Mišić, CarpeDiem, Ponosnamama…
Ja sam imala zaostali komadić posteljice
6. Dan nakon poroda sam krenula jako obilno krvariti sa velikim ugrušcima. To je bilo uzasno obilno, i doslovno bi se presvukla i dok bi došla iz kupaonice do dnevne već sam plivala u krvi.
Svega par sati je trebalo do zujanja u ušima, spajanja tlakova i porasta tjelesne temperature. Nakon toga sam otišla na hitnu.
Bila sam hospitalizirana 8 dana, 8 dugih predugih dana bez moje bebice 😭😭😭
Crp je već bio skočio pa sam odmah krenula primati jake atb. Čišćenje su pokušali izazvati čišćenje nazalost bezuspješno pa sam zavrsila na kiretaži a nakon kiretaže na transfuziji 😒
Patolski nalaz je pokazao da je u pitanju bila posteljica
Čišćenje su pokušali izazvati lijekovima
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Napišem kilometarski komentar i onda se ne objavi…
Obavila sam uzv danas, sve su mjere ok, beba je još uvijek na zadak (nekako mislim ima još vremena za okretanje) i ima 1564g. Kakva su vaša iskustva s okretanjem u prijašnjim trudnoćama?
-
Što se tiče spavanja, spavam dobro, ali po noći idem 2-3x na wc i to skoro na žmirećki.
Netko je pitao koji grad daje opremu za prvu bebu , Slavonski Brod.
Kupila sam danas robicu za izlazak iz bolnice. Uzela sam ovaj sethttps://www2.hm.com/en_eur/productpage.0981900009.html
-
ponosna.mama hajde molim te staviš link za vezicu za dudu.
-
Svi su vam ulovi predivni!
-
Sretno svima na pregledima i odličan dan!
-
P.S. Tamo nekad u 5.mj. sam se raspitivala za online trudnički tečaj pa je jedna od vas rekla da se registrirala za Rodin. Kakav je bio?
Ovaj kompletic sam vidjela u H&M i divan je. Rekla sam da cu uzeti i plavi i onaj bež/prljavo bijeli. Jedino nisam sigurna kada budem kupovala kompletic za izlazak iz bolnice koji broj uzeti? Inace sve do sada sam kupovala 56 i vece. 🤭
U, ja isto dajem glas za medo odijelce umjesto jaknice. Puno lakse za obuc i bude im bas toplo. Meni su ostala ta odijelca od sina pa cu ih iskoristit i za kcer. Mogu vam pogledat velicinu, znam da se nije isplatilo uzet one najmanje velicine (50-56), sina sam rodila 18.10, takoder je bio Jesenska beba pa mislim da ce velicina odgovarati.
Ovaj kompletic sam vidjela u H&M i divan je. Rekla sam da cu uzeti i plavi i onaj bež/prljavo bijeli. Jedino nisam sigurna kada budem kupovala kompletic za izlazak iz bolnice koji broj uzeti? Inace sve do sada sam kupovala 56 i vece. 🤭
Ja sam uzela za svaki slucaj velicinu 56 kada sam radala sina jer nisam znala koliko ce biti dugacak i tezak. Imao je 3510g, dug 48 cm. Mrvu mu je plivalo, ali zbilja neprimjetno. A glava mu je bila veca i jedva smo navukli pamucnu kapicu vel.50 😂 Mislim da ti je uvijek bolje broj vece uzimati.
Obavila sam uzv danas, sve su mjere ok, beba je još uvijek na zadak (nekako mislim ima još vremena za okretanje) i ima 1564g. Kakva su vaša iskustva s okretanjem u prijašnjim trudnoćama?
-
Što se tiče spavanja, spavam dobro, ali po noći idem 2-3x na wc i to skoro na žmirećki.
Kupila sam danas robicu za izlazak iz bolnice. Uzela sam ovaj sethttps://www2.hm.com/en_eur/productpage.0981900009.html
-
-
-
-
P.S. Tamo nekad u 5.mj. sam se raspitivala za online trudnički tečaj pa je jedna od vas rekla da se registrirala za Rodin. Kakav je bio?
Ja sam uzela 56, čarapice smo uzeli prije. Prebacim još dekicu i valjda će biti dovoljno za 9.mj.
Meni je taj bež isto predivan, ali se muž izjasnio za plavi pa reko neka ti bude. 😄
'21. 💙
'24. 💛
-
-
-
-
-
Haru, ja sam evo baš neki dan odslušala i položila taj Rodin e-tečaj i meni je zbilja bio odličan. 😄 Čak mislim da ću upisati i ostala dva njihova tečaja (babinje i dojenje) jer mi je ovaj prvi bio čudo.
Sad jedino ne znam koliko sam ti ja dobar primjer obzirom da mi je ovo prva trudnoća pa sam još friška u svemu.
Sve je zbilja zgodno i detaljno objašnjeno. Imaš tekstića, videa i nekih laganih vježbica. Ugl. mislim da nećeš pogriješiti ako si to odslušaš i položiš. Meni je baš bilo zanimljivo i dosta sam naučila o svemu. 😊 Također neke stvari o kojima sam se prije dvoumila sad su mi nekako sjele na mjesto i prolazak kroz tečaj mi je olakšalo odabir. 😃
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
-
-
-
-
-
Presladak ti je kompletic 😍
Moje cure su se dosta kasno okrenile, jedna u 35., a druga u 36.tt
Evo link za vezicu.
New DIY Personalised Name Silicone Baby Pacifier Clip Chain Nipple Pacifier Chain with Mouse Holder for Baby Newborn Shower Gift
Ma mislim da ne treba prije zvati patronaznu ali par cura koje su nedavno rodile su mi rekle da je najbolje da ju ja prije nazovem i obavjestim da sam trudna pa da zna. A ovaj mj ce doci do mene da se upoznamo i da ju pitam ako me sto zanima. Pa onda dok ne rodim nece vise. Ovdje kod nas dolazi poslje poroda odmah drugi dan doma i svaki dan dolazi dok bebi ne otpadne pupak.
Super su van sve stvari koje ste kupile. Ja sam vise manje sve kupila, sto jos nisam cu sa muzem kad dodje. Jos malo pa dolazi doma, jedva cekam, skoro 200 dana ce bit da smo odvojeni. Otisao dok sam bila bez trbuha a vratit ce se a trbuh do zuba, nece me prepoznat 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
-
-
-
-
-
Haru, ja sam evo baš neki dan odslušala i položila taj Rodin e-tečaj i meni je zbilja bio odličan. 😄 Čak mislim da ću upisati i ostala dva njihova tečaja (babinje i dojenje) jer mi je ovaj prvi bio čudo.
Sad jedino ne znam koliko sam ti ja dobar primjer obzirom da mi je ovo prva trudnoća pa sam još friška u svemu.
Sve je zbilja zgodno i detaljno objašnjeno. Imaš tekstića, videa i nekih laganih vježbica. Ugl. mislim da nećeš pogriješiti ako si to odslušaš i položiš. Meni je baš bilo zanimljivo i dosta sam naučila o svemu. 😊 Također neke stvari o kojima sam se prije dvoumila sad su mi nekako sjele na mjesto i prolazak kroz tečaj mi je olakšalo odabir. 😃
Hvala! 😄 I meni je prva trudnoća tako da vjerujem da će biti poučno svakako. Dobije li se i potvrda o odslušanom tečaju?
-
Hvala za link ponosna.mama 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Ako se položi rodin tečaj, nema potrebe ići na tečaj npr u KBC Ri? S obzirom da mi je prvo dijete, ja sam mislila možda oba 🤷♀️
Baby N 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji