Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    16. Svibanj 2020. 15:33

Bosco, čestitam vam i želim da ti bude nezaboravan dan danas 🥰🥳

Marta14
    16. Svibanj 2020. 15:34

Ana kad nisi slikala kao da nisi ni kupila 😝😝
    Da, nema Isabele, valjda je sve ok.. Mozda ima predah od neta..Meni je danas muz poceo raditi nakon 2 mjeseca i sva sam izgubljena, sad sve sama moram raditi 🥴😁

Marta14
    16. Svibanj 2020. 15:37

https://ibb.co/Kj1z47Y
    Neki popusti, pa ako kome treba.. 

2020
    16. Svibanj 2020. 16:14

Bosco čestitke od 💜 želim vam sretan brak i nezaboravan današnji dan! I meni je za par dana 7.godišnjica braka, bilo je ultra vruće + kiša 🙃
    Ja sutra idem s prijom na plažu, ne mogu više doma trpit ovu ljigotinu od vremena, ništa me nije volja. Sad smo kafenisale na balkonu, umrle od vrućine, obje trudne 🤰🤰 ne možemo dočekat da more ugrije!! 

• Gonal
    16. Svibanj 2020. 16:26

Bosco, cestitke i uzivajte u svom danu😊
    Mi smo isto danas bili u shopingu. Kupili smo krevetic, robicu, sitnica za bebu. Nadam se da se spol nece promijeniti jer je sve rozo😀
    Slikam vam veceras ili sutra jer sad krecemo iz Zadra za Liku.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• LUX
    16. Svibanj 2020. 16:51

Cure jel se tko kuži u lidl sladolede? Jel ima koji slican silk milku a da je dobar ?? 🤭🤭🤭

[link=https://lilypie.com][/link]

Leia91
    16. Svibanj 2020. 17:41

Bosco čestitam!! 😊😊
    Cure hvala na preporukama, dečko me ipak nagovorio na Samobor jer sam tamo već bila na niftyju.
    Mi smo danas kupili tj. naručili as cybex cloud z i size. Mislim da je istu i Demetra kupila. U Lesnini je popust 15% na as i dodatke tako da nas je ispala malo više od 1500kn. Jeftinije nisam našla. Jedino ih nemaju na lageru nego se čeka 7 tjedana

• vitae
    16. Svibanj 2020. 17:47

Bosco

Cure cestitam svima na uspješnim pregledima, bas ne stignem pratit nista jer se udajem danas, cekam sad kod frizera. Saljem vam puse svima, pa se javim sutra ako nadem vremena. 😘😘😘

Čeeestitaaam!!! 😊

• kikic
    16. Svibanj 2020. 18:40

Bosco

Cure cestitam svima na uspješnim pregledima, bas ne stignem pratit nista jer se udajem danas, cekam sad kod frizera. Saljem vam puse svima, pa se javim sutra ako nadem vremena. 😘😘😘

Cestitke od ❤ 
    😊😊😊

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Ledolina
    16. Svibanj 2020. 18:56

LUX

Cure jel se tko kuži u lidl sladolede? Jel ima koji slican silk milku a da je dobar ?? 🤭🤭🤭

ako ima nek i meni netko javi 😍😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.