Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja13
    26. Kolovoz 2021. 21:30

Tracy sretno.
    Cure, I mene nesto muci Evo od jucer, pomalo osjecam dolje (na gospoji 😂) kao neku bol, nije to bas standardna bol, ne znam ni opisat 😩.. Mada Sam I preforsirala, jucer sam se popela na 5 sprat stepenicama, danas sam rintala po stanu, s pauzama naravno ali eto.. Uglavnom, kad mirujem nista ne osjecam, sve OK.. A pregled Mi je sljedeci petak.. Ne znam sta da radim, da se samo umirim ili je ovo za hitan pregled.. Sta vi mislite? 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Rita37🤰
    26. Kolovoz 2021. 21:33

Tracy_

Turbulentna dva dana, natipkan sve ali trenutno sam u boxu. Wish me luck! ❤️

Sretno
    ✔️🙏🏼🙏🏼🍀🍀🎉😘 Da nam se brzo javis sa lijepim vijestima! 

Mokosh
    26. Kolovoz 2021. 22:01

Tracy_

Turbulentna dva dana, natipkan sve ali trenutno sam u boxu. Wish me luck! ❤️

Ajmeee, sretno! ❤🍀 Samo neka bude sto brze i bezbolnije. 😊

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    26. Kolovoz 2021. 22:02

Orhideja13

Tracy sretno.
    Cure, I mene nesto muci Evo od jucer, pomalo osjecam dolje (na gospoji 😂) kao neku bol, nije to bas standardna bol, ne znam ni opisat 😩.. Mada Sam I preforsirala, jucer sam se popela na 5 sprat stepenicama, danas sam rintala po stanu, s pauzama naravno ali eto.. Uglavnom, kad mirujem nista ne osjecam, sve OK.. A pregled Mi je sljedeci petak.. Ne znam sta da radim, da se samo umirim ili je ovo za hitan pregled.. Sta vi mislite?

Za pocetak se malo stani i uspori, nemoj se forsirat. 😁 Vidi kako ce ti biti sutra, uvijek mozes nazvati gin.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

plavabosanka
    26. Kolovoz 2021. 22:14

Orhideja13

Tracy sretno.

E tako je i meni danas zato sam pitala jel normalno, al očito su svi propustili pitanje 😂😂🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    26. Kolovoz 2021. 22:18

Tracy ajdee sretno. Nek bude čim bezbolnije😘💗

Bome ni jedna jesenska beba ne čeka termin svima im se žuri 🙈 sve me strah da će i moj pišonja tako. A toliko stvari još moram napraviti. Sad peglam ostatak veša uz seriju pa odmah ubacujem u torbu što fali 🤗
    Nego mame kad kupite kolica i sastavite ih jeste ih nekako dezinfirale il nešto il ste ih jednostavno krenule koristit kad su bebe stigle? 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

Orhideja13
    26. Kolovoz 2021. 22:31

Nema druge nego da od sutra mirujem.. A bas sam planirala u shopping 😣.. Nadam se da ce biti bolje...
    Plavabosanka nisam skontala po tvom opisu da je to to, kod tebe nesto prolazi kako si pisala 😂 🤞da vec sutra Nam Bude bolje 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

lovely
    26. Kolovoz 2021. 23:18

plavabosanka

Tracy ajdee sretno. Nek bude čim bezbolnije😘💗

Bome ni jedna jesenska beba ne čeka termin svima im se žuri 🙈 sve me strah da će i moj pišonja tako. A toliko stvari još moram napraviti. Sad peglam ostatak veša uz seriju pa odmah ubacujem u torbu što fali 🤗
    Nego mame kad kupite kolica i sastavite ih jeste ih nekako dezinfirale il nešto il ste ih jednostavno krenule koristit kad su bebe stigle?

Ja sam nafrljila peglu pa ih s parom prošla. Nisam ih prala.

Tracy sretno🤗🤗🤗 cekamo vijesti!!!!!
    Endzure čestitke na prvom dečkiću u grupi! Dobrodošao sunce malo 💙

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Zara7
    26. Kolovoz 2021. 23:59

Večer curee 😚
    Pa prekrasne vijesti sa svih strana 🥰 baš je turbulentno u grupi čovječe, pokrenulo se sve!
    Endzrue čestitke na prvom pišulincu u grupi 💙 to nije htio od starta zaostajati za starijom sekom pa je i on u isto vrijeme došao 🙊
    Poklončić drago mi je što si uspjela dogovoriti carski rez, mislim da ćeš svakako biti mirnija jer si u kontroliranijim uvjetima i sigurna sam da će ovaj porod proći savršeno u redu i da stariji braco pazi na svoju malu sekicu od gore 💜 
    Madamel ona tvoja poruka s tatinom sahranom me baš jako takla, nadam se da se držiš i da imaš podršku ljudi oko sebe, mi smo svi za tebe virtualno tu, drži se 💙
    Bubica0706 jeeeej za porodiljni 🥳 nadam se da si to proslavila prikladno - doslovno ne radeći ništa 😎 ime Olivia mi je prekrasno 😍
    Danna a naša Kate legendica super napreduje 🥳 kako i neće uz takvu jaku mamu 💙 javi nam se sutra nakon vaganja, držim fige da se bliži težini za skoro puštanje 🤞🤞
    Sunce7 kako je ona 🦒 prekrasna i umirujuća, sad bi je i ja 🙈
    Sanjarka odličan pregled 🤗🤗 super što je plodna voda sad dobra 🥳 a da je spojit mog Jakova i tvog Luku dobili bi dijete savršenih dimenzija 😂😂 a Lukica je preeekrasan! Jel ti liči na Petra po slici?
    Traveller opaaa znači opako se spustila Nika kad te više ne muči želudac! Mic po mic i evo nam je 🙊
    Mila12 drago mi je da se curka već ubucila i da super napreduje, nadam se da si se i ti koliko toliko oporavila 🤗
    Mateja2602 ajmeee super što se beba okrenula 🤸‍♂️ i moj se okrenuo za taj pregled u 31.tjednu, to im je neka prekretnica 😁 sad malo mirnije dalje 🤗
    Buhtlica prekrasna slika 💜
    Lisa27 Harry Potter kolekcija je sve 😁 ja sam već dobila na poklon jedan set 💫
    Tracy sretnoooo 🤞🤞🤞 drži se!!
    Plavabosanka ajme i ja uvijek imam neke bolove dolje, pokušavam ih ignorirat 😢
    Jana sretno sutra, baš me zanima stanje kod našeg malog diva 😘
    Kako su naše bebe krenule, dok sam napisala ovu poruku vjerojatno su se već 2 bebe rodile 😂 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

plavabosanka
    27. Kolovoz 2021. 00:06

Orhideja13

Nema druge nego da od sutra mirujem.. A bas sam planirala u shopping 😣.. Nadam se da ce biti bolje…
    Plavabosanka nisam skontala po tvom opisu da je to to, kod tebe nesto prolazi kako si pisala 😂 🤞da vec sutra Nam Bude bolje

Hahah ma bude nešto čudno baš onako nekad zaboli a nekad ko da špecne nešto i nastavi tako ko struja neka. Legla sam popodne pa je bilo bolje. Al danas u trgovini sam jedva hodala kad me to stalo hvatati 😖 a i inače imam kontrakcije 🤦🏻‍♀️ bit će veselo do kraja😂😂

Miruj sutra da prođe da nebi i mi imale bebice prije termina 🙈💗

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.