Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    26. Kolovoz 2021. 16:40

Endzrue

Pukao mi vodenjak u 6 popodne. U 3 i 40 ujutro stigao je Adrian prirodnim putem.. 3530 i 48cm…javim priču

Čestitam na dečkiću 💙💙💙

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Mokosh
    26. Kolovoz 2021. 16:47

Hvala cure na podrsci. ❤ Trebalo mi je to. 😊 Ugl, tlak mi se na kraju smirio, mjerila mi je sestra kad sam bila na ctgu. Spustio se na 130/70. Doktorica me nije gledala vaginalno, ali sam isla na uzv. Procjena tezine je 3200g, i spomenula je da imam nesto vise plodne vode za tjedne u kojima sam. To joj se nije bas svidjeli, ali sve ostalo je uredno. Vadili su mi krv, obavila sam razgovor kod anesteziologa. Tako da je sve spremno za carski. U ponedjeljak ponovo kontrola i tada cemo dogovoriti termin, plus dobit cu uputnicu za covid testiranje. Tako da, cure, iduci tjedan nam sigurno dolazi jos jedan decko. 😁 

-----E sad, ono sto mene pati je to da me ne uhvati kasalj, viroza ili sto vec je zahvatilo muza i djecu. Sad i mlada cura pokazuje znakove da ju hvata, vidim po okicama, plus pocela je dosta kihati. Starija je maloprije imala proljev i sad cekam da vidim hoce li se ponoviti. Osjetim i ja nesto u grlu kao da bi moglo, no nisam sigurna. Nadam se da nece. 🤞 Ne znam kako ce to izgledati ako me uhvati. 😕 Trenutni sam toliko umorna i iscrpljena jer nisam bas spavala, pa to cekanje u bolnici i setanje. Malo sam bila legla, pa sam sad pustila malo muza da odmori, pa cu onda opet ja malo prilec. Moramo u smjenama. 😅😆 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mateja2602
    26. Kolovoz 2021. 17:53

Endzrue čestitam!! 🐻🤎🎉❤️ I želim dobrodošlicu malenom Adrianu! 🤩🥳🎉 Tebi što brži i lakši oporavak. 😃 Neka je nama veselo u ovoj našoj družini. 😄❤️🤗 
    Evo mene i mog izvještaja sa pregleda. 
    Malička se okrenula i glavicom je prema dolje. 😊🎉🥳 Tako da sam baš sretna zbog toga i nadam se da se više neće okretati. 😂🤦🏼‍♀️  
    Ima 1755 grama i 42 cm. 🤭  Sada sam točno u 31 tt. 
    Sanjarka88 vidim da si pisala za FL - znači kod nas je u 31 tt 6.12. Tako da je mali Lukica aman-taman kako bi se reklo. 😃🤩  
    Mojoj bebačici je mjera AC malkoc manja (26.65 i to odgovara 30+5), to je mjera trbušćića ako se ne varam. Ali baš kako kažu i ostale curke, uvijek neka mjera malo odstupa. Tako da je to sve ok. 😄 
    Obzirom da sam ovo bila kod privatne ginekologice nije me naručivala za dalje. Pa kod socijane imam pregled 06.09. 😊 
    I slikice bebica su čudoooo!! 🤗🥰😘😍 Baš mi je super gledati kako uvijek imate divne slikice. Moja je ovaj puta jako loša, inače bi i ja svoju stavila, ali zbilja nije za pokazati. 🤭😂 
    Vadila sam krv jer sam morala raditi ponovo IAT, pa čekam da mi stignu nalazi. I to je to od mene. 😃 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

plavabosanka
    26. Kolovoz 2021. 17:55

Traveller znači ne radi jedino moj bebač planinu 🤣 i tvoj kopa🙈
    Sanjarka baš je zgodan momak😍 
    Dana ja se tebi ženo divim koliko pozitive i kako si divno to sve napisala. Vjerujem da nam je svima ili bar većini trebalo nešto takvo da mas digne malo. 
    Endzrue vauu ženo 🙌🏻 žurilo se malom pa je brzo bio vani🤣🤣 
    Sanjalica vjeruj mene začudilo kad su me prespojili i odmah se javili. Znam da je tu nemoguća misija dobit nekog na telefon od prve. 
    Ane hahah dobar je malac 😂 čudo da si ti mogla spavati kad on tako udara😅😅 
    Mila super kako napreduje bebica 💕🍀

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    26. Kolovoz 2021. 18:01

Ee daa žene jel neku mučilo nešto između grčeva i nekog čudnog osjećaja tamo dole? Nije peckanje već kao da nešto prolazi ne znam ni opisati 🤣🙈 Tipa ko kad znate Osjetit bebu da se rasteže pa vas to zaboli, tako sličan osjećaj. I najgadnije je i kad se malac u isto vrijeme stvrdne i to se desi onda ne mogu ni hodat. Danas cijeli dan mi je tako. I kad sam se brisala primjetila sam komadić sluzi al stvarno jako mali. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    26. Kolovoz 2021. 18:30

Plavabosanka maah 🤦 pokusat cu sutra opet par puta ako nista odoh u ponedjeljak poslije dorucka...i reci cu da sam zvala 2 dana i nista ha ya 🤷 bolje mi je na vrijeme 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Kolovoz 2021. 20:08

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro žene drage. Nadam se da ste se naspavale bar većina vas 😅
    Veselo nam na temi skroz. Bas su mi super ove jesenske bebice kako pristizu i koliko ih je vec a nismo jos sluzbeno dosli ni do prvog termina 😁😅💜💙

Moj pregled je prosao dobro. Osim tlaka koji je dosta skočio prije pregleda ( gornji) 🙄 , nakon je bio normalan pa se nadam da je samo uzbuđenje u pitanju….
    Urin uredan, nisam dobila ni grama od prosle kontrole pa sam i dalje + 6
    Baby L. je dobro, mljackao je stalno slatko moje 🥰😍
    Ima skoro 2kg. Glava i trbuscic pašu tjednima al mu zato bedrena kaska skoro 2 tjedna 🤦🏻‍♀️ mora biti nesto 🙄🤣
    S obzirom na moju ispod prosječnu visinu dr je totalno opusten oko toga, a kaze da iako je manja da je i dalje u normalnim granicama 👍

No dajte pls vase FL mjere između 30-32 tt da malo usporedim i ubijam se u pojam 🤣

Plodna voda je super ovaj put 🎉

Drago mi je da je sve super, ma ta kaskanja su skroz normalna, meni svaki put FL isto kaska bar 2,3 dana..to oni ne izmjere dobro 😀 sa 30+2 je bila 5.68cm 

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Kolovoz 2021. 20:12

Sanjarka88 🤍

Evo i Luke 💙

https://ibb.co/JmMPJmB

Prekrasan je ❤❤❤

• buhtlica34
    26. Kolovoz 2021. 20:14

Mi uživamo zadnju večer na moru, I iako se radujem povratku u Zg, malo će faliti ovaj hedonizam... Doduše vjerovatno se vraćam sa 5 kg više, bit će plakanje kad vidim vagu... 
    Mah mah od nas dvije https://ibb.co/NjJ1JPH

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Kolovoz 2021. 20:34

Mokosh, Mateja super da su pregledi dobro prošli 🙂
    buhtlica divna siii 🥰🥰🥰
    U Pepcu je Harry Potter linija, ima i za decke i cure, najmanja vel. 62, ja sam uzela ovaj sa slike kompletic i iz Bubamare ove preslatke hlačice 😀
    https://ibb.co/7n2m9WL

https://ibb.co/VYdn1Zb

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.