Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Naki123
    09. Srpanj 2021. 22:42

Haha ako cemo o kilama ja pocela sa 58, sad 73 🤣 iskreno fuj se osjecam jer sam uvijek trenirala al hajde vraticemo se valjda. A hvala cure 🥰 
    Kako ste vi, kako podnosite ove vrucine 

Sanjarka88
    09. Srpanj 2021. 22:44

Naki123

Da vam se i mi pridruzimo, mislim da spadamo u Jesenske 🤣 sada smo 26 sedmica, pa kontam mozda brze vrijeme proleti 🤣 jer prolazi sve sporije i sporije. A vrucine ubise 🥱 a da decko je, a termin nekad u Oktobru.

Dobro nam dosla. Sigurno ce ti vrijeme uz nas brže proć 🎉
    Javi termin ako imas koji sluzbeni pa te dodam listu 💙

Kad smo vec kod liste. Gdje si nam ti Anuška? Sve ok?
    Negdje mi je i tvoj termin promaknuo ...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Srpanj 2021. 22:47

Naki123

Haha ako cemo o kilama ja pocela sa 58, sad 73 🤣 iskreno fuj se osjecam jer sam uvijek trenirala al hajde vraticemo se valjda. A hvala cure 🥰

Vegetiramo i jedemo lubenicu 😂
    Sretnici uz more kao sto sam i sama , ne izlaze iz njega pa je bar malo lakse

• Naki123
    09. Srpanj 2021. 22:50

Sanjarka88 🤍

Naki123

Vegetiramo i jedemo lubenicu 😂
    Sretnici uz more kao sto sam i sama , ne izlaze iz njega pa je bar malo lakse

15 Oktobar :) po prvim ultrazvucima. Sad malo kasnimo 🤪 pa su pomjerili na 18. Mada mn se u pocetku slagalo sa zm pa ja gledam te prve ultrazvuke. Blago tebi 🤣 ja bi sad na more al nazalost ja i voznja smo u svadji. Sve duze od 15 minuta moglo bi zavrsit na wc solji. 

Sanjarka88
    09. Srpanj 2021. 22:51

Nego
    Kad smo vec kod Medo odjelca
    Ja sam neki dan kupila poslovna kišobran kolica
    Čista nepotrebna kupovina jer smo imali od starijeg no ova mi se odavno sviđaju pa nisam mogla odoljeti 😁
    No nije to ponta , nego ženica mi je uz kolica poslala punu kutiju robe za bebeče a unutra bilo i preslatko medo odjelce 💙
    https://ibb.co/gPYgyfT

Sanjarka88
    09. Srpanj 2021. 22:51

Sanjarka88 🤍

Nego
    Čista nepotrebna kupovina jer smo imali od starijeg no ova mi se odavno sviđaju pa nisam mogla odoljeti 😁
    No nije to ponta , nego ženica mi je uz kolica poslala punu kutiju robe za bebeče a unutra bilo i preslatko medo odjelce 💙

Polovna a ne poslovna 🙄

• sunce7
    09. Srpanj 2021. 22:54

Sanjarka88 🤍

Nego

Pa predivna gesta🤍

Lady.D
    09. Srpanj 2021. 23:37

Naki123, dobrodosla! 🤗
    Sanjarka, bravo za tako dragu ženicu. Medo odjelce je wow slatko. 🤩
    Ja sam danas isla do arene pogledati necaku neki morski outfit, jer cemo ih vidjeti kad budemo isli na more i bas sam ostala razocarana. On je jos mali (5 mjeseci ima), pa mi trebaju neki bodici i sesirici. Al bas nista nisam nasla. 
    Na kraju sam kupila na naseg malca onaj plavi H&M kompletic koji je i Haru uzela. Bež cu neki drugi put. 🤭

Sanjarka88
    09. Srpanj 2021. 23:47

Ja sam upravo naručila spavaćice za rodiliste u c&a 💪

Lady.D
    09. Srpanj 2021. 23:49

Sanjarka88 🤍

Ja sam upravo naručila spavaćice za rodiliste u c&a 💪

Sanjarka, moze link za spavacicu? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.