Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    05. Kolovoz 2021. 17:51

I jos se nije okrenula beba glavom prema dolje, ali kaze da je sada poprijecno i da glava gravitira prema dolje pa kao da bi mogla ipak se jos dolje okrenuti. 🙏

Rita37🤰
    05. Kolovoz 2021. 18:05

sunce7

I jos se nije okrenula beba glavom prema dolje, ali kaze da je sada poprijecno i da glava gravitira prema dolje pa kao da bi mogla ipak se jos dolje okrenuti. 🙏

Moja se okrenula jos prije 5 tjedana prema dole dubi na glavici i kad mrda mjehur iritira...  Za cijepivo nebi mi bilo krivo sto sam dobila to je samo minijaturna doza obnova... Al dobila sam ga prije 3g kad sam bila kinderwunsch.... Bas da ne moram u trudnoci... Al jucer nisam se ni snasla vec ga dobila... Tak da osjecam se bas nekako sjeb.... Iako pisala sam na forumu sa jednim doktorom... I doktor tamo kaze sve je u redu  to je vrsta koja ne steti bebi ni trudnoci... I da je samo dobra zastita.     Cestitam na curi lijepo Ime... ❤️ 

Sanjarka88
    05. Kolovoz 2021. 18:05

sunce7

Draga Missy drzi se 😒
    Nadam se da ce sve ok biti, ne mogu ni zamislit te bolove😞
    Rita i ja sam u Njem, doktor mi je prosli put predlozio to cjepivo ako se zelim cijepiti,ali je reko da nije obavezno tako da nisam jos, mislim da ni necu.
    Ja nemam nista posebno prijavit, nije bilo mjerenje bebe kao nedavno smo sve detaljno obavili. Ugl zatvorena, ctg uredan, vadili krv za hepatitis, plus 7kg.
    I da rece da vjerojatno dolazi curka Eva al opet ne rece da je to 100%😂😂😂

Ma dašta je nego cura, samo žene mogu biti tako tvrdoglave 🤭😁🤭
    Pišemo mi Evu 💞
    Nadam se sa ce se okrenuti 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Kolovoz 2021. 18:06

I da Luka bi bio Eva da je cura 😍💞

Haru
    05. Kolovoz 2021. 18:15

Missy88

Pozdrav iz predrađaone 😵 Nocas me odjednom pocelo probadati u leđima, skoro se srusila od bolova, povracala, nakon sat vremena bez prestanka boli otisla na hitnu, spojili ctg, kazu trudovi, u porodu sam. Umirala cijelu noc u bolovima, ali samo leđa, trudovi zanemarivi, nesto protiv bolova mi dali tek u 9 ujutro nakon vizite, na kraju tek sad docekala pregled urologa. Prosirenje kanala desnog bubrega, ostajem u bolnici na antibioticima i lijekovima protiv bolova bez kojih ne mogu trenutno 🥺
    Nadam se sa se vi bolje drzite 😁

Ajmee!! Drži se ! Onda je ipak do proširenja kanala bubrega ili je još porod u pitanju? Držim fige da brzo bude bolje. 🤞🏻🙂
    PS Dobrodošla u klub "bolnica". 🥺

'21. 💙
    '24. 💛

Sanjarka88
    05. Kolovoz 2021. 18:17

Zaboravih jučer sliku stavit 😊

https://ibb.co/K0vkxwr

• sunce7
    05. Kolovoz 2021. 18:22

Hahahah Sanjarka i ja mislim da musko ne moze biti toliko tvrdoglavo😂😂 al evo nisam jos kliknula da kupim nesto rozo😂😂 
    Predivna slikica😍 joj da sam bar kod nas dolje napravila 5D, bar da malo dozivim bebicu😍 
    Rita ja se nisam cijepila samo zato sto nikoga ne znam da se cijepio s time u trudnocu pa sam dugo razmisljala.
    Znaci po tvojim saznanjima to je cjepivo bezazleno u trudnoci? 
    Hvala ti 🥰

lovely
    05. Kolovoz 2021. 18:39

Hej curke..
    Missy i ostatak "tim bolnica"... želim da vam bude što bezbolnije i sa što manje sekiracije te da se što prije vratite kući💕
    Odlične su sve stvari koje kupujete 😍
    Ja sam finiširala svoj popis što mi još fali za bolnicu i za Ritu, tako da idem po to sve ovaj tjedan...
    Inače kod mene žgaravice na izvoz, a kada sam previše na nogama i one znaju malo nateći. Veselo sve u svemu!
    Sto se tice kila na zadnjoj kontroli sam bila na +9, u utorak idem na iduću pa ćemo vidjeti kolika sam. 🤗
    Pelene planiram jedan paket kupit 1 i ostalo 2...računam sigurno će netko donijet tortu od pelena, a ako ne donese dm je blizu pa će dragi skočit kupit 🙃
    Nakon Gospe planiram krenut s pripremama, pranje odjeće, slaganje krevetića i sve ostalo 🤗

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Rita37🤰
    05. Kolovoz 2021. 18:41

sunce7

Hahahah Sanjarka i ja mislim da musko ne moze biti toliko tvrdoglavo😂😂 al evo nisam jos kliknula da kupim nesto rozo😂😂
    Predivna slikica😍 joj da sam bar kod nas dolje napravila 5D, bar da malo dozivim bebicu😍
    Rita ja se nisam cijepila samo zato sto nikoga ne znam da se cijepio s time u trudnocu pa sam dugo razmisljala.
    Znaci po tvojim saznanjima to je cjepivo bezazleno u trudnoci?
    Hvala ti 🥰

Tako doktori kazu....  Pricitaj si malo.    U biti beba ga prima sa 2-3mj a dodat je nezasticena.    To je tetanusni hripavac kako sam shvatila na nasem.    I to je samo obnova nije to bas cijela doza.    Proguglaj pa odluci.   Ja ne zalim sto sam dobila nego sto smatram da je u 3 g dva put previse.....  Al eto tako je kako je... Vidio je moju putovnicu cjepiva prije. 

Rita37🤰
    05. Kolovoz 2021. 18:42

lovely

Hej curke..
    Missy i ostatak "tim bolnica"… želim da vam bude što bezbolnije i sa što manje sekiracije te da se što prije vratite kući💕
    Odlične su sve stvari koje kupujete 😍
    Ja sam finiširala svoj popis što mi još fali za bolnicu i za Ritu, tako da idem po to sve ovaj tjedan…
    Inače kod mene žgaravice na izvoz, a kada sam previše na nogama i one znaju malo nateći. Veselo sve u svemu!
    Sto se tice kila na zadnjoj kontroli sam bila na +9, u utorak idem na iduću pa ćemo vidjeti kolika sam. 🤗
    Pelene planiram jedan paket kupit 1 i ostalo 2…računam sigurno će netko donijet tortu od pelena, a ako ne donese dm je blizu pa će dragi skočit kupit 🙃
    Nakon Gospe planiram krenut s pripremama, pranje odjeće, slaganje krevetića i sve ostalo 🤗

Eeee pa cure ce nam se isto zvati

❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.