Mi smo 13 godina skupa ,a u 10-om kad bi beba tribala stici bit ce nam 6 godina braka ,bas jedva cekamo 👨👩👧🤗
Vi koje planirate u vrece bebu, ocete kupovati jorgan ili sl. ? Jer sta ako beba ne zeli u vrecu..
Marta do sad su mi svi tjeli u vreći ,nadam se i ovo onda se je mor brinuti hoce dekicu na Glavu na baciti,i nekako mi je lakse i na stranu staviti bebicu da spava kad je u vreći 🌞
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Bosco cestitke 💐 nadam se da ste uzivali. Neka vam je sa srecom 🍀
Cestitam i na uspjesnim pregledima.
Sto se tice godisnjica nama je 4. godine braka i na jesen 10 veze.
Krema za suncanje - za dijete imam Avene faktor 50, a za sebe sam kupila Eucerinovu sun allergy protect, ali nisam provjerila jel smiju trudnice! Dobro da ste spomenule tu aplikaciju. Imala sam ju nekad davno.
Vi koje planirate u vrece bebu, ocete kupovati jorgan ili sl. ? Jer sta ako beba ne zeli u vrecu..
Ja sam planirala uzeti neku swaddle vrecu ili dekicu. Prvo dijete sam pokrivala samo dekicama, cak i tetra pelenama jer je vani bilo preko 40, ljetna beba.
Ivana_du može slika tog losiona od biobaze? Da znam što da tražim 🙈
Što se tiče osjećanja bebe, ja sam negdje sa 18 tjedana osjetila osjetila neko meškoljenje kratko, a zadnjih 3 dana osjetim udarac, sve je to lagano ali kad mirujem bome se osjeti 😍😍 baš neobičan osjećaj, čak je i dečko osjetio jednom.
Ja planiram jastuk kupiti i samo ću tako i dati da ga nose drugi. A i mislim da će mi biti lakše ga u krevetić tako staviti. A za ležanje na kauču uz mene uzela bih ono gnijezdo da je ipak na čistom i stabilnom
Mislite li na ovu stranicu za kozmetiku?
cosdna.com
To je ona koja izbaci sastav sa štetnosti proizvoda
Marta zimsko djete koje mi se rodila u drugom mjesecu jeste od pocetka jw bila u vreći i stavlja sam na bok spavati bebicu ,meni je bilo strah od Jordana.
Meni je doktor savjetovao da i nevalja biti pre vruce u sobi Di spava zbog srca i da nije dobro ni previse topliti,znaci posve normalno.
Naravno svatko radi kako on misli da je bolje za njegove djete
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji