Bosco, čestitam vam i želim da ti bude nezaboravan dan danas 🥰🥳
Ana kad nisi slikala kao da nisi ni kupila 😝😝
Da, nema Isabele, valjda je sve ok.. Mozda ima predah od neta..Meni je danas muz poceo raditi nakon 2 mjeseca i sva sam izgubljena, sad sve sama moram raditi 🥴😁
Bosco čestitke od 💜 želim vam sretan brak i nezaboravan današnji dan! I meni je za par dana 7.godišnjica braka, bilo je ultra vruće + kiša 🙃
Ja sutra idem s prijom na plažu, ne mogu više doma trpit ovu ljigotinu od vremena, ništa me nije volja. Sad smo kafenisale na balkonu, umrle od vrućine, obje trudne 🤰🤰 ne možemo dočekat da more ugrije!!
Bosco, cestitke i uzivajte u svom danu😊
Mi smo isto danas bili u shopingu. Kupili smo krevetic, robicu, sitnica za bebu. Nadam se da se spol nece promijeniti jer je sve rozo😀
Slikam vam veceras ili sutra jer sad krecemo iz Zadra za Liku.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cure jel se tko kuži u lidl sladolede? Jel ima koji slican silk milku a da je dobar ?? 🤭🤭🤭
[link=https://lilypie.com][/link]
Bosco čestitam!! 😊😊
Cure hvala na preporukama, dečko me ipak nagovorio na Samobor jer sam tamo već bila na niftyju.
Mi smo danas kupili tj. naručili as cybex cloud z i size. Mislim da je istu i Demetra kupila. U Lesnini je popust 15% na as i dodatke tako da nas je ispala malo više od 1500kn. Jeftinije nisam našla. Jedino ih nemaju na lageru nego se čeka 7 tjedana
Cure cestitam svima na uspješnim pregledima, bas ne stignem pratit nista jer se udajem danas, cekam sad kod frizera. Saljem vam puse svima, pa se javim sutra ako nadem vremena. 😘😘😘
Čeeestitaaam!!! 😊
Cure cestitam svima na uspješnim pregledima, bas ne stignem pratit nista jer se udajem danas, cekam sad kod frizera. Saljem vam puse svima, pa se javim sutra ako nadem vremena. 😘😘😘
Cestitke od ❤
😊😊😊
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Cure jel se tko kuži u lidl sladolede? Jel ima koji slican silk milku a da je dobar ?? 🤭🤭🤭
ako ima nek i meni netko javi 😍😀
Sortiraj odgovore
Najstariji