Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    10. Srpanj 2021. 22:53

Za probavu meni pomaze i jogurt pomjesan sa lanom. Ja svako jutro u zobene malo stavim i stvarno nemam problema!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

CarpeDiem.
    10. Srpanj 2021. 23:28

ponosna.mama

CarpeDiem.

ponosna.mama

Leonoah

Evo nekoliko savjeta za probavu- ujutro na prazan zeludac 2dl toplog Donata ili limun iscijedjen u toplu vodu, ako to ne upali skuhati kompot od nekoliko suhih sljiva (napraviti ga bez secera) i to jos toplo pojesti i popiti svu tekucinu. Meni pomaze jesti i voce za dorucak. Opcenito unositi dovoljno voca i povrca na dnevnoj bazi. Ako vec jedete suhu hranu tijekom dana onda piti dovoljno vode. I da, magnezij takodjer pomaze za probavu. Zahvaljujuci svemu ovome cijelu trudnocu mi je probava super, svaki dan ujutro☺️ Neki puta i vise puta dnevno.

Uf sve ovo isprobano i probava mi je i dalje koma vec 20god 😥 ..idem na wc svako tjedan dana, stolica mi je grozno tvrda, toliko da sam znala zavrsit na hitnoj od rusenja u nesvijest radi grceva😰

Jesi probala u ljekarni pitati neki sirup laksativ što mogu trudnice?

Imam ga doma, koristila sam ga stalno dva mjeseca prije nego sam ostala trudna i isla bi na wc nakon 2-3 dana uz grozne grceve. Na pocetku trudnoce mi je bio povisen secer pa mi je doktorica rekla da je moguce da je od njega jer je on neka vrsta secera (laktaloza) tako da sam prestala piti. Za par dana bi trebala ic na ogtt pa cemo vidit kakva je sad situacija.

Uh pade mi na pamet ricinusovo ulje , jedna žličica na prazan stomak. Dosta je poznato kao prirodni laksativ pa vjerujem da ce ti pomoći. Inače je jako zdravo i dobro za sve pa ako ti ne pomogne oko probave (u šta sumnjam) valja će ti za kosu,  kozu...

url=https://lilypie.com]

• ponosna.mama
    11. Srpanj 2021. 08:33

Jutro drage moje 🥰
    Pijem kavu na balkonu zavaljena u ljuljacku, pocela je pusikat bura tako da je napokon ugodno 😍
    Danas mi starija ima nastup na Malom Splitu tako da krecemo polako za sat vremena na generalnu probu i onda veceras uzivanje na Prokurativama 💞
    Zelim vam svima ugodan dan proveden s najmilijima onako kako vama najvise odgovara 💝

minnie25
    11. Srpanj 2021. 09:51

Buhtlica34 instinktivno sam krenula mazat par noci Bepanthen mast, umirilo mi je upalu. S pilingom sam ublazila mrlje, ali se nisu povukle 100% Bitno mi je da korisgim cim prirodnije dezice sad, pa se nadam da se nece pogorsavati opet. 
    MadameI hvala na lijepim zeljama. Definitivno se nadam da ce mi drugi porod biti kao prvi 😊 
    Svakako javi kakav ti je pojas za potporu. I meni je mala jako nisko smjestena plus grudi su mi bas jako narasle i kicma me ubija. Pred kraj dana se nadem u situaciji da mi nikakav polozaj vise ne odgovara- ni sjedenje, ni stajanje, ni lezanje pa samo pozivcanim. 
    Tienna hvala ti na preporukama za dezice. Sad si me sjetila da sam u prvoj trudnoci koristila CL i uopce mi nije jasno zasto sam prestala s tim i vratila se na ove losije varijante krcate alkohola i losih sastojaka. 
    Ponosna.mama ne trebaju ti dugi rukavi na spavacicama vjeruj mi. U rodilistu bas jako griju zbog bebica, kod kuce ces i sama grijati, plus u kombinaciji s hormonima iza poroda - znam da sam ja doslovno polugola setala tjednima iza poroda. Ogrtac sam kupila, ali ga uopce nisam koristila.
    Zara7 super da je pregled prosao ok, bebolino je presladak😍 
    Leonoah vjerujem da ti je tesko prolaziti kroz sve sama, ali sigurna sam da ce sreca biti dupla kad stignu i bebica i muz ❤️ 

Leonoah
    11. Srpanj 2021. 09:58

Mateja2602- hlače sam uzela u H&M-u, uzela sam S i baš su mi komotne, nigdje ne stišću i baš su lagane za ljeto. Još uvijek ih možeš pronaći u dućanu. 
    Kiky- i još obje nosimo dečkića🥰 ma ja sam skoz navikla da ga nema i iako se stalno čujemo i vidimo preko mobitela, sad u zadnje vrijeme mi baš postaje teško što nije tu da prolazi sa mnom sve. Rastuži me kad kaže da bi volio biti tu, staviti mi ruku na trbuh i osjetit bebu, šetat sa mnom, grlit me i mazit puno. Eh, ti trudnički hormoni🙈 ali zato se baš veselim njegovom dolasku i danu kad će prvi put vidjet bebu i uzet je u ruke😍😍😍

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Rita37🤰
    11. Srpanj 2021. 10:26

Dannna

Što se probave tiče pomognu zelene jabuke kisele uz koje ćete popiti dosta vode, jedna čaša tople vode u koju ćete namociti jednu kašiku lanenog sjemena uveče a ujutro popiti sve tako zajedno, topla limunada na prazan zeludac, dosta Donata a ukrajnjem slučaju postoje cepici koji su fantastični jer nemaju nikakva nezeljena dejstva niti nus pojave i pogodne su za trudnice i doilje a zovu se Eva-q.
    ….
    Neko je pisao o pigmentaciji, ja je imam po stomaku. 🙄 A osim nje jabljaju mi se mladeži svijetle boje i one male sitne bradavice ali samo iznad i ispod grudi. ☹️
    ….
    Mi u utorak krećemo sa krečenjem i veeelikim spremanjem i nek mi je Bog na pomoći jer haos otjecu noge od stojanja. Inače stigla nam je ogradica, posteljina i dude. 😊😁
    https://ibb.co/fHCWHWr
    https://ibb.co/Zcc3LC5

Sretno rada! Uz pauze i odmore polako i sve cete stici... Mi smo to hvala Bogu odradili poslje uskrsa... Bila sam manja tada.... A sad imamo samp sklopit ormar krevetic promjenit tepihe i jos jednom generalku bacit u stanu...  E da imam i baby odjecu oprat ispeglat poslozit... Sve slatke muke...... Sto se tice tih viseci bradavica bas su me za brinule... Prije trudnoce imala par sitni navratu sad ih imam desetke i ispod grudi jako puno i na bokovima nasla par...... Citala o tome... Mogu znacit paraziti u tjelu.... E skamenila se... Nisam smjela dalje citat... Znas li ti vise ili netko o tome?!....  Inace trudnoca skolska i ja nemam nikakvi tegoba 16 puni tjedana nit zgaravica nit zatvor nit mucnina ma bas uzivam....  Al visece bradavice me okupiraju... 😲

• sunce7
    11. Srpanj 2021. 11:14

Cure koliko cete (ako cete) uzeti robice u broju 50?
    56 sam uzela 10tak odijelaca, al ne znam sta cu s 50. Manja sam pa kontam da ce i beba biti manja🙊
    I hocete li bodije za ispod odijelaca kratkih ili dugih rukava?

• Tienna
    11. Srpanj 2021. 11:17

minnie25

Buhtlica34 instinktivno sam krenula mazat par noci Bepanthen mast, umirilo mi je upalu. S pilingom sam ublazila mrlje, ali se nisu povukle 100% Bitno mi je da korisgim cim prirodnije dezice sad, pa se nadam da se nece pogorsavati opet.
    MadameI hvala na lijepim zeljama. Definitivno se nadam da ce mi drugi porod biti kao prvi 😊
    Svakako javi kakav ti je pojas za potporu. I meni je mala jako nisko smjestena plus grudi su mi bas jako narasle i kicma me ubija. Pred kraj dana se nadem u situaciji da mi nikakav polozaj vise ne odgovara- ni sjedenje, ni stajanje, ni lezanje pa samo pozivcanim.
    Tienna hvala ti na preporukama za dezice. Sad si me sjetila da sam u prvoj trudnoci koristila CL i uopce mi nije jasno zasto sam prestala s tim i vratila se na ove losije varijante krcate alkohola i losih sastojaka.
    Ponosna.mama ne trebaju ti dugi rukavi na spavacicama vjeruj mi. U rodilistu bas jako griju zbog bebica, kod kuce ces i sama grijati, plus u kombinaciji s hormonima iza poroda - znam da sam ja doslovno polugola setala tjednima iza poroda. Ogrtac sam kupila, ali ga uopce nisam koristila.
    Zara7super da je pregled prosao ok, bebolino je presladak😍
    Leonoah vjerujem da ti je tesko prolaziti kroz sve sama, ali sigurna sam da ce sreca biti dupla kad stignu i bebica i muz ❤️

Možda ti nije bio dobar CL? Probaj onu prvu verziju sa cajevcem to mi je najbolje što sam otkrila za sada. Malo je problem s tim prirodnim verzijama jer treba biti strpljiv i nac baš ono što tebi odgovara... 
    Joj cure, bas mi je zao da su vam muževi tako daleko cijelu trudnoću... 😪

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

CarpeDiem.
    11. Srpanj 2021. 12:30

Dobro jutro cure, uzivajte danas🙌 💕
    Rita i ja sam citala o pojavi tih visećih bradavica i da su vezane dosta uz pojavu parazita u crijevima, pogotovo kod nas mesojeda.
    Još kako nam je probava sporija u trudnoci nije ni čudo da su crijeva prijavija, odnosno da imaju malo vise toksina i otpada nego inače.
    Mada pojava tvojih bradavica ne mora eksplicitno to da znaci.... 
    Ima masa prirodnih recepata na internetu za čišćenje crijeva, plus malo korigirati prehranu, smanjiti meso na minimum, mlijecno i gluten. 
    Plus recimo ja koristim godisnje jednom setomjesecni program za čišćenje crijeva unazad 3 godine na biljnog bazi. Izlazi visak vode, toksina i otada iz crijeva, koža nokti i kosa drastično poboljšanju izgled. Primjetila sam dosta benefita. Pa vidi šta možeš uradi za sebe sada ili iza poroda.

Mokosh
    11. Srpanj 2021. 14:05

Rita37🤰

Dannna

Što se probave tiče pomognu zelene jabuke kisele uz koje ćete popiti dosta vode, jedna čaša tople vode u koju ćete namociti jednu kašiku lanenog sjemena uveče a ujutro popiti sve tako zajedno, topla limunada na prazan zeludac, dosta Donata a ukrajnjem slučaju postoje cepici koji su fantastični jer nemaju nikakva nezeljena dejstva niti nus pojave i pogodne su za trudnice i doilje a zovu se Eva-q.
    ….
    Neko je pisao o pigmentaciji, ja je imam po stomaku. 🙄 A osim nje jabljaju mi se mladeži svijetle boje i one male sitne bradavice ali samo iznad i ispod grudi. ☹️
    ….
    Mi u utorak krećemo sa krečenjem i veeelikim spremanjem i nek mi je Bog na pomoći jer haos otjecu noge od stojanja. Inače stigla nam je ogradica, posteljina i dude. 😊😁
    https://ibb.co/fHCWHWr
    https://ibb.co/Zcc3LC5

Sretno rada! Uz pauze i odmore polako i sve cete stici… Mi smo to hvala Bogu odradili poslje uskrsa… Bila sam manja tada…. A sad imamo samp sklopit ormar krevetic promjenit tepihe i jos jednom generalku bacit u stanu… E da imam i baby odjecu oprat ispeglat poslozit… Sve slatke muke…… Sto se tice tih viseci bradavica bas su me za brinule… Prije trudnoce imala par sitni navratu sad ih imam desetke i ispod grudi jako puno i na bokovima nasla par…… Citala o tome… Mogu znacit paraziti u tjelu…. E skamenila se… Nisam smjela dalje citat… Znas li ti vise ili netko o tome?!…. Inace trudnoca skolska i ja nemam nikakvi tegoba 16 puni tjedana nit zgaravica nit zatvor nit mucnina ma bas uzivam…. Al visece bradavice me okupiraju… 😲

Probaj uzeti mednu rosu i time mazat.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.