3 prsta. Napet mi je stomak. Imam trudove al nepravilne jer mi je tvrd stomak. Misli da bi moglo krenut kroz par sati i radit će mi ultrazvuk.. Nebi da idem doma.. Gledali mi plodnu vodu. Sve je ok
Bila sam na ultrazvuku. Piše 3610g (on mi je rekao oko 3500g). Glava 38+2 stomak 39+1 noga 38+3. Sve je super. Aktivan. Ušće mi je prenapeto i počet će kroz popodne najkasnije do sutra sigurno. Može bit za sat za 5 sati za 12 il sutra ujutro. Sad kad ste tu ostanite jer ćete se vratit popodne s bolovima (disi bio, nigdje i Martin u Zagrebu Martin iz Zagreba )
Na patologiji s curama što čuvaju trudnoću.. Ugl lagano se nešt kuha.. Sad sam obrisala tamno krvavu sluz. Ne znam jel od pregleda il je sluzni čep.. Ugl vesel dan i noć čekaju
Sritno! 😀🥰
Znaš li možda koji se doktori vrte trenutno po dežurstvima u rodilištu?
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Mi smo danas imali mali izvanredni pregled sinoć mi se pojavila krv u urinu i jutros i odmah sam krenula za bolnicu stavili na ctg zatvorena sam išla vaditi i krv hitno ne zna se što je urin je zamućen samo su rekli da ne smiju dati nikakve antibiotike da ne znaju od čega je da je moguće kako je beba nisko pritišće da je od toga krenulo
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
3 prsta. Napet mi je stomak. Imam trudove al nepravilne jer mi je tvrd stomak. Misli da bi moglo krenut kroz par sati i radit će mi ultrazvuk.. Nebi da idem doma.. Gledali mi plodnu vodu. Sve je ok
Bila sam na ultrazvuku. Piše 3610g (on mi je rekao oko 3500g). Glava 38+2 stomak 39+1 noga 38+3. Sve je super. Aktivan. Ušće mi je prenapeto i počet će kroz popodne najkasnije do sutra sigurno. Može bit za sat za 5 sati za 12 il sutra ujutro. Sad kad ste tu ostanite jer ćete se vratit popodne s bolovima (disi bio, nigdje i Martin u Zagrebu Martin iz Zagreba )
Na patologiji s curama što čuvaju trudnoću.. Ugl lagano se nešt kuha.. Sad sam obrisala tamno krvavu sluz. Ne znam jel od pregleda il je sluzni čep.. Ugl vesel dan i noć čekaju
Sritno! 😀🥰
Znaš li možda koji se doktori vrte trenutno po dežurstvima u rodilištu?
A danas su ti svi. Mene je Roje, vidjela sam Vulića..svi su danas bili
Plavabosanka caj je iz ljekarne. Nije skup, oko 4-5€
A okusa, pa ne znam. Inace volim cajeve tako da mi nije problem popiti, ali sad da je bas nesto pretjerano fin, i nije… Stavim pola zlicice meda, pa je ok.
Jedino ako budes kupovala, nemoj se zacuditi kad otvoriš vrecicu. Izgleda kao da je pun paucine 😂 a nije haha jednostavno je takav caj
Hahah dobro da si mi rekla mislim da bi frku digla da šta je to🤣 ustvari ne znam ni dali ću smjeti počet s pijenjem tog čaja ukoliko se malac ne okrene. Kud je doktorica baš sad morala na godišnji 🤦🏻♀️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Endzrue drzim palceve da pocne sto prije i bude sto bezbolnije i da se uskoro mazis sa bebicom svojom. 🥰😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Pozdrav, čitam Vas od početka teme kao i prošlu trudnoću na drugoj temi, javljam se jer mi nije jasno zašto želite potaknuti trudove sa ,, Amy,, , 37 tjedan je Tzv. Sigurni tjedan za rodit ali bebice tek tada počnu nakupljati masno tkivo i buckati se … pustite ih do 40-tog tjedna ako imate sreće da ne žele prije van. Školska trudnoća je 40 tjedana, ja sam prvu idila 42+3, imala je 3500 kg, veća je vjerojatnost da su doktori fulali termin nego da sam prenijela 17 dana…. Svatko neka radi sto hoće ali mislim da bebice same trebaju odlučiti kad su spremne bez da ih se potiče . Sretno svima 😊
Plavabosanka za Elternzeit sam samo dobila od Krankenkasse da popunim koliko uzimam i da li muz uzima 2 mjeseca na koja ima pravo.... Ii ond asam dobila hrpu nekih papira da popunim onda kada se beba rodi to je za Elterngeld i Kindergeld...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pozdrav, čitam Vas od početka teme kao i prošlu trudnoću na drugoj temi, javljam se jer mi nije jasno zašto želite potaknuti trudove sa ,, Amy,, , 37 tjedan je Tzv. Sigurni tjedan za rodit ali bebice tek tada počnu nakupljati masno tkivo i buckati se … pustite ih do 40-tog tjedna ako imate sreće da ne žele prije van. Školska trudnoća je 40 tjedana, ja sam prvu idila 42+3, imala je 3500 kg, veća je vjerojatnost da su doktori fulali termin nego da sam prenijela 17 dana…. Svatko neka radi sto hoće ali mislim da bebice same trebaju odlučiti kad su spremne bez da ih se potiče . Sretno svima 😊
Pozdrav 😊 pisi nam češće 😁
Zašto Amy? Ili bilo sta drugo.😅
Moja beba je od pocetka procjenjivana na +2tjedna. Tako da je na zadnjem pregledu prema ZM u 36 tjednu imao 3500 grama. Nitko ne vjeruje od doktora da cu stici do 40 tjedna pa su mi pomakli za tjedan dana te mi se sad trudnica vodi kao tjedan dana veca.
I iskreno, ne zelim vise bit trudna. Zgaravica, bolovi u kostima, grcevi... i prizeljkujem si bebu s manje grama jer ni sama nisam neka ogromna. Treba to istiskat😳
Pozdrav 😊
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Endzrue i Ivkica sretno objema, izdržite💖💪🏻
---
Ja bi trebala nazvati bolnicu i dogovoriti termin i sve, ja još uvijek ne znam u koju bi. Mislila sam da je ova jedna ženska rađala u toj bolnici gdje sam ja imala loše iskustvo, pa sam htjela pokušati još jednom, al na kraju kaže ona nije išla je u drugu zbog carskog (ne znam zašto 🤦🏻♀️). Kaže dragi i ukoliko bude nešt hitno da brže stignemo do te druge bolnice nego do ove pod koju naše mjesto spada. I sad uopće ne znam. Bili su jako ljubazni to ne mogu reći, ali me strašno živciralo to kad sam pobacila što mi nitko nije rekao da izgubili ste bebu i to je to nego me šetali vamo tamo, još je prerano da se išta vidi, pa rekli poslat papire ginekologici pa ja došla u ponedjeljak kod nje ona me blijedo gledala nisu poslali ništa i takve neke stvari 🤷🏼♀️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
I ja prijavljujem prvi puta zgaravicu 🤦🤷 groznooo znaciii
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji