Propustim puno toga, morat ću vas svih malo više pratiti 😊
Mi smo u sijecnju taman na 2.godisnjicu braka dobili dugo ocekivani plusic 😍 a na ljeto će nam biti 12 godina veze.
Što se tiče udaraca, cijeli dan ništa, ali zato navečer nakon 22h krene i ne staje do dugo u noć 🥰
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Prešle smo 1000 stranica cure 😄🥳
Mi smo plusić dobili taman za 5 godina veze, a u rujnu će nam biti i prva godišnjica braka 🥰
2020 hehe eto slucajnosti, bome imamo "lijepi staz" sto bi se reklo!🤗Jos kad nam nasi andeli stignu, samo ce se sreca upotpuniti!😃🙏❤️❤️
Ana1305 prekrasna je robica za curku!🎀🌸
Gonal neznam sta mi je ljepse od cega, a Minnie je top🤩bome si se lijepo opremila!😁 Ja jedva cekam pregled u utorak da cujem da je sve ok pa da i ja malo krenem, iako imam vec par stvarcica ovako za veselje. Rekla sam necu nista prerano kupovati, sve cu negdje u 9 mj ali nemoze covjek odoliti!🤗
Mara1992 lijepi ste, ti se vec prosla polovicu!😍
🌈💙👣🙏
Sto se tice dioptrije ja sam bas primijetila da mi se jako pogorsala u trudnoci, a i u postupku MPO vjerojatno jos vise od svih lijekova..voljela bi nakon poroda laserski skinuti dioptriju da se rijesim sve muke s naocalama.
🌈💙👣🙏
Jojjjj ja sam sva presretna, mislim da me beba skaklja pokraj pupka vec nekoliko puta veceras. To do sad jos nisam niti jednom osjetila
Gonal ista stvar, ja svojeg bebaca veceras isto kao lagano osjecam tj neko blago kao lupkanje i meskoljenje unutra i prekrasno je🥰🥰🥰Neki dan sam prvi put osjetila i bila sam u transu😍😍😍 cak sam tu i pisala o tome, svjesna sam da to jos nisu pravi udarci ali sta god da je uzivam!😃😃😃
🌈💙👣🙏
Gonal imamo identičan ukus za krevetić :)
Lijepe stvarčice stvarno.
Mara prekrasni ste, vidim nosiš naočale jesi slučajno primijetila je ti narasla dioptrija s trudnoćom? Glupo pitanje ali meni se čini da meni je.
Godišnjica braka lipanj punimo treću, godišnjica veze bila u siječnju i dobili tada plusić predivan poklon za 6godinu nakon niza svega i svačega.
"
Da znate što mi sad bilo.
Ušla u trgovinu kupila par namaza mliječnih reko nedjeljom ne rade da imam za svaki slučaj.
Otvorila dukatelu, namažem i zagrizem kad čudan okus. Pogledala datum 10.05.2020.
Drugi namaz još gore 17.04.
Znači od tri namaza dvojici je rok trajanja prošao!
Odmah sam i mlijeko i sve ostalo provjerila.
Zgrozila sam se
Da istina je nakon poroda mi se dioptrija povećala za -0.75 na oba oka. Vjerujem da će i sad biti tako.
url=https://lilypie.com]
Evo razbudila se napokon! Ali udara jako nisko, kao da ce izac, i na guzu.. Ma samo neka lupa ☺️
Mi cemo u rujnu 8 godina braka (mozda se poklope datumi) a plus smo dobili tocno na 6ti rodendan od sina 💙🎉
Bosco čestitam od srca i nek vam je sa srecom kroz cijeli zivot!! 😊 ❤️💖🥳😇
Ja bila danas cijeli dan u pokretu, popodne frendovima na rockas i evo sada dosli doma, leda me ubijaju 😪
Kupili amo kadicu danas u baby centru, ona sto mjeri temperaturu vode i kilazu 😁 i narucili stalak 🙂
Imali smo u planu kupiti i kinderbet i komodicu i bas na tom kinderbetu koji nam je najljepši se ne da spustati ogradica tako da nismo nista uzeli i bas sam tuzna bila 😕😞😞
Sto se tice pokreta bebe ja pitala svog gin sad na zadnjem pregledu i kaze da je normalno ako koji dan slabije osjetimo bebicu, to sve zavisi o nasoj aktivnosti kroz dan i kak se beba namjesti.
Godisnjica braka - sljedeci mjesec slavimo 1. Kao i 9 god veze 😇😁
Ana i Gonal preslatke stvarcice 😍😍
Mara1992 bas ste slatkii🤗😊
Jutro cure. Bila sam u gužvi ovih dana pa se nisam uspjela javiti.
Bosco čestitam od srca i želim vam puno sretnih i uspješnih zajedničkih godina i divne dječice!
Čestitam svima na uspješnim pregledima, bebice su preslatke! 🤩. Jedva čekam svoj pregled 27.05.
Jutros me probudilo moje zlato jasnim udarcima, uživala sam i nisam se pomicala s mjesta. Osjetila sam još nekidan dok sam slučajno legla na trbuh i odmah je unutra nastala pobuna.
Što se tiče veza i brakova mi ove godina navršili 18 godina braka (pitam se kad je to prošlo 🤔)
Stvari su vam pre preslatke, al ja se jop neću upuštati u nikakvu nabavu jer nam je povrtna sezona u punom jeku i nemam vremena a i novac ulažemo u posao. Planiram tamo u 8. mjesecu a i moram prije toga srediti spavaću sobu jer nisam zodove bojala od dolaska posljednje bebe (prije skoro 7 godina 😖)
Dan nam je baš nekako tmuran pa ne možemo baš uživati al preživjet ćemo.
Jutro cure 😊
Bas je tesko spavat zadnjih dana, sparno je i zagusljivo. Lito ce bit veselo 😅😅😅
Kad su vas bebe pocele lupkat? Ja jos nista ne osjecam i stalno se brinem je li sve okej.. imam osjecaj da kad se beba pocne javljat, da ce mi tada bit malo lakse.
Sto se tice godisnjica, uskoro cemo slavit 1.god braka i 7 veze 🥰
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Sortiraj odgovore
Najstariji