, sve detaljno. Znam da ću uskoro morati ostati u bolnici i roditi, ali kako idem svako malo na preglede mislim joooj ne danas, nek me puste kući.
Jooj totalno te razumijem. Koliki ti je bio tlak? Meni je jucer tako skocio na 150/90. Kasnije kad mi je mjerila, pao na 130/70. Mrzim te ceste odlaske na preglede u bolnicu. Ajde sad bar znam da cu sigurno roditi iduci tjedan, pa se koliko toliko mogu psihicki pripremit. Odnosno, nece me ostaviti na lezanju tko zna koliko dugo, pa tek onda porodit. Drzim fige da sve bude ok. ❤
➕ 01.01.2021. 💙🤰
CarpeDiem Ja nisam ni pitala jel može i muž sa mnom u ponedjeljak 🙈 ali ako ću morat čekat duže il nešto neće stići onda na posao.
To za apartman mi je super da ste uspjeli srediti 🥰 🍀
Može i muž ali mora imati impfass ili test. I ti moraš imati test. Na čekanje se pripremite jer je u Ta uvijek guzva ide sve relativno brzo ali pola sata- sat uvijek racunaj duže od predviđenog...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ani samo slusaj doktore i bude to sve oke, oboruzaj se strpljenjem i nekom dobrom knjigom, filmovima i uzivaj dok ne dodes u neke sigurne tjedne i sretno 😊
Tracy kao da slusam svoju pricu iz prve trudnoce, dosla ujutro u dnevnu otvorena 1 prst i ctg ucitava slabe trudove ali me puste doma i kao nek dodem navecer da vide jel ima pomaka, cijeli dan ja imam neke kontrakcije, ali nista strasno, navecer dodem a ono otvorena 3 prsta i odmah me ostavili kao bude to do jutra, prikopcaju na ctg i stalno ucitava slabe trudove koje ja ne osjetim pretjerano, da bi se to sve smirilo do jutra i oni mene puste doma i na kraju ja rodila za 2tj od tada i ni makac u nalazu 2 tj bila otvorena 3cm i dogurala do termina i na sam termin rodila 🤣
Ugl napokon imam dobre vijesti, obavila pregled i bebica je narasla na 1490g i vise ne zaostaje trbuscic 3tj nego nekih 10 dana, znaci smanjilo se to zaostajanje i doktor je prezadovoljan nalazom i kaze sad je malo iznad donje granice po mjeri trbuscic i kaze da nemam brige da se sve razvija kak treba, plodne vode ima dovoljno i pomaknuli su mi termin kao na 1.11 oni ni sami vise ne znaju, ja cu se drzati ovoga prema mengi pa kad ona odluci van odluci, zasada mi je bitno da je sve okej i kao trudnoca odgovara 30+4, znaci tjedan dana manje nego po mengi, sad sam i ja mirnija odmah.
Sanjarka evo dns je fl 6.13cm i kaze gin da ce biti dugacka i mrsavica po tome 🙈
Ja sam već danima stalno u nekim bolovima🤣 ili menstrualni ili pravi bolni grčevi koji liče na trudove ili me beba lupa u rebra u pi-pi… ne staje🙈 Sinoć sam se tri puta probudila s takvom boli u lijevoj strani dolje nisko gdje su jajnici, trajalo je svaki put po 30ak sekundi i prošlo. Noću se dižem barem 5 puta na wc i jedva čekam rodit🙈 Baš postaje sve teško.. ali barem sa spavanjem i žgaravicom nemam problema, a ni s apetitom.. zadnjih dana pretjerujem sa slatkišima i sve se bojim koliko ću još kg natuč do poroda.
Neeegooo, cure koje ste oko mog termina, jeste li da napravimo neku grupu na Whatsappu pa da se družimo i tamo?Ja sam već danima stalno u nekim bolovima🤣 ili menstrualni ili pravi bolni grčevi koji liče na trudove ili me beba lupa u rebra u pi-pi… ne staje🙈 Sinoć sam se tri puta probudila s takvom boli u lijevoj strani dolje nisko gdje su jajnici, trajalo je svaki put po 30ak sekundi i prošlo. Noću se dižem barem 5 puta na wc i jedva čekam rodit🙈 Baš postaje sve teško.. ali barem sa spavanjem i žgaravicom nemam problema, a ni s apetitom.. zadnjih dana pretjerujem sa slatkišima i sve se bojim koliko ću još kg natuč do poroda.
Neeegooo, cure koje ste oko mog termina, jeste li da napravimo neku grupu na Whatsappu pa da se družimo i tamo?
A zasto bi se razdvali po terminima po razno raznim grupama?
Tu smo svi skupa i dobro nam je i puno lakse za popratiti.
U svakom slučaju ja ostanem tu
Ja isto ostajem tu. Tesko mi je nekada i ovdje sve pratiti, tako da nisam nikako za grupe. A i bilo bi mi zao da se razdvojimo po terminima kada nam se svima vrti tu nekako.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jooj totalno te razumijem. Koliki ti je bio tlak? Meni je jucer tako skocio na 150/90. Kasnije kad mi je mjerila, pao na 130/70. Mrzim te ceste odlaske na preglede u bolnicu. Ajde sad bar znam da cu sigurno roditi iduci tjedan, pa se koliko toliko mogu psihicki pripremit. Odnosno, nece me ostaviti na lezanju tko zna koliko dugo, pa tek onda porodit. Drzim fige da sve bude ok. ❤
Prvo 140/100, a zadnji 125/80. Još kaže hajde sad nemojte se bojati i misliti o tome da izmjerimo opet. Ihhh lako reći 🙊
'21. 💙
'24. 💛
Prvo 140/100, a zadnji 125/80. Još kaže hajde sad nemojte se bojati i misliti o tome da izmjerimo opet. Ihhh lako reći 🙊
A bas, lako reci. 😅 Ali da tebi je ovaj donji bas visok. Prati obavezno. Ja mjerim ujutro, popodne i navecer. Sve moram zapisivati.
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji