Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    05. Kolovoz 2021. 17:04

Sanjarka88 🤍

Rita37🤰

Sanjarka88 🤍

Jutro ekipa! Uzivajte danas i nek nam oluja donese malo osvjezenja
    Ja se jos izležavam. Malac mi je izmlatio mjehur i jako mi se sad piski ali mi se ne diže. ,😁

Htjedoh pitat dal' vi imate u trudničkoj onaj stupac visina fundusa? I sta vam tu Pise? 😊
    Ili mozda vi bez trudnicke, to vam pišu na nalazima?

Lyra, Rita, Bubica0706 jos cekamo vase izvjestaje od jučer 🥰
    Sunce sretno danas i nek najtvrdoglavija jesenska beba konačno rasiri nogice 🤭🤭🤭

Plava Bosanka Google je zlo. To smo davno utvrdili 😒
    Je da, tako i ja znam tjesit druge. A kad je meni onda sam neutješna 😅

Evo i mene dok izcitam sve…. Jucer ctg uredan. Aktivna, kratki vaginalni pregeld uredan.. Nju nisam vidjela jer ipak ide svaka 3-4 tj a ja na proslom bila prije 2 tj….. To sam se razocarala al sto je tu je nevalja ni precesto…. Izvadili krv za antitjela na hepatitis zeljezo i svasta nest… Urin imao opet jedan + glukose… (klaiska) razgovorala sa nutricionistom.. Rekli su samo da trebam vise setat.. Kg +1 od prije 2 tj… Sve skupa +8…… I da dobila vakcinu za tetanus i veliki kasalj… Tj obnova…… Moj gin kaze da to tako ide izmedju 32-36 tj… Tako bebu zastitis do te prve koju prima sa 2-3 mj.. Meni je bilo novo… A poslje citam praksa od zemlje do zemlje se razlikuje…. Fora je u tome sto ovdje u njemackoj sam zbog posla primila dosta toga obnove hepatitisa i tetanus djecja paraliza kasalj sve to sam na sistematskom dobila prije 3g… Nesto u razmacima nesto nekako….. Al eto za ovo tetanus i kasalj kaze ako nisam u zadnji 12 mj dobiva se ponovno da moze ic kroz placentu……. Ako netko ima iskustva rado bi cula…. Uglavnom sto je tu je…. Osjecala sam se nesretno jer nisam je vidjala a toliko me ispikali….

Kod nas se to nista ne cijepi u odrasloj dobi 🤔

A ludi njemci a luda i ja sa njima....  Uglavnom iduca kontrola 20.08. Kad cu mradlicu vidjet jedva cekam.. Tako sam je pozeljela da vec sam sanjala da sam je rodila..  

Rita37🤰
    05. Kolovoz 2021. 17:06

Missy88

Pozdrav iz predrađaone 😵 Nocas me odjednom pocelo probadati u leđima, skoro se srusila od bolova, povracala, nakon sat vremena bez prestanka boli otisla na hitnu, spojili ctg, kazu trudovi, u porodu sam. Umirala cijelu noc u bolovima, ali samo leđa, trudovi zanemarivi, nesto protiv bolova mi dali tek u 9 ujutro nakon vizite, na kraju tek sad docekala pregled urologa. Prosirenje kanala desnog bubrega, ostajem u bolnici na antibioticima i lijekovima protiv bolova bez kojih ne mogu trenutno 🥺
    Nadam se sa se vi bolje drzite 😁

Uuuhh ovoo bas zvuci bolno.... Drzi se
    🤨😯❤️

marija3998
    05. Kolovoz 2021. 17:08

Sanjarka88 🤍

marija3998

Bok curke nisam se dugo javljala, kupili smo kuću pa smo cijeli u preuređenju bili, ali evo sad smo Bogu hvala gotovi, moja curica je već velika i lijepo se razvija, jučer smo bili na pregledu i ima 1,5 kg i cca 37 cm, doktorica mi ništa nije rekla za cerviks u 21 tjednu je bio 34 mm, a sad neznam jedino što kaže sve je uredu

Drago mi da si se javila i da ste ti i curka dobro 💞
    Kad je tebi termin? Nisam siguran dal si na listi 🤔

Meni je termin 17.10,nisam na listi, ali možeš me staviti, sad ću biti malo aktivnija 🥰

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Mateja2602
    05. Kolovoz 2021. 17:08

Missy88 izdržiiii!! Uz tebe smo! 😃 Ti si zbilja već u lijepim tjednima. Sve će to biti super, sad si na sigurnom. ❤️❤️ 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Zara7
    05. Kolovoz 2021. 17:15

Missy88

Pozdrav iz predrađaone 😵 Nocas me odjednom pocelo probadati u leđima, skoro se srusila od bolova, povracala, nakon sat vremena bez prestanka boli otisla na hitnu, spojili ctg, kazu trudovi, u porodu sam. Umirala cijelu noc u bolovima, ali samo leđa, trudovi zanemarivi, nesto protiv bolova mi dali tek u 9 ujutro nakon vizite, na kraju tek sad docekala pregled urologa. Prosirenje kanala desnog bubrega, ostajem u bolnici na antibioticima i lijekovima protiv bolova bez kojih ne mogu trenutno 🥺

Ajmeeeee drži see! Onda ipak nije porod nego "samo" bubrezi? Imaš li još trudove? Nadam se da lijekovi djeluju i da te više ništa ne boli 😔 Uz tebe smo! 💜

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    05. Kolovoz 2021. 17:20

Missy88

Ajme Missy kod tebe nikad mira 😩
    Nadam se da ce se bolovi uskoro smiriti i da Ce te pustiti kući 🤞🤞🤞🤞 drzi se 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Kolovoz 2021. 17:21

marija3998

Sanjarka88 🤍

marija3998

Bok curke nisam se dugo javljala, kupili smo kuću pa smo cijeli u preuređenju bili, ali evo sad smo Bogu hvala gotovi, moja curica je već velika i lijepo se razvija, jučer smo bili na pregledu i ima 1,5 kg i cca 37 cm, doktorica mi ništa nije rekla za cerviks u 21 tjednu je bio 34 mm, a sad neznam jedino što kaže sve je uredu

Drago mi da si se javila i da ste ti i curka dobro 💞
    Kad je tebi termin? Nisam siguran dal si na listi 🤔

Meni je termin 17.10,nisam na listi, ali možeš me staviti, sad ću biti malo aktivnija 🥰

👍💞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bubica_0706
    05. Kolovoz 2021. 17:25

Missy88

Ajme Missy88, drzi se!! Bit ce sve ok 🤞💙

Mišić
    05. Kolovoz 2021. 17:39

Missy drzi se!!!  Sve ce to biti dobro! Nadam se da ce ti antibiotici brzo poceti djelovati. 🍀🤞🏻
    Trudova vise nema? Odnosno, ipak nije poceo porod ili sam krivo skuzila? 

• sunce7
    05. Kolovoz 2021. 17:50

Draga Missy drzi se 😒
    Nadam se da ce sve ok biti, ne mogu ni zamislit te bolove😞
    Rita i ja sam u Njem, doktor mi je prosli put predlozio to cjepivo ako se zelim cijepiti,ali je reko da nije obavezno tako da nisam jos, mislim da ni necu.
    Ja nemam nista posebno prijavit, nije bilo mjerenje bebe kao nedavno smo sve detaljno obavili. Ugl zatvorena, ctg uredan, vadili krv za hepatitis, plus 7kg. 
    I da rece da vjerojatno dolazi curka Eva al opet ne rece da je to 100%😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.