Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    16. Svibanj 2020. 13:01

Bosco neka je sa sricom, lipo se provedite 🤗💞
    Zene moje, meni desni kuk boli ima dva dana.. Onako tupa bol, nelagodna. Bas neki glup osjecaj. 
    Nadan se da ste sve dobro i da uzivate, di god bile 🤗

Makarska
    16. Svibanj 2020. 13:05

Bosco  sritno vam 👰❤🤵

Napokon 2804
    16. Svibanj 2020. 13:09

Bosco

Cure cestitam svima na uspješnim pregledima, bas ne stignem pratit nista jer se udajem danas, cekam sad kod frizera. Saljem vam puse svima, pa se javim sutra ako nadem vremena. 😘😘😘

Neka vam današnj i dan bude početak za sve ono dobroi kraj za sve ono loše. 😘😘😘😘😘
    Sve najbolje od srca

Marta14
    16. Svibanj 2020. 13:20

Bosco sretno danas, zelim vam svu srecu!
    Lijepo se provedite 🤗😊❤️

tashee7
    16. Svibanj 2020. 13:30

Bosco, čestitam i uživaj u svom danu ❤

Unakit
    16. Svibanj 2020. 13:32

Bosco

Cure cestitam svima na uspješnim pregledima, bas ne stignem pratit nista jer se udajem danas, cekam sad kod frizera. Saljem vam puse svima, pa se javim sutra ako nadem vremena. 😘😘😘

Sve najbolje, Bosco! Uzivaj u posebnom danu 🥰

Vita26
    16. Svibanj 2020. 13:44

Bosco Sretnoo i Cestitam 🌸🌸🌸🌸

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

klupko_srece
    16. Svibanj 2020. 13:58

Samo da vas pozdravim 😊😊 svima ugodan dan sa, puno fine papice 😎😎

Demetria
    16. Svibanj 2020. 14:18

Bosco sretno ti bilo danas. Želim vam i par kapi kiše prije obreda/ceremonije da vas lijepo blagoslovi :) a poslije neka grane sunce, ako se dobro sjećam imati ćete u dvorištu na otvorenom zar ne?
    Muž i ja smo se spustili do plaže, skuhala sam nam kavu i ponijela jagode, ali vrijeme je teško. Cijela sam mokra a sunca nigdje. Baš je šugavo sparno.
    Sad neki brzinski ručak jer mi se malo spava ali imam još posla popodne pa ništa od toga.
    Jutros sam imala zakašnjelo brijanje i baš sam pomislila kako će za mjesec dana biti veselo neću ništa vidjeti.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Hip_Hopsica
    16. Svibanj 2020. 14:34

Bosco

Lijepo se zabavite... u čestitam!!!

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.