Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    23. Kolovoz 2021. 16:37

Traveller, drzi se! Mozda su to jos uvijek samo pripreme za ono pravo. U svakom slucaju, sretno ako stvarno krene. 😃 Bome, veselo je zapoceo ovaj tjedan. 
    Ivkice, sretno i tebi, da sve bude ok! ( sorry, skroz sam te zaboravila spomenuti). 
    ------ Meni je bas koma pritisak dolje, a toliko sam toga imala u planu napraviti, ali evo, barem je torba 98% spakirana. A evo i mojih "nozica" https://ibb.co/FHwchMw (morala se starija curka ubacit...danas je kao mala pijavica 🤣, ruzno za reci, aliiiii, ludim haha)

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    23. Kolovoz 2021. 16:57

Traveller

Mokosh, ne znam, inače ih bude malo. Tri, četiri. Sad već sat vremena to traje. Još sad i ležim, vidjet ćemo kad se ustanem jer je sve onda intenzivnije i zasarafi me da jedva hodam. Malo ću još odmorit pa ustati da vidim kako će se razvijati. Upravo skinula aplikaciju za praćenje. Osjećam i pritisak da moram na wc svako malo (ali ne do kraja još u ovom trenu).
    Još malo izdrži i splasnuti će noge.

Eh planovi, i ja sam svašta planirala danas napraviti, eno na sanku mi stoje začini. 😂 Ni shopping nisam obavila šta sam trebala.

Joj, pa to bi onda moglo biti to. Drzi se, draga Traveller! Izgleda da nam dolazi jos jedna curka. 🥰

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

freya_444
    23. Kolovoz 2021. 16:58

Traveller

Mokosh, ne znam, inače ih bude malo. Tri, četiri. Sad već sat vremena to traje. Još sad i ležim, vidjet ćemo kad se ustanem jer je sve onda intenzivnije i zasarafi me da jedva hodam. Malo ću još odmorit pa ustati da vidim kako će se razvijati. Upravo skinula aplikaciju za praćenje. Osjećam i pritisak da moram na wc svako malo (ali ne do kraja još u ovom trenu).
    Još malo izdrži i splasnuti će noge.

Eh planovi, i ja sam svašta planirala danas napraviti, eno na sanku mi stoje začini. 😂 Ni shopping nisam obavila šta sam trebala.

Joooj baš sam uzbuđena 🥰🥰🥰😍😍😍 

Lucija 16.12.2021.💗

• Buba Bublica
    23. Kolovoz 2021. 17:01

Tako se i moje "nogice" ponašaju 😂
    Izadem nesto obaviti, imam osjecaj da svi ljudi svita gledaju meni u noge 😀
    Danas su mi došle spavacice sa Astratex stranice, odusevljena sam. Imala sam problem da nadem nesto sto ce mi kulturno prekrit guzicu s obzirom na visinu i ove su taman ispod kolina uz to su jako jako ugodne
     👌
    Tako da sam kompletirala stvari za sebe.
    Svim curama s kontrakcijama sritnoo! 🌸🌸🌸

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

ivkica
    23. Kolovoz 2021. 17:11

Love2021

Missy kak se snalaziš s bebom? Jeste ulovile ritam?
    Ivkica kakvi su ti leukociti u urinu?
    Endzruejoš malo

Leukociti su dobri. Piše da ima nekih bakterija neka upala je a valjda bi dali nešto da utječe na bebu. U petak sam u TA vidjet ćemo do tad što će biti. S tim da cijeli dan rasturaju menstrualni bolovi

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• sunce7
    23. Kolovoz 2021. 17:15

Bilja ja bih isto odmah popila ili se javila ginek.kao sto kazu cure.
    Mokosh bome ti nije lako s tako natecenim nogama. 😞 da li si probala onaj sprej i zavoje iz dm-a, stavljala sam bila ovdje linkove. 
    Traveller mogla bi bebara danas doci.😍😂 disiii😂
    Sto se tice vjezbanja, prvenstveno cu to raditi radi kako kazu lakseg poroda jer se zna da je to benefit kako za trudnocu tako i za porod, a i cijelu trudnocu sam bila aktivna trudnica. Necu se forsirat naravno.😅

bumac95
    23. Kolovoz 2021. 17:35

Evo da se i ja javim sa pregleda. Ctg očitava trudove, ja ih osjetim ali lagane. Kaže da može krenut danas, ali isto tako se može i smirit tako da se ne uzbuđujem bas previše. Mene to ne boli ko bas cure pa mislim da nisu ništa “posebno” Haha
    Inače malecki je dosta maleni. Tek nešto preko 2,5 kile 🥰 odgovara 35+0, a ja sam 36+0. Dr kaže da nije neko značajno odstupanje :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    23. Kolovoz 2021. 17:37

Evo frajera i kako to izgleda na ctgu
    https://ibb.co/xDWfGg2

https://ibb.co/GvN2S0t

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• ponosna.mama
    23. Kolovoz 2021. 17:37

Curke moje drage, evo da vam se i ja javim.
    Jutros sam isla privatno nosit mokracu na analizu jer sam se jucer pozalila doktorici da ne mogu vise izdrzat, da me nenormalno cese cijelo tijelo vec danima i da mi je mokraca nekako tamna. Vidila sam da to mogu bit nuspojave amoksicilina tako da sam ga prestala pit iako sam morala jos 5 dana.
    Onda sam isla u bolnicu po clexane i da mi pokazu kako cu se bost.
    Nakon toga sam isla u ginek.jer sam morala radi nalaza OGTT-a i usput da mi pogleda nalaz urina koji mi se ucinio katastrofa, iako se bas ne razumim u to.
    Naravno da mi nije ni pogleda nalaz urina, a za OGTT nije ni htio cut da bi moglo bit od medrola nego sam dobila uputnicu za sutra ujutro za GUK 24h.
    Nakon toga sam isla u svoje doktorice opce medicine koja mi je rekla da mi nije bas dobar nalaz urina i da moram sutra i preksutra nosit urinokulturu. A preksutra moram i vadit krv jer ce mi bit treci dan clexana 🙈 ..znaci pogubljena sam skroz 😆😆
    Evo vam nalaz ako iko ista kuzi..
    https://ibb.co/W31HdN1

bumac95
    23. Kolovoz 2021. 17:38

I moram ic vadit krv sutra da se provjeri kolestaza zbog ovog svrbeža kojeg imam 🤦🏼‍♀️😥

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.