Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ani92
    27. Kolovoz 2021. 11:00

Jutro svima! Ja obavila pregled i blagoreceno ostala u soku. Malena se nabila glavicom skroz dolje i ja sam se pocela otvarat. Kaze dr. da je prerano da bude tako nisko i moram mirovat/lezat. Cak ni sjedenje ne preporuca. Cudno joj kako nisam nikakve bolove imala. A zaista nisam osjecala nista. 
    Uz sve to, jos me i poslala na Vuk Vrhovac zbog povisene prve vrijednosti na OGTT-u (5.2). Rekla mi odmah izbaciti slatko i sokove, a eventualna dijeta nakon rezultata sa VV. Ne znam kako mirovanje i hodanje po VV idu zajedno, al ok. Ide mozda koja od vas gore u pon, da se malo druskamo? Curke koje ste bile, koliko cu vremena izgubit tamo? Samo dodem, ne trebam ih prije zvat za narudzbu?
    Malena je dobro, 1582 g, mjere su sve ili + ili - par dana, Uredna kolicina plodne vode. 
    Sljedeci pregled 08.09. ili ranije ako se pojave bilo kakvi bolovi.

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Lisa27 👶🧸🎀
    27. Kolovoz 2021. 11:37

Ivona1505

Lisa27 👶🧸🎀

Mokosh, Mateja super da su pregledi dobro prošli 🙂
    buhtlica divna siii 🥰🥰🥰
    U Pepcu je Harry Potter linija, ima i za decke i cure, najmanja vel. 62, ja sam uzela ovaj sa slike kompletic i iz Bubamare ove preslatke hlačice 😀
    https://ibb.co/7n2m9WL

https://ibb.co/VYdn1Zb

Meni je seka kupila onaj za djecake sto pise Wizard in training, skoro sam se rasplakala nasred Pepca. 😂
    A razmisljam sve da muz i ja kupimo onaj set dekicu i jastuk iz te kolekcije. 😊

Da predobro haha, imas i na H&m-u online isto brdo stvari Harry 😀😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

lovely
    27. Kolovoz 2021. 11:38

Hej, hej...
    Tracy koja priča. Ni meni nije jasan taj dr s hitne... drzim fige da ili da te puste da si u miru kući ili nek se pokrene, pa da mrvica stigne 😍 nema smisla tako biti tamo za bez veze...
    Mokosh moja prija je u košaru od kolica stavila jastuk za nošenje, pa eto ideje 😃
    Sretno svima na pregledima 🌞
    Ide li tko roditi u Petrovu?? Ne znam kad se tamo kreće u ta?
    Imam i pitanje vezano uz otvaranje porodiljnog (ne komplikacije već baš porodiljni). Moja tetka u racunovodstvu jer blesava i kaže da nikad nije otvarala odmah porodiljni nego prvo komplikacije...okej, njen problem. Mene samo zanima do kojeg u mjesecu trebam predati sve na HZZO? 2.9.imam pregled, gina će mi s 1.9.otvorit porodiljni, pa samo ako ću imat problem u računovodstvu da znam koliko imam fore..

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

lovely
    27. Kolovoz 2021. 11:40

Ani92 onda sada samo mirovanje. Slušaj i dr i vjerujem da neće biti problema 💕

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    27. Kolovoz 2021. 11:53

plavabosanka

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Plavabosankauspjela sam napraviti termin u bolnicu…imam obilazak bolnice,razgovor i pregled…tada cu biti 38.sedmica ahhaha valjda se ne porodim do prijave hahaha 😂😂

Ajmeee super 🥳 jesi ih na kraju telefonom dobila il?
    Hahaha valjda nećeš 😂😂🤞🏻

Daaaaa neces vjerovat...od drugi putaa mi se zena javila 😂😂 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

sanja0508
    27. Kolovoz 2021. 12:05

lovely

Hej, hej…
    Tracykoja priča. Ni meni nije jasan taj dr s hitne… drzim fige da ili da te puste da si u miru kući ili nek se pokrene, pa da mrvica stigne 😍 nema smisla tako biti tamo za bez veze…
    Mokoshmoja prija je u košaru od kolica stavila jastuk za nošenje, pa eto ideje 😃
    Imam i pitanje vezano uz otvaranje porodiljnog (ne komplikacije već baš porodiljni). Moja tetka u racunovodstvu jer blesava i kaže da nikad nije otvarala odmah porodiljni nego prvo komplikacije…okej, njen problem. Mene samo zanima do kojeg u mjesecu trebam predati sve na HZZO? 2.9.imam pregled, gina će mi s 1.9.otvorit porodiljni, pa samo ako ću imat problem u računovodstvu da znam koliko imam fore..

Trebas predati do petog u mjesecu. Treba ti h1 doznaka, zahtjev za isplatu porodoljnog i izjava za otvaranje porodiljnog.
    A onda ce im vjerovatno trebati i r1 obrazac sa placama zadnjih 6 mjeseci, kopija osobne i kopija tekuceg racuna. I to je to. Neka me neko ispravi ako je krivo, jer ja sam isto prvo na komplikacije isla. Ali mislim da sam procitala da ide ovako. I sve to e-mailom na pisarnicu posalji. Skupa sa svojim brojem telefona da te mogu nazvati ako im sta jos treba.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• MARELA
    27. Kolovoz 2021. 12:08

lovely

Hej, hej…
    Tracykoja priča. Ni meni nije jasan taj dr s hitne… drzim fige da ili da te puste da si u miru kući ili nek se pokrene, pa da mrvica stigne 😍 nema smisla tako biti tamo za bez veze…
    Mokoshmoja prija je u košaru od kolica stavila jastuk za nošenje, pa eto ideje 😃
    Imam i pitanje vezano uz otvaranje porodiljnog (ne komplikacije već baš porodiljni). Moja tetka u racunovodstvu jer blesava i kaže da nikad nije otvarala odmah porodiljni nego prvo komplikacije…okej, njen problem. Mene samo zanima do kojeg u mjesecu trebam predati sve na HZZO? 2.9.imam pregled, gina će mi s 1.9.otvorit porodiljni, pa samo ako ću imat problem u računovodstvu da znam koliko imam fore..

Na HZZO moras predati do 5.9., a u svoju firmu kako ti kazu, kod nas je do kraja tog mjeseca za koji donosis doznake. Ja otvaram porodiljni sada sa 30.8. i slati cu mejlom doznake na oba mjesta.

• sunce7
    27. Kolovoz 2021. 12:09

Tracy  dobro si ti to sve izdrzala al samo nek te kuci puste kad ti je vec blizu. 
    ponosna.mama imam isti problem sa slatkim, prva 4mj ga nisam okusila, a sad bi non stop nesto. Al nek si ti docekala sladoled nakon 20 min😂😂 setnjom si izgubila sladoled i nadoknadila izgubljeno sendvicem, to ja zovem balans, sta te briga😂😂
    Mokosh da li ti je kosara onaj princip kolica koja ide iz lezeceg u sjedeci polozaj? Takva je imala i frendica i isto su se tako osjetile te dojnje podloge, ona je stavljala deblje dekice kao podlogu unutra i kasnije zimsku vrecu. 
    Ania kao sto cure kazu samo slusaj doktora i bit ce sve ok.😇 frendica mi je u tjednima kao ti i isto zbog niskog nosenja mora mirovati. 

sanja0508
    27. Kolovoz 2021. 12:10

Tracy-ajme koja prica. Pa ja njih uopce ne kuzim. Iskreno se nadam da ce te pustiti kuci. Javljaj sve

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Leonoah
    27. Kolovoz 2021. 12:11

Ja sam već danima stalno u nekim bolovima🤣 ili menstrualni ili pravi bolni grčevi koji liče na trudove ili me beba lupa u rebra u pi-pi… ne staje🙈 Sinoć sam se tri puta probudila s takvom boli u lijevoj strani dolje nisko gdje su jajnici, trajalo je svaki put po 30ak sekundi i prošlo. Noću se dižem barem 5 puta na wc i jedva čekam rodit🙈 Baš postaje sve teško.. ali barem sa spavanjem i žgaravicom nemam problema, a ni s apetitom.. zadnjih dana pretjerujem sa slatkišima i sve se bojim koliko ću još kg natuč do poroda. 

Neeegooo, cure koje ste oko mog termina, jeste li da napravimo neku grupu na Whatsappu pa da se družimo i tamo? 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.