Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    23. Kolovoz 2021. 14:26

puzevakucica

Pozdrav, čitam Vas od početka teme kao i prošlu trudnoću na drugoj temi, javljam se jer mi nije jasno zašto želite potaknuti trudove sa ,, Amy,, , 37 tjedan je Tzv. Sigurni tjedan za rodit ali bebice tek tada počnu nakupljati masno tkivo i buckati se … pustite ih do 40-tog tjedna ako imate sreće da ne žele prije van. Školska trudnoća je 40 tjedana, ja sam prvu idila 42+3, imala je 3500 kg, veća je vjerojatnost da su doktori fulali termin nego da sam prenijela 17 dana…. Svatko neka radi sto hoće ali mislim da bebice same trebaju odlučiti kad su spremne bez da ih se potiče . Sretno svima 😊

Skolska trudnoca, tj vrijeme poroda je od 37. do 42. tjedna, svaka beba je prica za sebe i neka je spremna s 37, neka s 42. Uostalom vidi sve zene na temi ljetnica koje su sve metode isprobale da potaknu trudove pa su prenijele, tako da si u pravu da ce beba krenuti kad je spremna, ali 40. tjedan je samo procjena po zadnjoj menstruaciji, nismo sve ovulirale u isto vrijeme, niti su sve bebe jednako velike, nisu ni sve zene jednake. Tako da, sve je to ok 😊

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    23. Kolovoz 2021. 14:27

Endzrue cekamo onda prvog momka među jesenskim bebama 😁
    Ivkica sretno, drzi se

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Love2021
    23. Kolovoz 2021. 14:47

Missy kak se snalaziš s bebom? Jeste ulovile ritam?
    Ivkica kakvi su ti leukociti u urinu?
    Endzrue još malo

• puzevakucica
    23. Kolovoz 2021. 14:53

Missy88

puzevakucica

Pozdrav, čitam Vas od početka teme kao i prošlu trudnoću na drugoj temi, javljam se jer mi nije jasno zašto želite potaknuti trudove sa ,, Amy,, , 37 tjedan je Tzv. Sigurni tjedan za rodit ali bebice tek tada počnu nakupljati masno tkivo i buckati se … pustite ih do 40-tog tjedna ako imate sreće da ne žele prije van. Školska trudnoća je 40 tjedana, ja sam prvu idila 42+3, imala je 3500 kg, veća je vjerojatnost da su doktori fulali termin nego da sam prenijela 17 dana…. Svatko neka radi sto hoće ali mislim da bebice same trebaju odlučiti kad su spremne bez da ih se potiče . Sretno svima 😊

Skolska trudnoca, tj vrijeme poroda je od 37. do 42. tjedna, svaka beba je prica za sebe i neka je spremna s 37, neka s 42. Uostalom vidi sve zene na temi ljetnica koje su sve metode isprobale da potaknu trudove pa su prenijele, tako da si u pravu da ce beba krenuti kad je spremna, ali 40. tjedan je samo procjena po zadnjoj menstruaciji, nismo sve ovulirale u isto vrijeme, niti su sve bebe jednako velike, nisu ni sve zene jednake. Tako da, sve je to ok 😊

Upravo tako, znaci nekom
    37 tjedan nije 37 nego možda 35-ti, a onome
    Kome
    Se vodi kao 37 , a trudnoća je veća ionako će roditi prije termina, ni doktori ne indiciraju porod curama
    Koje dođu na patologiju u 38
    Tjednu nego čekaju i kad bude 5 do
    12 reagiraju( prošla sam
    Patalogiju pa
    Ne pričam bezveze)  kako bilo mislim
    Da je za bebice najbolje da budu sto duže u trbuhu i da same
    Odluče kada su spremne i to sam
    Htjela iskomentirati, kako sam
    Već rekla
    Svatko neka radi sto misli da  je najbolje za njega 

SamoMalo
    23. Kolovoz 2021. 14:54

Ja mislim da ak beba nije spremna, nema te vjezbe koja bi ju natjerala van 
    Ne kazem da nema nikakvig utjecaja, nego da nosu toliko znacajne razlike.
    Zgaravica i tu! Pomaze mineralna

Ane_ši
    23. Kolovoz 2021. 15:03

Endzrue

3 prsta. Napet mi je stomak. Imam trudove al nepravilne jer mi je tvrd stomak. Misli da bi moglo krenut kroz par sati i radit će mi ultrazvuk.. Nebi da idem doma.. Gledali mi plodnu vodu. Sve je ok

Bila sam na ultrazvuku. Piše 3610g (on mi je rekao oko 3500g). Glava 38+2 stomak 39+1 noga 38+3. Sve je super. Aktivan. Ušće mi je prenapeto i počet će kroz popodne najkasnije do sutra sigurno. Može bit za sat za 5 sati za 12 il sutra ujutro. Sad kad ste tu ostanite jer ćete se vratit popodne s bolovima (disi bio, nigdje i Martin u Zagrebu Martin iz Zagreba )
    Na patologiji s curama što čuvaju trudnoću.. Ugl lagano se nešt kuha.. Sad sam obrisala tamno krvavu sluz. Ne znam jel od pregleda il je sluzni čep.. Ugl vesel dan i noć čekaju

ivkica

Mi smo danas imali mali izvanredni pregled sinoć mi se pojavila krv u urinu i jutros i odmah sam krenula za bolnicu stavili na ctg zatvorena sam išla vaditi i krv hitno ne zna se što je urin je zamućen samo su rekli da ne smiju dati nikakve antibiotike da ne znaju od čega je da je moguće kako je beba nisko pritišće da je od toga krenulo

Sretno cure. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Biilja
    23. Kolovoz 2021. 15:19

Sanjarka88 nista jos od viroze i nadam se da i nece tu se dobro drzim 🙏🏻 ali danas sam se uhvatila vrta i popila kavu koju inace nikad ne pijem, tlak 156/115 puls 112 (dobila sam na proslom pregledu tablete Dopegyt 250 mg ako bude dosao do 150 jer mi je izmjerila 130/90) sad ne znam dal da cekam da se smiri ili da popijem odmah cim izmjerim toliki tlak 🤔 jer inace sam osoba koja je prije trudnoce uvijek ali uvijek imala nizak tlak. Ne znam odakle sad visoki i sto se dogada 🤯

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Mokosh
    23. Kolovoz 2021. 15:38

Bilja1212 🕊

Sanjarka88 nista jos od viroze i nadam se da i nece tu se dobro drzim 🙏🏻 ali danas sam se uhvatila vrta i popila kavu koju inace nikad ne pijem, tlak156/115puls112 (dobila sam na proslom pregledu tablete Dopegyt 250 mgako bude dosao do 150 jer mi je izmjerila 130/90) sad ne znam dal da cekam da se smiri ili da popijem odmah cim izmjerim toliki tlak 🤔 jer inace sam osoba koja je prije trudnoce uvijek ali uvijek imala nizak tlak. Ne znam odakle sad visoki i sto se dogada 🤯

Meni su uvijek govorili u bolnici ako tlak prede 150/90 da se odmah javim u ambulantu...znaci nije bas bezazleno. 😕 Mozda bolje da popijes.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Lady.D
    23. Kolovoz 2021. 16:01

Endzrue

3 prsta. Napet mi je stomak. Imam trudove al nepravilne jer mi je tvrd stomak. Misli da bi moglo krenut kroz par sati i radit će mi ultrazvuk.. Nebi da idem doma.. Gledali mi plodnu vodu. Sve je ok

Bila sam na ultrazvuku. Piše 3610g (on mi je rekao oko 3500g). Glava 38+2 stomak 39+1 noga 38+3. Sve je super. Aktivan. Ušće mi je prenapeto i počet će kroz popodne najkasnije do sutra sigurno. Može bit za sat za 5 sati za 12 il sutra ujutro. Sad kad ste tu ostanite jer ćete se vratit popodne s bolovima (disi bio, nigdje i Martin u Zagrebu Martin iz Zagreba )
    Na patologiji s curama što čuvaju trudnoću.. Ugl lagano se nešt kuha.. Sad sam obrisala tamno krvavu sluz. Ne znam jel od pregleda il je sluzni čep.. Ugl vesel dan i noć čekaju

Endzrue, sretno! Zelim ti brz i sto bezbolniji porod. Javljaj nam se kad budes uhvatila prilike. Drzi se! 💪😉

CarpeDiem.
    23. Kolovoz 2021. 16:22

Endzrue, Ivkica sretno cure, javite nam se kad uhvatite vremena! Bit će sve uredu🙏♥️
    Bilja ne bih se zezala na tvom mjestu jer ti tlak dosta odstupa od neke normalne vrijednosti za trudnice, pogotovo donji. Ako možeš što prije otidji do svog ginekologa.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.