Curke koga zanima tak nekaj,imate sad na cutiecloud icandy peach s jajetom uključenim na nekoj akciji..mislim i dalje je gro para u pitanju,9300 ali ak se koja napenalila da znate 😎
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ajme ja ne znam sta jest 🙈 glupi secer mi je povisen i sad bi ja trebala pripazit, a na pregled idem tek 22.pa cu vidit sta ce mi doktor rec. Problem je u tome sta ja nisam gladna navecer, a navikla sam jest svaku vecer lubenicu za veceru koju sad ne smim ni pogledat 😏 ..e sad, jutros sam u 8 pojela za marendu bananu, u 14 manistru s mesom i to je sve za danas 😕 ..vjerojatno je nekome premalo, al ja sam tako navikla s tim da znam uzet nekad oko 16-17 sladoled ili nesto slatko, al ono bas malo i onda ne pojedem ni lubenicu jer mi ne trazi.. pretpostavljam da cu vjerojatno trebat prominit skroz jelovnik (bez manistre, slatkoga, opcenito bez puno ugljikohidrata), al meni je veci problem sta se ne mogu prisilit cesce jest kad ne osjecam glad 😔
Sta vi jedete? Pisite vase dnevne menie ako vam se da, da mi date bar malo ideju 🙈
Ma nemoj se toliko punu brinuti. Tebi je gornji 5.4 jel da? Ja jedem normalno. Smanjiti cu sladoled i cokoladu i manje cedevite vise vode, umjesto tjestenine nesto drugo i dobro ce biti.
Ja sam jutros jela jaja, tost i jogurt. Za rucak salatu sa tunom. Izmedu sam pojela krusku i breskvu. I sada navecer palacinke. Ja ne volim meso, jedem kada me trazi, ali imam mucnine od njega pa iskreno ne planiram sada njega uvrstiti u prehranu radi odstupanja od 0.1.
Ovo gore cu smanjiti i kako bude. 🤷♀️
Nisam jos vidila nalaz, samo mi je sestra komentirala da mi je ovaj prvi, nataste 5.5
Ajme ja ne mogu zamislit rucak bez mesa, uz to neki prilog tipa blitva, tikvice, pire, riza, manistra, sta god bilo, al meso obavezno 🙈 ..marendu i veceru mi uopce ne trazi jest, a sokove ni ne pijem tako da je meni ovo sta si ti nabrojala i visak u jednom danu 😂😂
Joj Danna zao mi je. Nadam se da će proc ta otečenost kod stajanja. Šta kaže dr? Jel normalno to?
Ponosna.mama ja sam sebi neke stvari promijenila. Izbacila sve sokove i slatko (voće,sladoled,palačinke itd). Stvarno se trudim ne unosit nepotreban šećer kroz muslie i te gluposti. U drugu ruku, neki dan sam bila na rođendanu i pojela komad torte. 🤷🏼♀️
Vjerujem da od tako neke sitnice neće stvarno ništa specijalno bit. Bitno mi je da na svakodnevnoj bazi ne jedem i pijem slatke stvari. Npr Colu sam zamijenila Jamnicom. Jadna li sam :( 😂
Ugl, kao sto mi je i sam doktor rekao, za tako mala odstupanja je bitno izbacit šećer koliko možeš. Ne sad opalit najzescu dijetu na svijetu, već kroz sitnice smanjivati njegov unos :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ne mogu spavat od komaraca pa sam nadoknadila stranice i kontam da se javim 😁 došla sam napokon na Brač, gotovi ispiti, gotov posal, pregled odrađen i do 10.08. sam mirna. Tad ću bit 35 tjedan i mislim da će me onda poslat na one zadnje pretrage kks, rh opet, itd.
Beba se okrenila i sad je na pravoj strani 🎉 tako da tu brigu više nemam. 1800 ima. Ja imam 60 kila točno, a prije tri tjedna san imala 59.9 tako da me to zabrinilo ali kaže doktorica dokle god beba dobija uredno na težini, nije zabrinuta. Ja jesam aktivnija nakon mirovanja i hematoma i općenito smo priselili na peti kat bez lifta + kupan se pa vjerojatno i po ovim vrućinama potrošim kalorijski sve šta pojeden? Isto je sladoled na meniju svaki dan, nije da puno pazin..
Malo mi je panika šta nemam sve spremno (krevetić, etc) jer smo u renovaciji a montaža Ikeine kuhinje mi je tek 20.08. a ja praktički ulazim u termin tad taman kad triba počet peglat i pripremat. Anksioznost level 1000. Samo da ne urani :D
Zaboravila san reć da mi je tlak višlji, 130/86. Morat ću malo pripazit i češće mjerit sama doma. Bia je viši i pri početku pa san mislila da je do Duphastona pa se unormalizira ali evo sad opet na veću stranu :( neman problema zasad sa oticanjem, možda jer se kupam često i nisam više pod nekim naporom fizičkim.
Joj Danna zao mi je. Nadam se da će proc ta otečenost kod stajanja. Šta kaže dr? Jel normalno to?
Ponosna.mama ja sam sebi neke stvari promijenila. Izbacila sve sokove i slatko (voće,sladoled,palačinke itd). Stvarno se trudim ne unosit nepotreban šećer kroz muslie i te gluposti. U drugu ruku, neki dan sam bila na rođendanu i pojela komad torte. 🤷🏼♀️
Vjerujem da od tako neke sitnice neće stvarno ništa specijalno bit. Bitno mi je da na svakodnevnoj bazi ne jedem i pijem slatke stvari. Npr Colu sam zamijenila Jamnicom. Jadna li sam :( 😂
Ugl, kao sto mi je i sam doktor rekao, za tako mala odstupanja je bitno izbacit šećer koliko možeš. Ne sad opalit najzescu dijetu na svijetu, već kroz sitnice smanjivati njegov unos :D
A nista, preostaje mi izbacit jedino lubenicu ili sladoled i manistre jer svakako sokove ne pijem nikad, kruh ne jedem tako da nemam neki veliki izbor 😏 ..ja se i dalje tjesim da je kod mene stres u pitanju, a ne hrana 🙈
Mi smo prinuđeni više ležati ovih dana jer pazite sad problematike. Beba je nisko i kad stojim ili sjedim doslovno ne mogu ići piskiti i desi nam se ovo
https://ibb.co/pKnrcnn
Čim odmaram i ležim više, stalno idem u wc piskiti sasvim normalno i nemam otoka. I tako sad leškarimo pa da se pokažemo i mi 😁
https://ibb.co/yWNyhLD
Uf, odmaraj onda sta vise jer mi je strasno vidit da ti ovako oteknu noge 😏
I moram ti rec da si mi preslatka na ovoj drugoj slici 😍🥰
Ivona - stavljam sliku popisa za rodiliše u Osijeku kojeg su nam dale patronažne na jednom tečaju 😊
-
https://ibb.co/QPvW7m5
Hvalaa ti punoo 😊🥰
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
I moram posebno komentirati da se zaista divim i naklon do poda curama koje su same. Svaka vam čast, spomenik vam treba podignuti. Stvarno ne znam kako bih ovo sve bez muža. Ali normalno, kad čovjek mora, sve izdrži. Kraljice ste, držite se cure, brzo će i bebice i muževi da se skupa mazite.
I naše dijete je jučer dobilo prvu igračku od nas, nisam fan gomilanja igračaka i nemam namjeru djetetu kupovati puno, u prijevodu to je vjerojatno zadnja osim tjesilice koju će dobiti od nas u mjesecima koji slijede. 🤭 Bili smo u Ikei, ja išla piskit odmah kod ulaza, penjem se uz stepenice a muž drži velikog plisanog morskog psa i viče Ajmo joj ga kupit. Imao je takav osmijeh da nisam mogla reći ne hahaha. Inače sam ja opsjednuta morskim beštijama pa mi bilo smiješno. 😂
Ja imam medu velikog sto mi muz poklonio dok smo jos bili cura i decko, tako da ce malac naslijediti medu od nas, a mislili smo mu samo onu zvecku da ima sta grickat kad meso oko zubica pocne zezat, malog necaka je sa tri mjeseca pocelo zezati to meso, tako da bolje da ima. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ulijećem nevezano ... Vidim da ethereal ima danas i sutra popust na skoro sve (ili sve?). Ja sam gledala gnijezdo i tetra pelene, odmah naručujem. 😁
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji