Bosco neka je sa sricom, lipo se provedite 🤗💞
Zene moje, meni desni kuk boli ima dva dana.. Onako tupa bol, nelagodna. Bas neki glup osjecaj.
Nadan se da ste sve dobro i da uzivate, di god bile 🤗
Cure cestitam svima na uspješnim pregledima, bas ne stignem pratit nista jer se udajem danas, cekam sad kod frizera. Saljem vam puse svima, pa se javim sutra ako nadem vremena. 😘😘😘
Neka vam današnj i dan bude početak za sve ono dobroi kraj za sve ono loše. 😘😘😘😘😘
Sve najbolje od srca
Cure cestitam svima na uspješnim pregledima, bas ne stignem pratit nista jer se udajem danas, cekam sad kod frizera. Saljem vam puse svima, pa se javim sutra ako nadem vremena. 😘😘😘
Sve najbolje, Bosco! Uzivaj u posebnom danu 🥰
Samo da vas pozdravim 😊😊 svima ugodan dan sa, puno fine papice 😎😎
Bosco sretno ti bilo danas. Želim vam i par kapi kiše prije obreda/ceremonije da vas lijepo blagoslovi :) a poslije neka grane sunce, ako se dobro sjećam imati ćete u dvorištu na otvorenom zar ne?
Muž i ja smo se spustili do plaže, skuhala sam nam kavu i ponijela jagode, ali vrijeme je teško. Cijela sam mokra a sunca nigdje. Baš je šugavo sparno.
Sad neki brzinski ručak jer mi se malo spava ali imam još posla popodne pa ništa od toga.
Jutros sam imala zakašnjelo brijanje i baš sam pomislila kako će za mjesec dana biti veselo neću ništa vidjeti.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Lijepo se zabavite... u čestitam!!!
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Sortiraj odgovore
Najstariji