Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    preggo_life
    09. Srpanj 2021. 07:56

E cure, može link na medo odjelce kakvo preporučujete kupit? 

Lady.D
    09. Srpanj 2021. 08:18

preggo_life

Ja sam vidjela na Nextovoj stranici. Ovo mi je bas lijepo...ima i drugih boja:
    https://www.nextdirect.com/hr/en/style/st564891/222994#222994 
    Al, također...ako netko jos zna gdje ima medeka za kupiti linkovi su dobrodosli. 😉

little baby
    09. Srpanj 2021. 08:24

Lady.D

preggo_life

Ja sam vidjela na Nextovoj stranici. Ovo mi je bas lijepo…ima i drugih boja:
    Al, također…ako netko jos zna gdje ima medeka za kupiti linkovi su dobrodosli. 😉

Pepco,H&m ih ima. Ne znam da li vec sada imaju ali vjerujem da ce sigurno imati 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Ivona1505
    09. Srpanj 2021. 08:42

Sanjarka88 🤍

Ivona1505

buhtlica34

ponosna.mama

buhtlica34

Jutro trudnice moje :)
    Evo ja čekam testiranje na covid, moram si izvaditi tu glupu covid potvrdu za jednu svadbu na koju idemo sutra.. Ali barem je ugodno vani, još nije ta velika vrućina došla. Pa ću nakon toga do citya, uzet si neki fansy puder jer mi je lice katastrofa, a sama ću se šminkati za svoju svadbu u subotu pa da se zakamufliram dobro 😂
    Ponosna.mama di si kupila tu lipu robicu???

Uf imas sutra svadbu, pa u subotu svoju? Dobar tempo ces sebi nabit 😕 drzim ti 🤞🏼 da sve bude savrseno, da se puno ne umoris i da uzivas sta vise 🥰
    Robicu sam ti svu nasla na snizenju, najskuplji komad je bio 35kn 🙈
    Prekjucer sam bila u citya u takka i tamo uzela dzemperic i rebice, jedno i drugo po 30kn i carapice 3 para za 20kn, i onu robicu za kumu.
    Jucer sam bila u pepca i kupila tetra pelene, babarine, gace, onu igracku na minnie sta svira za u kolica i sve je bilo prejeftino, a sinoc sam jos naletila u waikiki i uzela onaj dugi kompletic na minnie za 35kn i jeans hlace za 20kn.
    Uglavnom ja prezadovoljna 🥰
    Ne planiram bas puno nesto kupovat do 10.mj. dok ne dođe zimska roba, al kad naletim ovako na neki komad na snizenju moram uzet 🙈

Ma odlično su ti ulovi, tako i ja ako uhvatim kupim, ali nema baš zimskih stvari u broju 56 pa što sam kupila sam kupila..
    Joj, a onda u nedjelju imamo krstitke, tempo je ubitačan, rekla sam da nakon toga misec dana ne želim vidit ljude 🤣😂😅

Zato najbolje gledati na stranicama od trgovine, tamo zna biti i zimskih stvari kojih nema sad u trgovini. 😊
    Ja ne znam koje velicine da kupimo zimsku jaknicu? Termin je 22.10,ali racunam tjedan prije posto ce bit carski, sad ne bi mu kupovala odmah zimsku jaknicu pa da mu bude mala za 2 mj, mislila sam neke duksice deblje uzeti za 10. i 11. mj, a kasnije onda jaknicu, samo ne znam velicinu, 68,72? 🤔😁

Bude li moj kao prvih dvoje , u 62 ce uc nakon cca 3mj
    Tako da mislim nabaviti jaknu u 62 i 68 pa kako bude. 56 imam malo tanju 😁 ako zatreba do prave zime

E pa tako sam i mislila nekako, hvala ti punoo 😁
    Aa i imamo navlaku za zimu i za kolica i za auto sjedalicu, tako da mu nece biti hladno sigurno. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    09. Srpanj 2021. 08:46

CarpeDiem.

Pozdrav cure.
    Ivonanjima tako malima negdje do 4 mjeseca ovisi, možeš kupiti medo odjelce koje oblacis na to sto si već obukla i super. U tome im je jako udobno, toplo, a i sebi ne kompliciras.
    Jaknice su nekako višak dok su tako mali. Po meni.
    Sanjarkai mene zanima zašto si tako krvarila nakon poroda?
    …………
    Neka od cura je pitala kad se starta sa ctg, kod nas vec sa oko 25 tjedana, tako mi je bilo bar u prošloj t.
    Ali opet to sve ovisi kako ko radi, kao i sa u.z netko od doktora uradi 5 tjedno i kaže da je to ok, netko neće jedan za drugim jer kaže da je štetno. 🤷‍♀️
    ……..
    Sve u svemu prošlu t. sam 3 mjeseca provela u bolnici i u.z je radio kako je tko bio dezurni i dolazio na smjenu. Nije ništa bilo hvala Bogu radi silnih pregleda.
    ………
    Stvarcice su vam sve prekrasne, ne znam sta mi je slađe ili za djecake ili djevojčice 😍
    Mi ćemo kupiti sve odjednom u jedan, dva dana nakon godišnjeg. Jako se radujemo toj kupovini🙌
    Netko je spomenuo babice, i možda će značiti curama koje su De isto, ja imam predivno iskustvo, i ovaj put sam uzela istu.
    Dolazi 2x tjedno, 2 mjeseca od poroda.
    Detaljno je pratila mene i bebu. Možete joj se obratiti za sva pitanja, ona vas takodjer usmjeri čim vidi da nešto nije ok. Donese vam dosta korisnih stvari da olaksa dojenje, kupanje bebe, grčeve kod beba, naše hormonske "napade"🤣, organizira sa drugim porodiljama vjezbe jednom sedmično za dijastazu pa vas obavijesti I tako…
    P.s ako koja od vas ne zna jezik možete pitati da li ima slobodnih koje pricaju Hrvatski (ima ih) ili Engelski, bilo koji drugi strani jezik koji vam možda bolje ide od Njemackog, čisto da ste sigurnije u komunikaciji…
    Želim vam svima ljep dan

Pa taman ce mu onda kroz zimu biti, vidjela sam odjelce to i preslatko je, jos bolje rijesenje od jaknica. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    09. Srpanj 2021. 09:24

Lady.D

preggo_life

Ja sam vidjela na Nextovoj stranici. Ovo mi je bas lijepo…ima i drugih boja:
    Al, također…ako netko jos zna gdje ima medeka za kupiti linkovi su dobrodosli. 😉

Ja sam dobila od prijateljice tamno smedjeg takvog medonjicu 56br i bijelog 62br...tako da ce mu jedno prii izlaslu iz bolnice sigurno mocii...a mamina mama ( moja nana/baka ) mi je kupila skafandercic da ima za zimee 68br...tako sto se zime tice toga imamoo...
    Ja sam isto gledala duksice i jaknice ali mi je to nekako mucenje za bebca tek rodjenog....eh uzela sam jedan duksic ali ono da ima u aprilu/maju tada ce biti vec malo vecii...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

ivkica
    09. Srpanj 2021. 09:55

Šta kažete na ovaj mamin kofer za trudnice?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Haru
    09. Srpanj 2021. 10:23

ivkica

Čini mi se fora, ali sam već kupila sve što je u njemu u dm-u, ljekarni i sl. 🙈 

'21. 💙
    '24. 💛

bumac95
    09. Srpanj 2021. 10:36

Ivkica ja sam zadovoljna količinom stvari. Imaš na njihovoj stranici šta sve ide unutra. Ja sam si prije kupnje napravila popis šta sve ide u rodiliste i šta sve ima kofer pa sam krizala da vidim koliko toga će mi još Trebat. Ispada da ti trebaju one klasične stvari koje ionako imaš (dezic, toalet papir, punjač, dokumenti, grudnjaci za dojenje, spavaćica..). 
    On mi je zapravo dobro došao da ne moram ic okolo kupovat jednu pp jednu stvar nego naručim sve odjednom. I sladak je, to mu je plus 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

CarpeDiem.
    09. Srpanj 2021. 10:42

ivkica

Super je, izgleda mi kao da ima sve potrebno.
    Za ovamo malo previše jel pola toga stoji u wc-u svake sobe za mamu, recimo ulosci,  jednokratne, gaćice i papuce,  blaznice, za bebu stvari itd. 
    Ne znam kakvi su proizvodi po sastavu,  vidim da je većinom biobaza...  i to mi se dopada. 
    Sigurno će dobro doći svakoj  mami pogotovo prvorotkinjama koje preispituju spisak. 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.