Tracy sretno.
Cure, I mene nesto muci Evo od jucer, pomalo osjecam dolje (na gospoji 😂) kao neku bol, nije to bas standardna bol, ne znam ni opisat 😩.. Mada Sam I preforsirala, jucer sam se popela na 5 sprat stepenicama, danas sam rintala po stanu, s pauzama naravno ali eto.. Uglavnom, kad mirujem nista ne osjecam, sve OK.. A pregled Mi je sljedeci petak.. Ne znam sta da radim, da se samo umirim ili je ovo za hitan pregled.. Sta vi mislite?
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Turbulentna dva dana, natipkan sve ali trenutno sam u boxu. Wish me luck! ❤️
Sretno
✔️🙏🏼🙏🏼🍀🍀🎉😘 Da nam se brzo javis sa lijepim vijestima!
Turbulentna dva dana, natipkan sve ali trenutno sam u boxu. Wish me luck! ❤️
Ajmeee, sretno! ❤🍀 Samo neka bude sto brze i bezbolnije. 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Tracy sretno.
Cure, I mene nesto muci Evo od jucer, pomalo osjecam dolje (na gospoji 😂) kao neku bol, nije to bas standardna bol, ne znam ni opisat 😩.. Mada Sam I preforsirala, jucer sam se popela na 5 sprat stepenicama, danas sam rintala po stanu, s pauzama naravno ali eto.. Uglavnom, kad mirujem nista ne osjecam, sve OK.. A pregled Mi je sljedeci petak.. Ne znam sta da radim, da se samo umirim ili je ovo za hitan pregled.. Sta vi mislite?
Za pocetak se malo stani i uspori, nemoj se forsirat. 😁 Vidi kako ce ti biti sutra, uvijek mozes nazvati gin.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Tracy sretno.
E tako je i meni danas zato sam pitala jel normalno, al očito su svi propustili pitanje 😂😂🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Tracy ajdee sretno. Nek bude čim bezbolnije😘💗
Bome ni jedna jesenska beba ne čeka termin svima im se žuri 🙈 sve me strah da će i moj pišonja tako. A toliko stvari još moram napraviti. Sad peglam ostatak veša uz seriju pa odmah ubacujem u torbu što fali 🤗
Nego mame kad kupite kolica i sastavite ih jeste ih nekako dezinfirale il nešto il ste ih jednostavno krenule koristit kad su bebe stigle?
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Nema druge nego da od sutra mirujem.. A bas sam planirala u shopping 😣.. Nadam se da ce biti bolje...
Plavabosanka nisam skontala po tvom opisu da je to to, kod tebe nesto prolazi kako si pisala 😂 🤞da vec sutra Nam Bude bolje
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Tracy ajdee sretno. Nek bude čim bezbolnije😘💗
Bome ni jedna jesenska beba ne čeka termin svima im se žuri 🙈 sve me strah da će i moj pišonja tako. A toliko stvari još moram napraviti. Sad peglam ostatak veša uz seriju pa odmah ubacujem u torbu što fali 🤗
Nego mame kad kupite kolica i sastavite ih jeste ih nekako dezinfirale il nešto il ste ih jednostavno krenule koristit kad su bebe stigle?
Ja sam nafrljila peglu pa ih s parom prošla. Nisam ih prala.
Tracy sretno🤗🤗🤗 cekamo vijesti!!!!!
Endzure čestitke na prvom dečkiću u grupi! Dobrodošao sunce malo 💙
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Večer curee 😚
Pa prekrasne vijesti sa svih strana 🥰 baš je turbulentno u grupi čovječe, pokrenulo se sve!
Endzrue čestitke na prvom pišulincu u grupi 💙 to nije htio od starta zaostajati za starijom sekom pa je i on u isto vrijeme došao 🙊
Poklončić drago mi je što si uspjela dogovoriti carski rez, mislim da ćeš svakako biti mirnija jer si u kontroliranijim uvjetima i sigurna sam da će ovaj porod proći savršeno u redu i da stariji braco pazi na svoju malu sekicu od gore 💜
Madamel ona tvoja poruka s tatinom sahranom me baš jako takla, nadam se da se držiš i da imaš podršku ljudi oko sebe, mi smo svi za tebe virtualno tu, drži se 💙
Bubica0706 jeeeej za porodiljni 🥳 nadam se da si to proslavila prikladno - doslovno ne radeći ništa 😎 ime Olivia mi je prekrasno 😍
Danna a naša Kate legendica super napreduje 🥳 kako i neće uz takvu jaku mamu 💙 javi nam se sutra nakon vaganja, držim fige da se bliži težini za skoro puštanje 🤞🤞
Sunce7 kako je ona 🦒 prekrasna i umirujuća, sad bi je i ja 🙈
Sanjarka odličan pregled 🤗🤗 super što je plodna voda sad dobra 🥳 a da je spojit mog Jakova i tvog Luku dobili bi dijete savršenih dimenzija 😂😂 a Lukica je preeekrasan! Jel ti liči na Petra po slici?
Traveller opaaa znači opako se spustila Nika kad te više ne muči želudac! Mic po mic i evo nam je 🙊
Mila12 drago mi je da se curka već ubucila i da super napreduje, nadam se da si se i ti koliko toliko oporavila 🤗
Mateja2602 ajmeee super što se beba okrenula 🤸♂️ i moj se okrenuo za taj pregled u 31.tjednu, to im je neka prekretnica 😁 sad malo mirnije dalje 🤗
Buhtlica prekrasna slika 💜
Lisa27 Harry Potter kolekcija je sve 😁 ja sam već dobila na poklon jedan set 💫
Tracy sretnoooo 🤞🤞🤞 drži se!!
Plavabosanka ajme i ja uvijek imam neke bolove dolje, pokušavam ih ignorirat 😢
Jana sretno sutra, baš me zanima stanje kod našeg malog diva 😘
Kako su naše bebe krenule, dok sam napisala ovu poruku vjerojatno su se već 2 bebe rodile 😂
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Nema druge nego da od sutra mirujem.. A bas sam planirala u shopping 😣.. Nadam se da ce biti bolje…
Plavabosanka nisam skontala po tvom opisu da je to to, kod tebe nesto prolazi kako si pisala 😂 🤞da vec sutra Nam Bude bolje
Hahah ma bude nešto čudno baš onako nekad zaboli a nekad ko da špecne nešto i nastavi tako ko struja neka. Legla sam popodne pa je bilo bolje. Al danas u trgovini sam jedva hodala kad me to stalo hvatati 😖 a i inače imam kontrakcije 🤦🏻♀️ bit će veselo do kraja😂😂
Miruj sutra da prođe da nebi i mi imale bebice prije termina 🙈💗
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji