Zaboravih jučer sliku stavit 😊
https://ibb.co/K0vkxwr
Kakkooooo je skadaaakkkkk
🙆🙆🥰🙆🥰🙆🥰🙆🥰🥰🥰🥰🥰
Hvala cure ❤ Trudovi su bili kroz noc, rekli su da nista cudno da idu kontrakcije uz te bolove u leđima, uglavnom stali su i nema vise govora o porodu. Iako su rekli i da krene nesto, u ok sam tjednima. Mi se taman selili za vikend i jucer napokon sve raspremili i doveli u red, danas trebala poceti prati robicu i stvari za bebu i zavrsim u bolnici 😏
Sanjarka presladak je ☺
Haru kakvo je kod tebe stanje?
Misic hvala, nisam upratila, kako je tebi prosao pregled?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Zaboravih jučer sliku stavit 😊
https://ibb.co/K0vkxwr
Predivan je😍😍 Kako se lipo vidi na slici...
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo i naas sa 32+0... 🤗🤗
https://ibb.co/NtzTtSB
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Rita daaaaa stižu 2 rite 😍😍
Sanjarka stvarno se šećer divno vidi..
Netko je pitao za bolnicu...i ja planiram u Petrovu 🤗
Missy bitno je da se bolje osjecas i da su dr tako ohrabrujuci..još ćeš ti doci kuci i sve pripremiti, pa se vratit 🙃
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sanjarka i Sanjalica baš su vam krasne fotke.
Ja na svaki uzv idem i nadam se vidjeti bebača, ali on je već tjednima okrenut licem prema mojim leđima i ispred su uvijek ili ruke ili pupčana da ga nikako ne možemo vidjeti. 😔
-
Missy , kod mene je za sada bez promjena. Pijem terapiju i ležim. Sutra mi vade krv i moram dati urin, a u pon uzv i valjda u utorak pregled. Ako to sve bude ok valjda će me pustiti kući na mirovanje.
'21. 💙
'24. 💛
Sanjarka i Sanjalicabaš su vam krasne fotke.
Ja na svaki uzv idem i nadam se vidjeti bebača, ali on je već tjednima okrenut licem prema mojim leđima i ispred su uvijek ili ruke ili pupčana da ga nikako ne možemo vidjeti. 😔
-
Missy , kod mene je za sada bez promjena. Pijem terapiju i ležim. Sutra mi vade krv i moram dati urin, a u pon uzv i valjda u utorak pregled. Ako to sve bude ok valjda će me pustiti kući na mirovanje.
Sretno ti 🍀❤️
Madamel ni meni nikad ne kaže, jednom je nešt promrmljala koliki je al ja nisam upamtila, a i to je bilo isto prije 2mj. Al svaki put izmjeri i kaže u redu je.
Što se tiče mog tlaka danas je: 93/55 82 otkucaji i opet mi je onaj pritisak. Poludit ću više 🤯 i nije mi jasno kod njih uvijek bude idealan tlak kako?!
Kakav ti točno pritisak bude?
Sta se tiče tlaka kod dr vjerovatno se malo unervozis pa se on podigne i onda tek bude školski 🤭
Onako ko neka čudna bol, baš kao da me pritišće nešto između grudi i imam osjećaj da ne mogu disati, slično ko kad me uhvati napad panike al onda gubim dah cijelim tijelom a sad samo između grudi. Možda je stvarno što mi je rekao onaj gosp. kad sam išla gležanj ravnat, sve zbog kičme da pritiska srce i pluća. U ponedjeljak mi doktorica ima otvorena vrata za sve bez termina, inače uvijek moraš zvati i termine pravit 🤦🏻♀️ pa ak bude za vikend kaos takav onda ću otić. Pišem sad stalno koliki je tlak da joj pokažem jer ne vjeruju. Zadnji put sam išla prije trudnoće baš zbog vrtoglavica i gledala me čudno i rekla nek jedem slano jer ona ne vidi grešku u 100/70 tlaku 😖
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Pozdrav iz predrađaone 😵 Nocas me odjednom pocelo probadati u leđima, skoro se srusila od bolova, povracala, nakon sat vremena bez prestanka boli otisla na hitnu, spojili ctg, kazu trudovi, u porodu sam. Umirala cijelu noc u bolovima, ali samo leđa, trudovi zanemarivi, nesto protiv bolova mi dali tek u 9 ujutro nakon vizite, na kraju tek sad docekala pregled urologa. Prosirenje kanala desnog bubrega, ostajem u bolnici na antibioticima i lijekovima protiv bolova bez kojih ne mogu trenutno 🥺
Nadam se sa se vi bolje drzite 😁
Drži seee❤️
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Rita bome ludi Njemci. Meni nisu spominjali to cjepivo, niti bilo kakvo drugo 🤷🏼♀️ I ja svog malca znam sanjati. Jesmo lude🙈
Sunce ne mogu vjerovati da ti se bebica još uvijek skriva, sigurno je onda curka one uvijek tako 🙈❤️
Sad moraš svu robicu neutralnu tražiti, a takvu baš i nisam sretala, osim H&M, kako uspiješ? Ja sam inače pravila 4D u Hrvatskoj, ovdje je dvaput krenula i nije joj se dalo zezat pa je odustala. A u Hrv. je baš imao strpljenja s malcem.
Sanjarka jaoo što je lijepa slikica🥰 jel sad nagađate na koga liči prema toj slici? Mi smo to radili, svi su rekli da će imat moj nos, a tatine usne i malu bradu. A moj tata je zadnji gledao CD pošto je kasnije došao sa terena pa je sav uzbuđen vikao mami "bakoo imat će tvoj debeli nos" 😂😂
Missy glavno da nema više trudova. Možda si se i preforsirala. Stigneš ti još kući sve oprat i pripremit❤️
Sanjalica baš ti je lijep trbuh🥰
Haru držim fige da te puste kući nakon toh pregleda 🤞🏻🍀
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji