Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    25. Kolovoz 2021. 08:50

Jutro curke 😊
    Ja sam evo odnila urin na higijenski, izvadila krv jer mi je danas 3.dan clexana (ne znam kako cu prezivit jod 11 uboda 😕) i cekam nalaze pa cu s MM na kavicu 💞
    Sanjarka Roje mi je bia, ne mogu ti opisat koliko je pristupacan, smiren i razuman.
    Imam jos jedno vađenje krvi 7.dan od uzimanja clexana (u pon) i ponovo OGTT u srijedu 🙈
    Cure koje imaju danas pregled, a bas vas je punooo, sretno 🥰

CarpeDiem.
    25. Kolovoz 2021. 08:58

Dobro jutro cure. 🙌
    Prije svega Zara7 predivno izgledaš 👌
    Sretno curama koje imaju pregled danas, ja sam već popila prvi čašu glukoze sa ukusom višnje (ali sam pregladnaa🙈), sada lezim na ctg-u i citam zaostatke. Pa kasnije još i pregled,  javim vam stanje...
    https://ibb.co/8b4vxDt
    ----
    Jana25 što se tiče takvih i sličnih pitanja, sebi ih dozvoljavaju ljudi koji nisu naišli na jasno postavljene granice.
    Do tebe je, postavi granice i vidjet ćeš kako se krug takvih ljudi sužava i sam eliminira.
    Jednostavno im odgovoriš da su takva pitanja nekulturna i da će sigurno biti obaviješteni kada nešto bude. Pitaš ih, da nisu umjesto bljuvotina slučajno raspoloženi za neku konkrentu pomoć oko ručka,  stana itd kad veći imaju vremena da tipkaju ili zovu...
    Isto se spremi i na to da pojedinima neće odgovarati granice ali posljedice, ma kakve bile,
    manje su od gubitka dijela identiteta kad nemamo granice.
    Za ostala pitanja poslije poroda ne treba ni da se spremaš.
    Bit će ih bezbroj i svako zna najbolje... opet sad da ne idem u onu krajnost "svaka mama zna sta je najbolje za njenu bebu...
    Ne zna svaka mama, i zato su tu edukacije, literarura, pomalo osjecaja i puno ljubavi.
    Istražuj, uci, slušaj sebe i neces pogriješiti. Ostale zanemari...

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Mateja32
    25. Kolovoz 2021. 09:05

Jao koliko pregleda danas, cure sretno! Ja ne mogu vjerovati da tako malo ostalo, meni jos 36 dana do poroda, tj. Termina. A kad ce Teo htjeti van vidjet cemo. Svaki dan malo na pilates lopti budem, htjela bih izbjeći indukciju.. Moj muž radi u DE, tako da sam solo s klincezama, evo uskoro i škola imam dvije školarke(6 i 4 raz.) Treća curka ostaje kuči samnom

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

little baby
    25. Kolovoz 2021. 09:13

Jutro svima,kod nas su jutra bas zahladila a bome i noci. To mi bas odgovara,odma se nekako lakse dise. Ja nemam nista za prijavit,osim da jedva cekam malca. Klinci isto odbrojavaju i stalno pitaju kolko braco jos mora rasti,i kad cemo ga izvaditi. Ne mogu docekat,a braci jos nismo ime izabrali🤦‍♀️ Sad je pak Pavle u igri😂

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Lisa27 👶🧸🎀
    25. Kolovoz 2021. 09:25

Jutro curke 🙂 sretno svima na pregledima danas, ja obavila ctg i čekam pregled 🙂
    Kako sam citala zaostatke sinoc odmah se na huškala na shoping 😀 narucila od ethereala tetra pelene i jastuk za dojenje 🥰  slikam kad dođe
    Što se tiče pitanja  ne doživljavam ih nista posebno
    Sanjarka evo me u điru ponovo 😀😀😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Mokosh
    25. Kolovoz 2021. 09:27

Jutro! Evo da prijavim da sam si usred sna iza 2h "povratila u usta", hahaha, samo sam skocila iz kreveta i sve se vratilo nazad u zeludac. Znaciiii, ahhhh... 🤢🤢🤢 😅 Meni kod zgaravice (svih oblika i faza) apsolutno nista ne pomaze. A imam ih od samog pocetka trudnoce. Ovo je sad zadnja faza, kad se s vremena na vrijeme sve dize gore. Eto u tom slucaju   stvar malo ublazi Rennie tablete.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

SamoMalo
    25. Kolovoz 2021. 09:40

Tusiranje nakon carskog - stave ti nepropusnu foliju, ja sam doma koristila za pecenje  i malo pripazis da direkt ne mocis. Mozes jos rucnik preko toga. Kosu mi je muz prao 
    Svaki dan ce ti biti sve lakse, za par dana si ko nova!

Mateja32
    25. Kolovoz 2021. 09:41

Traveller

Slažem se s CarpeDiem, ako netko gnjavi i dosađujem, pogotovo na taj način Jesi još debela, ne bih ni ja bila puno kulturnija u odgovoru.
    Ja na sva takva pitanja odgovorim na način da shvate da im je pitanje glupo pa se sami posrame. Npr pitaju me kad će beba ili šta kaže beba, odgovorim im eto vi ju pitajte jer meni neće da kaže. I nakon toga više nema poruka.
    Neki dan usred kontrakcija i spremanja za rodilište, doslovno pred ulaskom u tuš, bili smo pozvani idući dan kod frendova, zahvalim se i kažem da sam u nekim kontrakcijama i da ne računaju na nas jer ne znamo kakav će biti razvoj situacije. Krećem se tuširati, zove me ta frendica. Lijepo sam je i kratko otpremila i rekla da nisam trenutno od nekih razgovora i da ću se javit kad budem mogla. Slali su još poruke kasnije, iako smo se mi rekli javit. Idući dan sam poslala poruku: stigla nam je prinova i poslala sliku novog robota čistača koji nam je došao to jutro. Znala sam da se slika kasnije ucita i da neće odmah skuzit šta je. E nakon toga me više nisu ništa pitali. 😂
    Moj život je prekratak da bih dala drugima da me masiraju. Ok mi je da mi se jave frendice s kojima sam dobra al sad da mi piše svatko i svakakve poruke a cijelu trudnocu se nismo triput čuli, aj bok.

A Traveller dobro si ih 😂😂

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

SamoMalo
    25. Kolovoz 2021. 09:44

Ps mi dogovorili ime, Oliver, po mojoj najdrazoj knjizi iz djetinjstva, Twist 

japanka.
    25. Kolovoz 2021. 09:51

Dobro jutro cure!
    Zara moram komentirati tvoju sliku, predivno izgledaš!! 😍 
    Jana, što se tiče pitanja, kod mene su već krenula a nisam još ni blizu termina. Stalno se ponavlja "a što radi mali, kako je?" Nitko ne pita kako sam ja 🤪 Isto se svi prijete s nespavanjem nakon poroda, kao da sad bolje spavam 😫
    Ali isto kao što je neka cura ovdje napisala, sad sam zaboravila tko, da jednostavno samo otklimam glavom, kažem da da da, moguće, vidjet ćemo itd i mijenjam temu. Nemam snage za konfrontacije.
    Sanjarka ovo pitanje o dojenju od strane muškaraca mi je nevjerojatno glupavo. Ne razumijem kako im to nije neugodno. Ne želim time reći da je dojenje neprirodno, ali neobično mi je da oni o tome razmišljaju i još i izgovore 🧐 Meni je šogor prije par tjedana krenuo objašnjavati kako da izaberem bolnicu u kojoj ću roditi i što točno moram razmišljati tijekom poroda i kako se postaviti 🤯 Kao on zna jer je bio sa svojom ženom. Monolog od 20 minuta. Samo sam klimala i mislila si u kojem je on filmu da stvarno misli da je pozvan davati trudnoj ženi takve savjete. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.