Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    17. Svibanj 2020. 09:25

Evo i mene :) zaspen u 1, probudi se u 9, s jednim dizanjem nocas za wc. Znaci toliko je sparno da zadnja dva dana drzin balkonska vrata odskrinuta i pokrivan se samo lancunom. Bit ce ovo pakleno lito 🤯
    Sitin se prid koji tjedan kako je samo par cura osjecalo bebine udarce, sada nas je sve vise i vise. Bas je lipo za procitat 😌💓

Marta14
    17. Svibanj 2020. 09:36

Dobro jutro! 
    Joj citam vas sa moda i ljubomorna sam! Fali mi ta sparina iako znam da bi njurgala da sam tamo..
    I onak kad je vruce vec od ranog jutra, miris mora..🌊⛱️

Demetria
    17. Svibanj 2020. 09:37

kikic

Kad su vas bebe pocele lupkat? Ja jos nista ne osjecam i stalno se brinem je li sve okej.. 

Meni su baloncici bili tamo u 15 tjednu i onda zatišje.
    Zadnja dva tjedna stalno lupa, rijetko kada se osjeti na van pa i muž može osjetiti.
    Većinom to bude kad pretjeram sa slatkim 
    Ali zadnjih par dana je nešto slabo pa sam se zabrinula (doduše jedan dan sam skroz mirovala, a drugi nisam stala) ali evo od sinoć opet veselo lupa. Jutros je lupala bebica baš jako toliko da mi bilo nelagodno i muka, a tata ništa nije uspio osjetiti.
    "
    Jep baš je sparno i vruće, pogotovo noću i ujutro. Kad se ustanem cijelo jutro teturam presparno mi još nam je stan na jugu biti će veselo ljeti.
    "
    Kad smo već kod vrućina koju kremu za sunčanje planirate? Naravno ja se ne pržim nikad nikad ne mogu ležati mirno na plaži i ne planiram biti na prejakom suncu ali opet ti treba zaštita.
    Pitala sam za onu stranicu što je netko stavio za provjeriti koje kozmetički preparate ne štete nama trudnicama pa nema odgovora.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    17. Svibanj 2020. 09:48

Kikic ja sam sa 15 tjedana ali ne svaki dan, a prvu trudnocu sa 18, i isto tako nisam svaki dan osjecala..

Ovo za kreme ne znam nista, da idem na more vjerojatno bi gledala neku kao i za dijete. Avene ili tako nesto..

Vita26
    17. Svibanj 2020. 09:58

teica30

Bosco Čestitam!! 🥳🥰
    Vita još ne osjetim nista, jedino osjetim kad gospodica odluci protegnuti noge na mom mjehuru, haha, to je i jučer pokazala na pregledu 😂… Tko zna, možda se i sretnemo, do 10-tog mjeseca svega može biti 🥰🥰🥰

Hahahahah pisanje 😂😂😂nema veze treba uzivati u svakom trenutku brzo ce proletiti 🌸

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Ledolina
    17. Svibanj 2020. 10:09

Kikic, Ja sam isto s 15 tjedana osjetila prvo lupkanje  pogotovo navečer nakon sladoleda ili nečeg slatkog 😀 ali ovo mi je druga trudnoća pa kažu da se osjeti ranije nego u prvoj... Nemaš razloga za brigu, uživat ćeš i ti uskoro 😊
    Što se tiče godišnjice u 9.mj će nam biti 7g braka, sinu 6.rođendan, a nakon toga stiže beba, tak da imamo blizu datume za slavlja 😀

AngelEyes
    17. Svibanj 2020. 10:10

Kikic ja sam tek sa 19 tj. osjetila, ali odmah je i muz osjetio. Prva trudnoća mi je ipak :)
    Demetria nisam nasla tu stranicu, ali skinula sam aplikaciju INCI Beauty koja ima poprilično proizvoda i po sastojcima pokazuje koji su štetni, a koji ne. Vidi, možda može pomoći.
    Što se tiče krema za sunčanje za lice sam uzela od La Roche-Posay Athelios, 50spf, tonirana je tako da ne stavljam puder, samo nju. A za tijelo sam od biobaze mineralni losion 30spf, nisam ga još probala.

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Vita26
    17. Svibanj 2020. 10:10

Dobro jutro Zenice 
    Ja sam isto nocasspavala malo bolje nego protekle noce,ali ja ustajem rano rano ujtro ,moram jesti 🙈🙈🙈jer ne mogu zaspati ,budem gladna.jutro kod nad je pohladno,nema ni sunca.
    Brak-ja cu se udavati u 8mj.obiteljski.
    Pokrete bebi
    Nesto osjetim po malo unutra netko lupkanje ali nisam jos skroz sigurna.isto tako se zabranim dal sve uredu ,Al evo 21.5 ce jos malo.😍😍
    More obozavam ,ali nisam dugo isla pa kad Demitria na pisala pustam se dole na plazu,Jooj divota 🥰🥰🥰
    Utjehu nadjem ovde kod jezera-ljepo je sredjeno ima šetnicu ❤️🌸🌸🌸
    Slazem se sa Martom uzela bi neku zaštitnu za bebe,opcenito ja sad ne koristim niti jednu svoju kremu sve na biljnoj bazi i djece .
    Ugodan vam svima dan ❤️

• LUX
    17. Svibanj 2020. 10:39

Jooj vidim pricate o braku/godisnjicama. Mi nismo u braku ali živimo skupa praktički od prvog dana 🤣 aa termin bebe je 2 dana poslje godisnjice veze, bilo bi super da se rodi bas na godisnjicuu 😎😎🤭🤭

[link=https://lilypie.com][/link]

Vita26
    17. Svibanj 2020. 10:57

LUX to danas moderno,i ja zivim dugo skupa ali rto dragi odlucio da bi se zenio😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.