Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    08. Srpanj 2021. 11:02

Ja nista ne razumin tu naplatu paketa s alia, meni svako malo dolaze (iza 01.07.) i jos mi nije nikako naplaceno nesto vise za isporuku (ni onih 18,50kn ni PDV). A bas sam se mislila sta cu kad mi dođe ova posudica za dudu koja je placena 10ak kn, pa na nju jos moram platit 20kn troskova, al eto nista od toga 🤷🏻‍♀️

• ponosna.mama
    08. Srpanj 2021. 11:05

Dannna

ponosna.mama

Dannna

Pozdrav svim dragim trudnicama ❤️ ja slabo koristim telefon ovih dana, užasno slabo podnosim vrućinu i inače i prije trudnoće i ne volim ljeto (da, znam, čudna sam) a sad tek u trudnoći mi je koma. Nikada prije nisam imala problem sa oticanjem a sad je katastrofa stanje. Sem toga ponovo mi se vratilo ono stanje s početka trudnoće kad mi se samo spavalo, cijeli bih dan mogla prespavati.
    Slika bebe je divna, ne mogu vjerovati kako fotogenicna beba 😍
    Ponosna.mama bravo za ulov 😍
    Čestitam na otkrivenim spolovima i dobrim pregledima.

Moj pregled kod socijalnog gin je prošao juče dobro, rekao mi je da ne jedem slatko nikako i da ne solim što ne moram zbog otjecanja… Beba je dobro ali naravno ni slike ni gledanja u monitor niti riječi o veličini ili težini. Imam ponoviti nalaze samo i to je to.
    Tako da sam htjela da vas pitam je l' ima vas koje vodite trudnocu privatno i idete kod socijalnog ginekologa? Mogu li ti "dupli ultrazvukovi" naškoditi bebi???

Inače na pregled kod svog socijalnog ginekologa sam čekala skoro šest sati u čekaoni. Kod svih drugih doktora pi tri četiri trudnice samo kod mog doktora kada sam stigla već je bilo 35 žena. 😳🤕🙄

Meni je nepojmljivo da cekas na pregled 6h i da pregled moze bit tako bezvezan 🤬
    Ja sam sve trudnoce vodila u socijalnog ginekologa, meni je super, maksimalno cekanje je 10ak min, ako i toliko, tocno se zna kad je ko narucen. Svaki pregled mi pokaze na uzv sve sta radi, da mi obavezno sliku, pita imam li ja kakvo pitanje, a ja naravno ovako mutava nikad nemam osim nakon 10min kad se vec vozim put doma 😂😂

Stvarno je odvratno, uskočila sam se niti više sjediti niti stajati, noge su mi bile otekle haos, unervozila se. Kad su mi tlak mjerili unutra 130/80 pa i ne bio toliki od sve te nervoze više.
    Ja bih opet 21. išla svom privatnom ginekologu kojem idem i ne vezno za trudnoću (znači kod socijalnog sam posla tek od 22tt samo zbog uputnoce koja ce mi trebati za porod) ali moja me mama isprepada kao "nije zdravo da tako često ideš na kontrole, bebi stati ultrazvuk i slično..". 🙄☹️😫

A mogu mislit, katastrofa 😕
    Ne znam za duple preglede, ja ti idem samo u socijalnog svako 4 tjedna, al sigurno ima ovde cura koje idu duplo pa ce ti dat info iz prve ruke 💞

• ponosna.mama
    08. Srpanj 2021. 11:08

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro ženice drage 🥰
    Ste se naspavale? Ja HB jesam ali samo zato jer sam ostavila klimu u dnevnom cilu noć. Vani je uzasno 😒
    Moram ic obavit neke stvari, i vec mi muka sta moram izlaziti na cestu. Najradije bi cili dan pod klimu ili u more.
    Keto zanimljivo to za patronožnu. Mozda se stvarno i kod nas nesto prominilo. Ako dođe dođe, ja je necu zvati 😂 zadnji put mi nije nista pomogla. Ja joj stalno govorila da previse krvarim i da mi nije normalno a ona totalno to ignorirala. Uhvatila se samo mojih sisa, bem im dojenje i bolesno forsiranje istog 🙄 sreća pa sam slušala svoju intuiciju i isla na hitnu.
    MARELA i mene zanima isto za porodiljni. Mislim da mi isto ispada petak/pon a netko je bas bio pisao za tu kombinaciju
    Kinderica 🎉🎉🎉 cestitke na ( velikom 🤭) piši 😁💙💙💙💙Minnie25 slazem se za igračke, to svatko nosi za poklon. Bas se nakupi toga.
    Bubica drago mi je da si nam tu i da sam te dozvala 🥰 fini komad bebe vec, super ♥️
    LadyD veseli me i tvoj dobar pregled i veliki dečko 💙
    Ponosnamama preslatka robica baš 🥰
    Tracy kad si jucer bila u dm? Jer oko 9h je bia red za uć unutra dug kilometar 🙄

Sta ti je na kraju bilo s tim krvarenjem? Uslijed cega je doslo do toga? Ma meni je patronazna bila i s L. i P. samo jedan put, pogledala mi punte koji su do tad vec ispali, pogledala bebu i rekla super, proslo je 8 dana od poroda, sve je ok, mozete vani 🙄.
    A sad koliko vidim oko sebe patronazna dolazi 100 puta, u prosjeku 2-3 puta tjedno misec dana. Pa sta ce mi toliko radit po kuci? 

• ponosna.mama
    08. Srpanj 2021. 11:11

MadameI

https://ibb.co/m8r1ZRc
    Ovako izgledamo 😁

Slatko 🥰
    ..nego nikako da ti kazem, kad sam bila mala zivila sam u Heilbronnu, do 7.godine 😊 (vsljda nisam falila grad u potpisu 🙈)

japanka.
    08. Srpanj 2021. 11:11

Jutro, cure :) Nadam se da dobro podnosite ove vrućine, da ste pod klimom i da uživate. I ja se pridružujem onima kojima otiču noge, baš me steže koža i ne mogu više nositi sandale koje imaju remenčiće oko zgloba.
    .
    Zara, Mišić, nadam se i ja da ćemo u Zadar ili okolicu, obožavam ga jer sam kao klinka uvijek s roditeljima išla tamo na more. Javim vam svakako. Baš je lijepo što ste se našle, pa još i u blizini da živite ☺️
    .
    Sanjarka moram prokomentirati kako mi je simpatična tvoja sličica, kao da malac poručuje "mama, sve je ok, sad se možeš opustiti" nakon sveg stresa što si prošla. Baš slatko ❤️
    .
    MadameI je li ti ovo prvi ctg? Javi kako je prošlo. Inače cure od kad se kod vas radi ctg? Ja sam pitala sestru zadnji put na pregledu, rekla je od otprilike 30. tjedna. Veselim se tome nekako. 
    .
    Cure jeste li kupovale već one škarice za noktiće za bebe, koje su dobre? 
    .

Mišić
    08. Srpanj 2021. 11:31

Japanka imala sam nekoliko vrsta tih skarica i najboljima su mi se pokazale one iz DM-a, metalne babylove (i dalje ih koristim za sina 😁). 

Tracy_
    08. Srpanj 2021. 11:58

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro ženice drage 🥰
    Ste se naspavale? Ja HB jesam ali samo zato jer sam ostavila klimu u dnevnom cilu noć. Vani je uzasno 😒
    Moram ic obavit neke stvari, i vec mi muka sta moram izlaziti na cestu. Najradije bi cili dan pod klimu ili u more.
    Keto zanimljivo to za patronožnu. Mozda se stvarno i kod nas nesto prominilo. Ako dođe dođe, ja je necu zvati 😂 zadnji put mi nije nista pomogla. Ja joj stalno govorila da previse krvarim i da mi nije normalno a ona totalno to ignorirala. Uhvatila se samo mojih sisa, bem im dojenje i bolesno forsiranje istog 🙄 sreća pa sam slušala svoju intuiciju i isla na hitnu.
    MARELA i mene zanima isto za porodiljni. Mislim da mi isto ispada petak/pon a netko je bas bio pisao za tu kombinaciju
    Kinderica 🎉🎉🎉 cestitke na ( velikom 🤭) piši 😁💙💙💙💙Minnie25 slazem se za igračke, to svatko nosi za poklon. Bas se nakupi toga.
    Bubica drago mi je da si nam tu i da sam te dozvala 🥰 fini komad bebe vec, super ♥️
    LadyD veseli me i tvoj dobar pregled i veliki dečko 💙
    Ponosnamama preslatka robica baš 🥰
    Tracy kad si jucer bila u dm? Jer oko 9h je bia red za uć unutra dug kilometar 🙄

Bila sam u 9, točno tad stala u red, čekala do 9:15 i onda me ubra čovik koji je kontrolira red da san trudna i pustija odma unutra, kao trudnice imaju prednost, nije me vidia, šta se nisan javila 😂

SamoMalo
    08. Srpanj 2021. 12:00

Ima li netko preporuku za privatnog ginekologa u ŠIBENIKU ili okolici? 🤗

CarpeDiem.
    08. Srpanj 2021. 12:28

Pozdrav cure. 
    Ivona njima tako malima negdje do 4 mjeseca ovisi, možeš kupiti medo odjelce koje oblacis na to sto si već obukla i super. U tome im je jako udobno,  toplo,  a i sebi ne kompliciras. 
    Jaknice su nekako višak dok su tako mali. Po meni. 
    Sanjarka i mene zanima zašto si tako krvarila nakon poroda?
    ............
    Neka od cura je pitala kad se starta sa ctg,  kod nas vec sa oko 25 tjedana,  tako mi je bilo bar u prošloj t.
    Ali opet to sve ovisi kako ko radi, kao i sa u.z netko od doktora uradi 5 tjedno i kaže da je to ok, netko neće jedan za drugim jer kaže da je štetno. 🤷‍♀️
    ........ 
    Sve u svemu prošlu t. sam 3 mjeseca provela u bolnici i u.z je radio kako je tko bio dezurni i dolazio na smjenu. Nije ništa bilo hvala Bogu radi silnih pregleda.
    .........
    Stvarcice su vam sve prekrasne, ne znam sta mi je slađe ili za djecake ili djevojčice 😍 
    Mi ćemo kupiti sve odjednom u jedan,  dva dana nakon godišnjeg. Jako se radujemo toj kupovini🙌
    Netko je spomenuo babice, i možda će značiti curama koje su De isto, ja imam predivno iskustvo, i ovaj put sam uzela istu. 
    Dolazi 2x tjedno, 2 mjeseca od poroda. 
    Detaljno je pratila mene i bebu. Možete joj se obratiti za sva pitanja, ona vas takodjer usmjeri čim vidi da nešto nije ok. Donese vam dosta korisnih stvari da olaksa dojenje, kupanje bebe, grčeve kod beba, naše hormonske "napade"🤣, organizira sa drugim porodiljama vjezbe jednom sedmično za dijastazu pa vas obavijesti I tako...
    P.s ako koja od vas ne zna jezik možete pitati da li ima slobodnih koje pricaju Hrvatski (ima ih) ili Engelski,  bilo koji drugi strani jezik koji vam možda bolje ide od Njemackog, čisto da ste sigurnije u komunikaciji...
    Želim vam svima ljep dan

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Haru
    08. Srpanj 2021. 12:47

Napišem kilometarski komentar i onda se ne objavi... 
    Obavila sam uzv danas, sve su mjere ok, beba je još uvijek na zadak (nekako mislim ima još vremena za okretanje) i ima 1564g. Kakva su vaša iskustva s okretanjem u prijašnjim trudnoćama? 

Što se tiče spavanja, spavam dobro, ali po noći idem 2-3x na wc i to skoro na žmirećki. 
    Netko je pitao koji grad daje opremu za prvu bebu , Slavonski Brod.  
    Kupila sam danas robicu za izlazak iz bolnice. Uzela sam ovaj set https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0981900009.html
    -
    ponosna.mama hajde molim te staviš link za vezicu za dudu. 

Svi su vam ulovi predivni! 
    -
    Sretno svima na pregledima i odličan dan! 
    -
    P.S. Tamo nekad u 5.mj. sam se raspitivala za online trudnički tečaj pa je jedna od vas rekla da se registrirala za Rodin. Kakav je bio? 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.