Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    10. Srpanj 2021. 18:42

Natalija91

Ej cure, napokon sam sve detaljnije pročitala i napokon je počeo godišnji odmor. Drago mi je što su pregledi ok i što bebice napreduju. A mene zadnjih dana baš muči probava, stolica mi je baš tvrda, pa me sve strah jel budem kaj naštetila bebi prilikom obavljnja nužde. Kupila sam donat mg, pa se nadam kako će pomoći. 😩

Probaj sa zrelijim kivijem na prazan stomak svako jutro, meni odmah pomogne pa se ne mucim puno. 

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    10. Srpanj 2021. 18:46

Leonah divan stomacic 🙌
    Baš si prava hrabrica, proći će to sve. 
    ...a dok tata ne stigne ovde smo sve uz tebe da budemo moralna podrška koliko god možemo ♥️

Leonoah
    10. Srpanj 2021. 19:15

Evo nekoliko savjeta za probavu- ujutro na prazan zeludac 2dl toplog Donata  ili limun iscijedjen u toplu vodu, ako to ne upali skuhati kompot od nekoliko suhih sljiva (napraviti ga bez secera) i to jos toplo pojesti i popiti svu tekucinu. Meni pomaze jesti i voce za dorucak. Opcenito unositi dovoljno voca i povrca na dnevnoj bazi. Ako vec jedete suhu hranu tijekom dana onda piti dovoljno vode. I da, magnezij takodjer pomaze za probavu. Zahvaljujuci svemu ovome cijelu trudnocu mi je probava super, svaki dan ujutro☺️ Neki puta i vise puta dnevno. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Natalija91
    10. Srpanj 2021. 19:36

Hvala curke puno. Inače nisam imala problema s probavom, ali nešto zadnjih dana baš se zakompliciralo. Primjenit ću vaše savjete!♥️

• ponosna.mama
    10. Srpanj 2021. 20:13

Leonoah

ponosna.mama

Leonoah

Hejcure, ja sam isto razmišljala o depilaciji voskom prije poroda. Iako samo bikini zonu, nekako se ne usudim one dolje dijelove🙈 inače to radim sama voskom doma, ali sad polako postaje sve teže jer ne vidim baš što radim. Danas sam prvi put i počela piti magnezij, u ljekarnoj su mi preporučili Biolectra magnezij 400g (šumeći je, ali bez šećera). Što se više bliži termin sve sam nekako tužnija jer mi suprug nije sa mnom.. na brodu je i bili smo skupa samo prvi mjesec trudnoće kad nisam ni znala da sam trudna, neće biti tu ni kad rodim ni prvih bebinih mjesec dana i baš me to rastužuje, njega još i više. Ali zato ću imati dupli razlog za veselje- dolazak bebice i njegov dolazak.. evo da vam se malo pokažemo, beban i ja uživamo na moru ovaj vikend.
    https://ibb.co/xqfFKbN

Ajme koja zgodna trudnica 😍😍 ..prekrasno izgledas i stomacic ti je tako mali za razliku od moga 🙈
    Drzi se, znam da ti je tesko, al na kraju ce to biti veselje za pamcenje 💞

Hvalaaa tiii❤️ Ja se osjecam kao kit🤣 a svi komentiraju da mi je trbuh bas malen za tjedne u kojima sam, ali vec sam na plus 8-9kg (a niska sam jaaaako- 164cm) i nije da se to bas nesto primjeti na meni, ali ja ih osjecam itekako🤣

Ja sam 166 tako da nije to neka velika razlika. Samo sta si ti mrsavica pa ti se ne vide te kile sta si dobila, a ja sam u startu zatrudnila sa 12kg vise nego prije (sad sam dobila 2) tako sa stvarno izgledam ko 🐋

• ponosna.mama
    10. Srpanj 2021. 20:16

Leonoah

Evo nekoliko savjeta za probavu- ujutro na prazan zeludac 2dl toplog Donata ili limun iscijedjen u toplu vodu, ako to ne upali skuhati kompot od nekoliko suhih sljiva (napraviti ga bez secera) i to jos toplo pojesti i popiti svu tekucinu. Meni pomaze jesti i voce za dorucak. Opcenito unositi dovoljno voca i povrca na dnevnoj bazi. Ako vec jedete suhu hranu tijekom dana onda piti dovoljno vode. I da, magnezij takodjer pomaze za probavu. Zahvaljujuci svemu ovome cijelu trudnocu mi je probava super, svaki dan ujutro☺️ Neki puta i vise puta dnevno.

Uf sve ovo isprobano i probava mi je i dalje koma vec 20god 😥 ..idem na wc svako tjedan dana, stolica mi je grozno tvrda, toliko da sam znala zavrsit na hitnoj od rusenja u nesvijest radi grceva😰

CarpeDiem.
    10. Srpanj 2021. 20:25

ponosna.mama

Leonoah

Evo nekoliko savjeta za probavu- ujutro na prazan zeludac 2dl toplog Donata ili limun iscijedjen u toplu vodu, ako to ne upali skuhati kompot od nekoliko suhih sljiva (napraviti ga bez secera) i to jos toplo pojesti i popiti svu tekucinu. Meni pomaze jesti i voce za dorucak. Opcenito unositi dovoljno voca i povrca na dnevnoj bazi. Ako vec jedete suhu hranu tijekom dana onda piti dovoljno vode. I da, magnezij takodjer pomaze za probavu. Zahvaljujuci svemu ovome cijelu trudnocu mi je probava super, svaki dan ujutro☺️ Neki puta i vise puta dnevno.

Uf sve ovo isprobano i probava mi je i dalje koma vec 20god 😥 ..idem na wc svako tjedan dana, stolica mi je grozno tvrda, toliko da sam znala zavrsit na hitnoj od rusenja u nesvijest radi grceva😰

Jesi probala u ljekarni pitati neki sirup laksativ što mogu trudnice?

• ponosna.mama
    10. Srpanj 2021. 20:45

CarpeDiem.

ponosna.mama

Leonoah

Jesi probala u ljekarni pitati neki sirup laksativ što mogu trudnice?

Imam ga doma, koristila sam ga stalno dva mjeseca prije nego sam ostala trudna i isla bi na wc nakon 2-3 dana uz grozne grceve. Na pocetku trudnoce mi je bio povisen secer pa mi je doktorica rekla da je moguce da je od njega jer je on neka vrsta secera (laktaloza) tako da sam prestala piti. Za par dana bi trebala ic na ogtt pa cemo vidit kakva je sad situacija. 

Mateja2602
    10. Srpanj 2021. 21:14

Leonoah

Hejcure, ja sam isto razmišljala o depilaciji voskom prije poroda. Iako samo bikini zonu, nekako se ne usudim one dolje dijelove🙈 inače to radim sama voskom doma, ali sad polako postaje sve teže jer ne vidim baš što radim. Danas sam prvi put i počela piti magnezij, u ljekarnoj su mi preporučili Biolectra magnezij 400g (šumeći je, ali bez šećera). Što se više bliži termin sve sam nekako tužnija jer mi suprug nije sa mnom.. na brodu je i bili smo skupa samo prvi mjesec trudnoće kad nisam ni znala da sam trudna, neće biti tu ni kad rodim ni prvih bebinih mjesec dana i baš me to rastužuje, njega još i više. Ali zato ću imati dupli razlog za veselje- dolazak bebice i njegov dolazak.. evo da vam se malo pokažemo, beban i ja uživamo na moru ovaj vikend.

Jao pa divan ti je trbuščić 🥰 
    I hlače mi se jako sviđaju, mogu znati di su kupljene ? Baš mi se čine praktične za trudnoću, a i kasnije. 😊 Hvala unaprijed. 

Curke, možda da probate sa suhim ili svježim smokvama i trešnjama (što se probave tiče) ? 😊 Možda pomogne. 
    I negdje sam bila pročitala da žene jedu i avokado za probavu. Čini mi se baš na nekom forumu da sam bila naišla na to. Pa probajte, možda i vama uspije. 😃

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Kiky 🥰
    10. Srpanj 2021. 22:50

Leonoah

ponosna.mama

Leonoah

Ajme koja zgodna trudnica 😍😍 ..prekrasno izgledas i stomacic ti je tako mali za razliku od moga 🙈
    Drzi se, znam da ti je tesko, al na kraju ce to biti veselje za pamcenje 💞

Hvalaaa tiii❤️ Ja se osjecam kao kit🤣 a svi komentiraju da mi je trbuh bas malen za tjedne u kojima sam, ali vec sam na plus 8-9kg (a niska sam jaaaako- 164cm) i nije da se to bas nesto primjeti na meni, ali ja ih osjecam itekako🤣

Nas dvije osim sto imamo isti dan termin, isto smo i same bez supruga skoro cijelu trudnocu. I moj je otisao kad sam bila mjesec dana trudna, ali trebao bi doci mjesec dana prije poroda. Iako se to kod njih na brodu nikada nezna ali za sad je tako i ja se iskreno nadam da hoce. Tako da znam tocno kako ti je. Koliko god nam je tesko opet kad god dodje imat cemo razlog za veselje. Saljem ti 😘 i super izgledas

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.