Ajme, danas vas nisam uspjela popratiti kroz dan...bas je bila guzva na poslu. Sad vidim puno novih stranica za citati. 🤩
Cestitam svima na odlicnim pregledima. Bilja, drago mi je da je sve u redu. Sada se mozes opustiti. 🤗
Ulovi su vam mrak...ma sve, robica, tetrice. Gnijezda su prekrasna. 🤩
Twistshake kadica i Baby bjorn su i meni na shopping listi.
Ja sam zaboravila prijaviti mini Conversice od neki dan. Jednostavno nisam mogla odoljeti. 🙈
https://ibb.co/p3M0PnR
Danas je eksplozija preslatkih slicica buša. Svaka je predivna i posebna na svoj nacin. 🥰😍
Evo i nas dvoje:
https://ibb.co/h8Sp0KJ
E da....i zaboravila sam prijaviti jucerasnji party. Dakle, malac je divljao u pola 12 sinoc, jedva sam zaspala. 🙈 Bas se fino iskakao po mom mjehuru...al neka, drago mi je svaki puta kada ga osjetim. 🥰
Ljesnjak mi smo u dosta malom stanu i oduševljena sam količinom prostora koje zauzima kad se sklopi. Nadam se da ću bit oduševljena i kad je počnem koristit 😂
LadyD preslatke starke. Imamo točno takve od prvog malog 😍😍😍
aAnchy možda isto na moju. Ja se ne odvajam od njega otkako sam ga dobila. Stvarno je olakšanje 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ajme, koliko divnih slicica trbuscica, velikih i malih. 🥰
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Zenee mojeee kojima je dijagnostikovan GLUPIII Gestacijski Dijabetes....probala sam crnu cokoladu sa 80% i vise kakaa uz kafu...i izmjerila secer znaci nije preko granice hahaha...ja ne znam kako vii ali ja slatko moram da unesem u organizam 🤷 pa makar to bila i cokolada koja jeee toliko gorkaaa a meni toliko slatka 🤦 hahah
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Zenee mojeee kojima je dijagnostikovan GLUPIIIGestacijski Dijabetes….probala sam crnu cokoladu sa 80% i vise kakaa uz kafu…i izmjerila secer znaci nije preko granice hahaha…ja ne znam kako vii ali ja slatko moram da unesem u organizam 🤷 pa makar to bila i cokolada koja jeee toliko gorkaaa a meni toliko slatka 🤦 hahah
Sanjalica, meni su odlicne "No guilt" cokolade od Kandita. Imaju 84% kakaa i bez secera su, cak ih preporucuje savez za dijabeticare. Imas bas obicnu crnu cokoladu, al ima i sa dodatkom narancinog ulja ili kupine. Mozes probati, mozda ti se svide. 😉
Zenee mojeee kojima je dijagnostikovan GLUPIIIGestacijski Dijabetes….probala sam crnu cokoladu sa 80% i vise kakaa uz kafu…i izmjerila secer znaci nije preko granice hahaha…ja ne znam kako vii ali ja slatko moram da unesem u organizam 🤷 pa makar to bila i cokolada koja jeee toliko gorkaaa a meni toliko slatka 🤦 hahah
Sanjalica, meni su odlicne "No guilt" cokolade od Kandita. Imaju 84% kakaa i bez secera su, cak ih preporucuje savez za dijabeticare. Imas bas obicnu crnu cokoladu, al ima i sa dodatkom narancinog ulja ili kupine. Mozes probati, mozda ti se svide. 😉
Gledalaa sam te sa aromama ali ne znam da li smijemoi heheh....sutra idem da kupim...ja sam u Njemackoj i nasla sam Lind 85% i neku drugu nemam pojma koja je 88% 🤗🤗 aaa peobat cu i ove sa narandzom sto sam vidjela...
Ehhehe hvala na preporucii ❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ajme ženice, pa divni su vam trbuščići 🥰😍❤️
Samo neka vi i vaši mališani lijepo rastete!! 🤩🤩
Baš je bilo predivno vidjeti sve slikice.
Evo da i ja stavim bebolinu i sebe - kad je bal nek je maskembal. 🙆🏼♀️😜
https://ibb.co/znk8Vy0
Još moram napomenuti da su vam stvarčice koje ste nabavile odlične i sad ste mi baš dale inspiraciju obzirom da smo mi jedino kolica nabavili. 😅 Kao nije hića - stignemo. 🙆🏼♀️😂
Imam za prijaviti da sutra idem na OGTT pa javim nalaze. Nek mi je sretno obzirom da se krv i ja baš i ne podnosimo..i još to šta moram tako dugo biti bez hrane..pa kaos 🤪😤
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Ajme ja ne znam sta jest 🙈 glupi secer mi je povisen i sad bi ja trebala pripazit, a na pregled idem tek 22.pa cu vidit sta ce mi doktor rec. Problem je u tome sta ja nisam gladna navecer, a navikla sam jest svaku vecer lubenicu za veceru koju sad ne smim ni pogledat 😏 ..e sad, jutros sam u 8 pojela za marendu bananu, u 14 manistru s mesom i to je sve za danas 😕 ..vjerojatno je nekome premalo, al ja sam tako navikla s tim da znam uzet nekad oko 16-17 sladoled ili nesto slatko, al ono bas malo i onda ne pojedem ni lubenicu jer mi ne trazi.. pretpostavljam da cu vjerojatno trebat prominit skroz jelovnik (bez manistre, slatkoga, opcenito bez puno ugljikohidrata), al meni je veci problem sta se ne mogu prisilit cesce jest kad ne osjecam glad 😔
Sta vi jedete? Pisite vase dnevne menie ako vam se da, da mi date bar malo ideju 🙈
Ajme ja ne znam sta jest 🙈 glupi secer mi je povisen i sad bi ja trebala pripazit, a na pregled idem tek 22.pa cu vidit sta ce mi doktor rec. Problem je u tome sta ja nisam gladna navecer, a navikla sam jest svaku vecer lubenicu za veceru koju sad ne smim ni pogledat 😏 ..e sad, jutros sam u 8 pojela za marendu bananu, u 14 manistru s mesom i to je sve za danas 😕 ..vjerojatno je nekome premalo, al ja sam tako navikla s tim da znam uzet nekad oko 16-17 sladoled ili nesto slatko, al ono bas malo i onda ne pojedem ni lubenicu jer mi ne trazi.. pretpostavljam da cu vjerojatno trebat prominit skroz jelovnik (bez manistre, slatkoga, opcenito bez puno ugljikohidrata), al meni je veci problem sta se ne mogu prisilit cesce jest kad ne osjecam glad 😔
Sta vi jedete? Pisite vase dnevne menie ako vam se da, da mi date bar malo ideju 🙈
Ma nemoj se toliko punu brinuti. Tebi je gornji 5.4 jel da? Ja jedem normalno. Smanjiti cu sladoled i cokoladu i manje cedevite vise vode, umjesto tjestenine nesto drugo i dobro ce biti.
Ja sam jutros jela jaja, tost i jogurt. Za rucak salatu sa tunom. Izmedu sam pojela krusku i breskvu. I sada navecer palacinke. Ja ne volim meso, jedem kada me trazi, ali imam mucnine od njega pa iskreno ne planiram sada njega uvrstiti u prehranu radi odstupanja od 0.1.
Ovo gore cu smanjiti i kako bude. 🤷♀️
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji