Sto se tice jaknica, i ja dajem glas za ona debela odijelca, puno su prakticnija. Ovaj put mislim kupiti i onu zimsku vrecu za kolica. 🙃
Ajme Sanjarka… nevjerojatna prica 😞
Ma da , ružno je bilo
Ali od svega fizičkog zapravo jedino pamtim onaj jad i nemoć sta nisam doma uz bebu. A hormoni luduju ionako 😅
Bilo pa prošlo 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vreće, skafanderi, medo odjela nemam pojma sta je nama u Dalmaciji uopće potrebno 😅
Napišem kilometarski komentar i onda se ne objavi…
Obavila sam uzv danas, sve su mjere ok, beba je još uvijek na zadak (nekako mislim ima još vremena za okretanje) i ima 1564g. Kakva su vaša iskustva s okretanjem u prijašnjim trudnoćama?
-
Što se tiče spavanja, spavam dobro, ali po noći idem 2-3x na wc i to skoro na žmirećki.
Netko je pitao koji grad daje opremu za prvu bebu , Slavonski Brod.
Kupila sam danas robicu za izlazak iz bolnice. Uzela sam ovaj sethttps://www2.hm.com/en_eur/productpage.0981900009.html
-
ponosna.mama hajde molim te staviš link za vezicu za dudu.
-
Svi su vam ulovi predivni!
-
Sretno svima na pregledima i odličan dan!
-
P.S. Tamo nekad u 5.mj. sam se raspitivala za online trudnički tečaj pa je jedna od vas rekla da se registrirala za Rodin. Kakav je bio?
Haru, ja sam evo baš neki dan odslušala i položila taj Rodin e-tečaj i meni je zbilja bio odličan. 😄 Čak mislim da ću upisati i ostala dva njihova tečaja (babinje i dojenje) jer mi je ovaj prvi bio čudo.
Sad jedino ne znam koliko sam ti ja dobar primjer obzirom da mi je ovo prva trudnoća pa sam još friška u svemu.
Sve je zbilja zgodno i detaljno objašnjeno. Imaš tekstića, videa i nekih laganih vježbica. Ugl. mislim da nećeš pogriješiti ako si to odslušaš i položiš. Meni je baš bilo zanimljivo i dosta sam naučila o svemu. 😊 Također neke stvari o kojima sam se prije dvoumila sad su mi nekako sjele na mjesto i prolazak kroz tečaj mi je olakšalo odabir. 😃
Ja isto mislim kroz 9mj odslusat te tečaje
Jel mozemo sami birat termin ili postoje točno određeni?
Ovaj kompletic sam vidjela u H&M i divan je. Rekla sam da cu uzeti i plavi i onaj bež/prljavo bijeli. Jedino nisam sigurna kada budem kupovala kompletic za izlazak iz bolnice koji broj uzeti? Inace sve do sada sam kupovala 56 i vece. 🤭
Ja sam uzela za svaki slucaj velicinu 56 kada sam radala sina jer nisam znala koliko ce biti dugacak i tezak. Imao je 3510g, dug 48 cm. Mrvu mu je plivalo, ali zbilja neprimjetno. A glava mu je bila veca i jedva smo navukli pamucnu kapicu vel.50 😂 Mislim da ti je uvijek bolje broj vece uzimati.
Ja isto nisam uzimala 50 ni prosli put ni sada
Istina da malo plivaju u 56 al brzo to prođe 😅
Napišem kilometarski komentar i onda se ne objavi…
Obavila sam uzv danas, sve su mjere ok, beba je još uvijek na zadak (nekako mislim ima još vremena za okretanje) i ima 1564g. Kakva su vaša iskustva s okretanjem u prijašnjim trudnoćama?
-
Što se tiče spavanja, spavam dobro, ali po noći idem 2-3x na wc i to skoro na žmirećki.
Netko je pitao koji grad daje opremu za prvu bebu , Slavonski Brod.
Kupila sam danas robicu za izlazak iz bolnice. Uzela sam ovaj sethttps://www2.hm.com/en_eur/productpage.0981900009.html
-
ponosna.mama hajde molim te staviš link za vezicu za dudu.
-
Svi su vam ulovi predivni!
-
Sretno svima na pregledima i odličan dan!
-
P.S. Tamo nekad u 5.mj. sam se raspitivala za online trudnički tečaj pa je jedna od vas rekla da se registrirala za Rodin. Kakav je bio?
Haru, ja sam evo baš neki dan odslušala i položila taj Rodin e-tečaj i meni je zbilja bio odličan. 😄 Čak mislim da ću upisati i ostala dva njihova tečaja (babinje i dojenje) jer mi je ovaj prvi bio čudo.
Sad jedino ne znam koliko sam ti ja dobar primjer obzirom da mi je ovo prva trudnoća pa sam još friška u svemu.
Sve je zbilja zgodno i detaljno objašnjeno. Imaš tekstića, videa i nekih laganih vježbica. Ugl. mislim da nećeš pogriješiti ako si to odslušaš i položiš. Meni je baš bilo zanimljivo i dosta sam naučila o svemu. 😊 Također neke stvari o kojima sam se prije dvoumila sad su mi nekako sjele na mjesto i prolazak kroz tečaj mi je olakšalo odabir. 😃
Ja isto mislim kroz 9mj odslusat te tečaje
Jel mozemo sami birat termin ili postoje točno određeni?
Ako se dobro sjećam kada sam gledala u 5. mj. bilo je da se nakon registracije/prijave na tečaj ima 7 dana za pregledati materijale i ostalo nakon čega im se ne može više pristupiti. Neka me Mateja ispravi ako se nešto promijenilo. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Tako je, nakon prijave za tecaj imate 7 dana da odgledate. Ja sam odgledala dojenje i pripreme za porod i kao prvorotkinji tecaj za dojenje mi je odlican! Bas sam dosta naucila sto nisam imala blage veze, pogotovo o toj ponudi i potraznji mlijeka😅
Ja idem paralelno kod privatnice i socijalne ( uglavnom bude neki razmak od 10ak dana između pregleda). U principu na anomaly me moja socijalna slala da idem privatnici tako da sam imala taj ultrazvuk manje. Mislim da ta 3, 4 dodatna ultrazvuka sigurno ne štete. A nakon 36 ili 37 tjedna se ide u bolnicu na preglede.
Evo da vam se javim napokon. Jucer sam bila koma jer noc prije nisam oka sklopila, tako da nisam ni zvala dr, niti ista. Onakvi bolovi se vise nisu ponavljali, ali me pati ta ukljestenost na lijevoj strani. Zna bas zaboliti kod okretanja u krevetu ili ako sam duze u pokretu. Tesko mi se namjestit. Sinoc sam zaspala tek iza 5, tako da sam i danas bas nenaspavana. Mama i suprug su me pritiskali da zovem dr, sto sam na kraju i napravila i naravno poslala me u bolnicu na ctg. Tako da sam lijepo isla po najgoroj temperaturi. 🙄🤦♀️ ugl nema zabiljezenih kontrakcija, skroz sam zatvorena, ali mi je tlak skocio 150/80. Dr mi je savjetovao mirovanje i da mjerim tlak 3 puta u toku dana. Bas sam iznervirana. Ljuta sam sto sam uopce isla, osjecala sam se k'o budala. Bolje da sam odmarala kuci. Ovako sam izmucila i sebe i djecu. Bila sam tamo sat vremena jer sam morala cekati dezurnog dr. Ali eto, on kaze da je sve u redu. Iskreno se nadam da se ono od utorka nece ponoviti jer je bas bilo strasno za dozivjeti i tesko za opisat.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji