Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarska
    17. Svibanj 2020. 11:30

Mi smo 13 godina skupa ,a u 10-om kad bi beba tribala stici bit ce nam 6 godina braka ,bas jedva cekamo 👨‍👩‍👧🤗

Marta14
    17. Svibanj 2020. 11:45

Vi koje planirate u vrece bebu, ocete kupovati jorgan ili sl. ? Jer sta ako beba ne zeli u vrecu.. 

Ninche9
    17. Svibanj 2020. 11:55

Ja necu poplun, imam vrecu i deke raznih debljina

Vita26
    17. Svibanj 2020. 12:18

Marta do sad su mi svi tjeli u vreći ,nadam se i ovo onda se je mor brinuti hoce dekicu na Glavu na baciti,i nekako mi je lakse i na stranu staviti bebicu da spava kad je u vreći 🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    17. Svibanj 2020. 12:38

Vita, a jesi li ih odmah stavljala u vrecu ili kasnije? 

bebacica
    17. Svibanj 2020. 12:40

Bosco cestitke 💐 nadam se da ste uzivali. Neka vam je sa srecom 🍀
    Cestitam i na uspjesnim pregledima.
    Sto se tice godisnjica nama je 4. godine braka i na jesen 10 veze.
    Krema za suncanje - za dijete imam Avene faktor 50, a za sebe sam kupila Eucerinovu sun allergy protect, ali nisam provjerila jel smiju trudnice! Dobro da ste spomenule tu aplikaciju. Imala sam ju nekad davno.

bebacica
    17. Svibanj 2020. 12:43

Marta14

Vi koje planirate u vrece bebu, ocete kupovati jorgan ili sl. ? Jer sta ako beba ne zeli u vrecu..

Ja sam planirala uzeti neku swaddle vrecu ili dekicu. Prvo dijete sam pokrivala samo dekicama, cak i tetra pelenama jer je vani bilo preko 40, ljetna beba.

Leia91
    17. Svibanj 2020. 12:46

Ivana_du može slika tog losiona od biobaze? Da znam što da tražim 🙈
    Što se tiče osjećanja bebe, ja sam negdje sa 18 tjedana osjetila osjetila neko meškoljenje kratko, a zadnjih 3 dana osjetim udarac, sve je to lagano ali kad mirujem bome se osjeti 😍😍 baš neobičan osjećaj, čak je i dečko osjetio jednom.
    Ja planiram jastuk kupiti i samo ću tako i dati da ga nose drugi. A i mislim da će mi biti lakše ga u krevetić tako staviti. A za ležanje na kauču uz mene uzela bih ono gnijezdo da je ipak na čistom i stabilnom

Leia91
    17. Svibanj 2020. 12:48

Mislite li na ovu stranicu za kozmetiku?
    cosdna.com
    To je ona koja izbaci sastav sa štetnosti proizvoda

Vita26
    17. Svibanj 2020. 13:11

Marta zimsko djete koje mi se rodila u drugom mjesecu jeste od pocetka jw bila u vreći i stavlja sam na bok spavati bebicu ,meni je bilo strah od Jordana.
    Meni je doktor savjetovao da i nevalja biti pre vruce u sobi Di spava zbog srca i da nije dobro ni previse topliti,znaci posve normalno.
    Naravno svatko radi kako on misli da je bolje za njegove djete

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.