Ja sam već danima stalno u nekim bolovima🤣 ili menstrualni ili pravi bolni grčevi koji liče na trudove ili me beba lupa u rebra u pi-pi… ne staje🙈 Sinoć sam se tri puta probudila s takvom boli u lijevoj strani dolje nisko gdje su jajnici, trajalo je svaki put po 30ak sekundi i prošlo. Noću se dižem barem 5 puta na wc i jedva čekam rodit🙈 Baš postaje sve teško.. ali barem sa spavanjem i žgaravicom nemam problema, a ni s apetitom.. zadnjih dana pretjerujem sa slatkišima i sve se bojim koliko ću još kg natuč do poroda.
Neeegooo, cure koje ste oko mog termina, jeste li da napravimo neku grupu na Whatsappu pa da se družimo i tamo?
Daaaaa...dobra ti idejaaa hahaha 😂😂
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Moj pregled gotov. Cerviks smekšan uloživ za jagodicu prsta idući pregled 3.9. do tad moram napraviti urinokulturu jer je alb pozitivan. Uvijek nešto 🙄
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ja sam već danima stalno u nekim bolovima🤣 ili menstrualni ili pravi bolni grčevi koji liče na trudove ili me beba lupa u rebra u pi-pi… ne staje🙈 Sinoć sam se tri puta probudila s takvom boli u lijevoj strani dolje nisko gdje su jajnici, trajalo je svaki put po 30ak sekundi i prošlo. Noću se dižem barem 5 puta na wc i jedva čekam rodit🙈 Baš postaje sve teško.. ali barem sa spavanjem i žgaravicom nemam problema, a ni s apetitom.. zadnjih dana pretjerujem sa slatkišima i sve se bojim koliko ću još kg natuč do poroda.
Neeegooo, cure koje ste oko mog termina, jeste li da napravimo neku grupu na Whatsappu pa da se družimo i tamo?
A zasto bi se razdvali po terminima po razno raznim grupama?
Tu smo svi skupa i dobro nam je i puno lakse za popratiti.
U svakom slučaju ja ostanem tu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro svima! Ja obavila pregled i blagoreceno ostala u soku. Malena se nabila glavicom skroz dolje i ja sam se pocela otvarat. Kaze dr. da je prerano da bude tako nisko i moram mirovat/lezat. Cak ni sjedenje ne preporuca. Cudno joj kako nisam nikakve bolove imala. A zaista nisam osjecala nista.
Uz sve to, jos me i poslala na Vuk Vrhovac zbog povisene prve vrijednosti na OGTT-u (5.2). Rekla mi odmah izbaciti slatko i sokove, a eventualna dijeta nakon rezultata sa VV. Ne znam kako mirovanje i hodanje po VV idu zajedno, al ok. Ide mozda koja od vas gore u pon, da se malo druskamo? Curke koje ste bile, koliko cu vremena izgubit tamo? Samo dodem, ne trebam ih prije zvat za narudzbu?
Malena je dobro, 1582 g, mjere su sve ili + ili - par dana, Uredna kolicina plodne vode.
Sljedeci pregled 08.09. ili ranije ako se pojave bilo kakvi bolovi.
Uf
Ali nista ti to ne znači....
Malo pripaziti jos cca 3 tjedna dok ne dođes u neke skroz sigurne tjedne
Bit ce to dobro 🤗♥️
Tracy bas bzvz
Nadam se da ce te pustiti kući već sutra ako već beba ne stize
A ne da tamo lezis, to mozes i doma
Ani nadam se da će se sve malo usporiti lezanjem da udjes u termin. Vidi da nabavis kompresivne carape posto ćeš bas stalno lezati. Bit će sve ok 🙌
Tracy nadam se da će se sve što prije pokrenuti i da će sad kuće doći skroz spremna, na sami porod što bi rekli🤞.
....netko je spomenuo wap grupu, ja sam za, ne samo terminuse nego tko je god raspoložen...
Ponosna.mama nema na cemu🙏♥️
Sto se tiče upoznavanja odusevili su me vrtićem, programom, tetama, direktorica, sve...
Curica se snašla za pocetak dosta ljepo. Ali morat ćemo korak po korak po sat i pol uz mene, pa postepeno povećavati njeno vrijeme boravka, a moje smanjivati tako da joj ne bude preveliki šok stres i trajna trauma.
U ponedjeljak imamo opet termin pa ćemo vidjeti kako ide...🤞
......
Što se mene tiče isto prijavljujem pripremne trudove prilikom dužeg stajanja (a mira nemam 😅), I bol u limblanom dijelu ledja 🙄. Ostalih tegoba nemam za sada.
.....
Što se tiče bolnice, trebalo se ipak prijaviti bez obzira sta piše oficijalno na stranici.
Mi smo dobili termin 5.10 za obilazak i dogovor i pregled. Muž je bio jutros i uspio je dogovoriti apartman, koji inače nije oficijalno dostupan zbog korone, ali u specifičnim situacijama može, plus imamo poznanstvo koje smo "iskoristili" 😅, najviše radi starije koja je maksimalno vezana uz mene, a još uvijek je mala i nema kapacitet da razumije situaciju. Dan će provesti malo u vrtiću, malo sa mužem ili vani ali najgora nam je noć jer se ne može smiriti ako ja nisam tu. A meni ne pada na pamet stvarati joj traumu ako ne moram, tako da mi je veliko olaksanje što se toga tiče da smo uspijeli i bit će super da se odmah zblize sa sekom i ona i tata 🥰
Danas još imam popeglati robicu za bebu, sastaviti krevetic i kolica kada stignu, i što se tiče svega ja sam apsolutno spremna za naredni period.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Neeegooo, cure koje ste oko mog termina, jeste li da napravimo neku grupu na Whatsappu pa da se družimo i tamo?Ja sam već danima stalno u nekim bolovima🤣 ili menstrualni ili pravi bolni grčevi koji liče na trudove ili me beba lupa u rebra u pi-pi… ne staje🙈 Sinoć sam se tri puta probudila s takvom boli u lijevoj strani dolje nisko gdje su jajnici, trajalo je svaki put po 30ak sekundi i prošlo. Noću se dižem barem 5 puta na wc i jedva čekam rodit🙈 Baš postaje sve teško.. ali barem sa spavanjem i žgaravicom nemam problema, a ni s apetitom.. zadnjih dana pretjerujem sa slatkišima i sve se bojim koliko ću još kg natuč do poroda.
A zasto bi se razdvali po terminima po razno raznim grupama?
Tu smo svi skupa i dobro nam je i puno lakse za popratiti.
U svakom slučaju ja ostanem tu
Ja isto ostajem ovdje, tu mi je super. 😊
Tracy kakva je to bolnica da te za jedan prst otvorenosti salje u boks odmah? Nema mi to smisla, bolje da te kuci puste posto si svakako blizu bolnice. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Maah sve mi ostajemooo ovdjeee... Meni prvo sta pada na pamet kada se budim ujutru jeste ulazak na forum da vidim novosti...tako da tuu smoo sveee vecinom 💞💞
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
CarpeDiem Ja nisam ni pitala jel može i muž sa mnom u ponedjeljak 🙈 ali ako ću morat čekat duže il nešto neće stići onda na posao.
To za apartman mi je super da ste uspjeli srediti 🥰 🍀
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji