Jutroo zeniceee…evo i jaa se probudilaaa da se spremam da idem na CTG danas 🤗
Sinoc secer 8,3 poslije lisnatog i kafe 🤷 al sta da radim morala sam 🤷 danas stroga dijeta kao i prije…
Sretno danas na pregledima svima ❤❤
“Morala sam” 🤣🤣🤣 haha bas si me nasmijala.
Ajme kad vidim koliko vas je vec u 30+ tjednimaaa
👦 11/2017 👶 9/2020
ponosna.mama zelim brz oporavak curkama! I da niste ti i beba pokupili. Ipak imamo kao jaci imunitet u trudnoci 💪
👦 11/2017 👶 9/2020
Sanjarka iZara mislim da stvarno nema mjesta za neko pretjerano stresiranje oko toga! Vjerujem da bi vas ginekolozi, da smatraju da je nešto ozbiljnije, poslali na dodatne pretrage, kao i do sada. Ja sam isto do sada stekla dojam da je veći problem kad je manjak plodne vode.
Ponosna.mamanadam se da će sve biti ok na kraju 🙏 čuvaj se
E sad, pitanje za cure koje su već kupile pelene za bebe! Koliko ste paketa pelena pripremile za početak i jeste li uzimale samo vel.1 ili i 2? Uopće ne mogu procijeniti koliko je dovoljno
Ja uzimam Violetu, jedinica je do 5 kg, a dvojka do 6 kg. Uzet cu dva paketa jedinice, od toga pola jednog paketa u rodiliste, a dalje dvojke. Moji decki su brzo presli na dvojke pa i trojke. Lako dokupim ako bude potrebe.
👦 11/2017 👶 9/2020
Ja sam isto dva paketa samo 1 ostalo sam dvojku. Pošto sam čitala da jedinicu začas prerastu nisam bila sigurna jel da je uopće uzimam još. Poslat ću nekog da ode ako usfali
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Hvala curke 💜 bit će sve dobro, nego što 🥰
Mene danas prvi put krpaju blagi menstrualni bolovi, nešto novo se događa 🤭
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozz😀 meni je jucer stigla vreca za spavanje s aboutyou.hr imaju popuste ,pa ako kome treba😉 i jutros sam prosetala do centra pa sam uzela par stvari,mada imam vec toliko robice da mislim da pola toga necemo stici ni obuci😁
https://ibb.co/HHy1NxP
https://ibb.co/p2g1n2P
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Pozz😀 meni je jucer stigla vreca za spavanje s aboutyou.hr imaju popuste ,pa ako kome treba😉 i jutros sam prosetala do centra pa sam uzela par stvari,mada imam vec toliko robice da mislim da pola toga necemo stici ni obuci😁
https://ibb.co/HHy1NxP
https://ibb.co/p2g1n2P
Super je robica a ta vreca za spavanje koja je velicina?ja sam dobila dvije od sogoricine djece ali su brojevi malo veci. Izgledaju mi bas glomazno za bebe
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav svima, mi smo danas stigli kući s mora, malac je cjelo vrijeme udarao, kao da osjeća da putuje.. 💙😅
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jutro cure 🌞
Sanjarka nažalost sve te razumim, meni se isto vrte misli da kolike su šanse da je prvo bilo ono i onda sad još višak plodne vode, al u biti dosta velike. Nema toga što naš mozak ne može ufilmati i okrenuti na negativu 😌 tipa ja kad sam izašla iz ambulante uopće nisam bila zabrinuta jer ni dr nije bila zabrinuta i nije ostalo to visit u zraku uopće da bi onda tek kad sam došla doma sama sebe ubedirala. Al u biti, mislim da je ovo jako često i moja je dr doslovno upotrijebila riječi "nije ništa patološki" tako daaaa glavu gore, sigurna sam da je sve dobro! Iako ja osobno jedva čekam rodit hahaha dosta mi je više pregleda i šokova i guglanja i prevrtanja. Tad počinju nove muke, al trenutno mi se to čini izdržljivije 😌😌
Ugl, sigurna sam da su i Jakov i Lukica skroz dobro i da je ovo sve normalno 💪💪
Ponosnamama nadam se da je sve pod kontrolom, da su curke dobro i da ćeš ti ostati skroz zdrava 💜
Nisam se ni ja izbedirala odmah, pogotovo jer ne na moje sta to znači odgovorio ništa...da se razumimo trudnocu vodim kod jednog od najboljih ako ne i kod najboljeg.
Tako da biti ce sve u redu s nasim momcima 💙🙏💙
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ekipa! Uzivajte danas i nek nam oluja donese malo osvjezenja
Ja se jos izležavam. Malac mi je izmlatio mjehur i jako mi se sad piski ali mi se ne diže. ,😁
Htjedoh pitat dal' vi imate u trudničkoj onaj stupac visina fundusa? I sta vam tu Pise? 😊
Ili mozda vi bez trudnicke, to vam pišu na nalazima?
Lyra, Rita, Bubica0706 jos cekamo vase izvjestaje od jučer 🥰
Sunce sretno danas i nek najtvrdoglavija jesenska beba konačno rasiri nogice 🤭🤭🤭
Plava Bosanka Google je zlo. To smo davno utvrdili 😒
Je da, tako i ja znam tjesit druge. A kad je meni onda sam neutješna 😅
Evo i mene dok izcitam sve.... Jucer ctg uredan. Aktivna, kratki vaginalni pregeld uredan.. Nju nisam vidjela jer ipak ide svaka 3-4 tj a ja na proslom bila prije 2 tj..... To sam se razocarala al sto je tu je nevalja ni precesto.... Izvadili krv za antitjela na hepatitis zeljezo i svasta nest... Urin imao opet jedan + glukose... (klaiska) razgovorala sa nutricionistom.. Rekli su samo da trebam vise setat.. Kg +1 od prije 2 tj... Sve skupa +8...... I da dobila vakcinu za tetanus i veliki kasalj... Tj obnova...... Moj gin kaze da to tako ide izmedju 32-36 tj... Tako bebu zastitis do te prve koju prima sa 2-3 mj.. Meni je bilo novo... A poslje citam praksa od zemlje do zemlje se razlikuje.... Fora je u tome sto ovdje u njemackoj sam zbog posla primila dosta toga obnove hepatitisa i tetanus djecja paraliza kasalj sve to sam na sistematskom dobila prije 3g... Nesto u razmacima nesto nekako..... Al eto za ovo tetanus i kasalj kaze ako nisam u zadnji 12 mj dobiva se ponovno da moze ic kroz placentu....... Ako netko ima iskustva rado bi cula.... Uglavnom sto je tu je.... Osjecala sam se nesretno jer nisam je vidjala a toliko me ispikali....
Sortiraj odgovore
Najstariji