Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    06. Kolovoz 2021. 11:49

Madamel bas tako, think pink! 😊
    Traveller uuf, mogu misliti da si se prepala. Bome se jesenskim bebicama nesto zuri, hehehe 😆
    Zara daaaa, materini prioriteti! 🤣😆💇‍♀️

Mišić
    06. Kolovoz 2021. 11:54

Traveller baci oko na ovu stranicu, tu imas sve o darivanju iz pupkovine. Prosli put nisam uspjela, “zaboravili” su na to iako sam izricito rekla da zelim, a sad cemo vidjeti. 
    Haru, Danna, Missy kako ste nam danas? 💐

Mišić
    06. Kolovoz 2021. 11:54

Traveller ups, nisam pasteala 🙊 https://zaklada-ana-rukavina.hr/

Mišić
    06. Kolovoz 2021. 11:55

Ane moja iskrena sucut!

Zara7
    06. Kolovoz 2021. 11:58

Traveller hvala na linku! 🥰 uff mogu mislit da je bilo stresno. Ali, smatraj da je generalna proba dobro prošla i da si ostala smirena i prodisala bolove, bravo! 
    Haru noga je manje više nepromijenjeno 😌 evo danas odbrojavam još 2 tjedna u gipsu 🥳 Tad bi sve trebalo biti lakše! S tobom odbrojavam do utorka i izlaska iz bolnice 💪
    Ane jako mi je žao, to je baš tragedija i nema riječi utjehe. Nadam se da ti bar mali Ivan i njegov super napredak uveseljavaju ove dane. Drži se💜 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Haru
    06. Kolovoz 2021. 13:20

Ane, iskrena sućut! 🥺

'21. 💙
    '24. 💛

• sunce7
    06. Kolovoz 2021. 13:32

Ane iskrena sucut, to je bas tragedija.😞
    Drz se i misli na svoju bebicu.❤️

sassy
    06. Kolovoz 2021. 14:23

Pozdrav mame,
    Ja sam s ljetnica i svratila sam do vas samo da podijelim svoje iskustvo jer potencijalno neko ce se jos naci u toj situaciji.
    Naime s 31tt dr je ustanovila da imam skracen grlic skoro na 0.5, da sam uloziva i da je jako smeksan (ali zatvorena sam bila). Od tada strogo mirovanje i terapija (duphaston, roidakal,mg), injekcije za sazrijevanje bebinih pluca smo primili i cekali. Stalno sam u tom periodu imala kontrakcije i bila preplasena. Ukoliko se nadjete u slicnoj/istoj sutuaciji, samo slusajte dr, ja sam mirovala i pila terapiju i dogurali smo do 37tt, nakon toga skinuli su me polako s terapije i evo sada trudova nigdje dogurali smo skoro do kraja i cak misle da cu prenijeti :) samo da vas ohrabrim ukoliko neko ima isti problem da je moguce to zaustavit i na kraju iznijet bez problema do kraja , naravno uz pridrzavanje onog sto dr odrede

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Mia38
    06. Kolovoz 2021. 14:58

sassy

Pozdrav mame,
    Ja sam s ljetnica i svratila sam do vas samo da podijelim svoje iskustvo jer potencijalno neko ce se jos naci u toj situaciji.
    Naime s 31tt dr je ustanovila da imam skracen grlic skoro na 0.5, da sam uloziva i da je jako smeksan (ali zatvorena sam bila). Od tada strogo mirovanje i terapija (duphaston, roidakal,mg), injekcije za sazrijevanje bebinih pluca smo primili i cekali. Stalno sam u tom periodu imala kontrakcije i bila preplasena. Ukoliko se nadjete u slicnoj/istoj sutuaciji, samo slusajte dr, ja sam mirovala i pila terapiju i dogurali smo do 37tt, nakon toga skinuli su me polako s terapije i evo sada trudova nigdje dogurali smo skoro do kraja i cak misle da cu prenijeti :) samo da vas ohrabrim ukoliko neko ima isti problem da je moguce to zaustavit i na kraju iznijet bez problema do kraja , naravno uz pridrzavanje onog sto dr odrede

Sassy hvaĺa ti na podijeljenom iskustvu. Puno znaci cuti tako pozitivna iskustva. Mozes li jos podijeliti koja bolnica, ako nije problem... ja imam jako razlicita iskustva s doktorima. Moja dokt mi je napravila strasnu paniku i da ne smijem iz kreveta ni do kosa za smece tako da sam 2 puta izasla placuci od nje dok mi je druga doktorica full mirno rekla da uopce nije panika.

Haru
    06. Kolovoz 2021. 15:06

Hvala sassy! 🤗

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.