https://ibb.co/Jk0Pz42 ja se danas častila burekom😋😋 taman dobro došlo jer smo išli do porezne, a u tom gradu ima balkanska pekara i već smo krenuli prema kući kažem ja reko bureeek pa smo se vraćali da bi mi ispunjene bile trudničke želje 😂 kad sam vidjela šta sve ima u pekari sve sam htjela jest jaoo da smo u Hrv mislim da bi svaki dan jela od tamo, samo nez kako sam se suzdržala ta dva tjedna na godišnjem.
Danas sam oprala i prvu stvar, jorgan, misleći da će se sunce nastavit kroz cijeli dan a ono me zeznulo pa se sad suši u sobi. Ubacila sam i dekicu i jastučić 🥰
Ja sam to stavila prat bez praška samo s malo omekšivača onog dječjeg jer aj kontam na tome spava i svakako ne valja puno mirisa. E sad nez za robicu kako vi perete?
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Zaboravih jučer sliku stavit 😊
https://ibb.co/K0vkxwr
😍😍 Presladak je!!!
Plavabosanka robicu sam uzimala gdje god sam nasla nesto neutralno, bez, bijelo, zuto, sareno bez boy/girl😂
Al si mogla radit 4D ovdje? Doktor mi je rekao da je i 3d i 4d u Njem od ove god zabranjen iz nemedicinskih razloga i citala sam bas o tome da je tako.
Hvala cure ❤ Trudovi su bili kroz noc, rekli su da nista cudno da idu kontrakcije uz te bolove u leđima, uglavnom stali su i nema vise govora o porodu. Iako su rekli i da krene nesto, u ok sam tjednima. Mi se taman selili za vikend i jucer napokon sve raspremili i doveli u red, danas trebala poceti prati robicu i stvari za bebu i zavrsim u bolnici 😏
Sanjarka presladak je ☺
Haru kakvo je kod tebe stanje?
Misic hvala, nisam upratila, kako je tebi prosao pregled?
Drži se ❤️
Ooooj Plavabosanko 😋😋 fali mi prava pita ovdje u blizini😭 danas muzu bas govorim budem li sutra raspolozena razvuci cu je za svoj gust, trajat ce malo duze nego inace al isplatit ce se za onaj hrskavi ugriz🤣🤣
Ajme predivne su vam slicice! 😍😍😍
Missy odlicno sto vise nema trudova! Bit ces ti nana dobro. 🤗🤗🤗🤗 moj pregled je ok prosao, ovaj put nije bilo trudova, zatvorena sam, samo sto je beba glavicom skrooooz nisko u zdjelici. Pustili su mi uputnicu za bolnicu za svaki slucaj i sad moram malo pripaziti, ne smijem tesko podizati ni naprezati trbuh. Trudim se koliko mogu i nadam se da cemo izdrzati barem do 37+0.
Haru uuh, nadam se da ces i ti brzo doma! 😄 i btw, ni ja nisam vidjela lice svojih beba, ni djecaka ni sad nje, oboje su se uvijek okretali od uzv i stavljali rucice ispred lica. 😆 bit ce nam iznenadjenje na porodu, heheheh
aAnchy ja sam pripremila 2 ona mala pampers premium paketa br 1 i jedan paket Violeta cotton premium isto br 1. 😀 kao sto su cure napisale, lako ti netko skoci po pelene ako zatreba. I uzela sam za bolnicu 1 paket onih Violeta water vlaznih maramica i jos 3 pakiranja za doma.
Curkeee znam da je x puta bila tema KOLICA 🤷 jaa gledala ova da kupiim pa sad ne znam jer moj malac treba da se rodi 30.09. da li cu iskoristit sve elemente tj ovu veliku korpu jer ide zima? Do koliko mjeseci bebaa moze u tu korpu??
https://ibb.co/mDwT0Pc
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Beba do 6 mjeseci i mora ići u košaru, a ne u ovo sportsko sjedalo, bez obzira i ako to sportsko može ići u nulti tj ležeći stupanj. Tako da vjerovatno ćeš dobro iskoristiti kolica osim ako ne misliš da zbog zime nećeš šetati malca u kolicima uopće do proljeća. Meni je termin 12.11, ako sve bude uredu mislim s malom u šetnje odmah nakon 10tak 15 dana
Beba do 6 mjeseci i mora ići u košaru, a ne u ovo sportsko sjedalo, bez obzira i ako to sportsko može ići u nulti tj ležeći stupanj. Tako da vjerovatno ćeš dobro iskoristiti kolica osim ako ne misliš da zbog zime nećeš šetati malca u kolicima uopće do proljeća. Meni je termin 12.11, ako sve bude uredu mislim s malom u šetnje odmah nakon 10tak 15 dana
Kako mislis mora ic u kosaru? Realno za prvog malca sam imala mclaren daytriper i ima to sportsko koje kad je u nultom moze ic u nulti i izgleda ko kosara al nije tolko tvrda i bio je u tom (moze se kupit i bas kosara al nije mi se isplativo cinilo). Takodjer neke bebe prije 6mj pretastu kosaru 😅 jer u nekih kolica su te kosare manjih dimenzija pa treba i to pogledat. Takodjer mi smo naseg s nekih 5,5i po poceli stavljat u ne skroz nulti jer tad je vec mrzio sto nist vani nemre vidjet. Sve zavisi od bebe do bebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji