Mislite li na ovu stranicu za kozmetiku?
cosdna.com
To je ona koja izbaci sastav sa štetnosti proizvoda
Iskreno ne sjećam se naziva zato sam i napisala.
Hvala
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
cosdna.com
To je ta. Hvala.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Marta zimsko djete koje mi se rodila u drugom mjesecu jeste od pocetka jw bila u vreći i stavlja sam na bok spavati bebicu ,meni je bilo strah od Jordana.
Meni je doktor savjetovao da i nevalja biti pre vruce u sobi Di spava zbog srca i da nije dobro ni previse topliti,znaci posve normalno.
Naravno svatko radi kako on misli da je bolje za njegove djete
Naravno i ja mislim da ne valja pregrijati, mi cak ne grijemo u sobi gdje spavamo i prozor je na kip..
Oces ovu bebu odmah u vrecu? Mi smo nekako sredina, ne znam oce biti prevruce u 9tom mjesecu za zimsku vrecu..
Marta vjerovatno Hocu samo naravno onda ce malo izpod biti lagodno obučeno,isto ne grijem sobu i isto na kipu.🌞🌞mozes ti laganom dekicom prekriti isto.i onako sa strane ususkati da ne Moze pomaknuti dekicu
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
cosdna.com
Nisam znala da ovo postoji, super je stranica 🤗🤗🤗🤗
Ja sam dosad 1 po 1 sastojak provjeravala na stranici skindeep 😅😅😅
Ovo je spas, hvala cure 😘
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Leia91 evo slikica, ali nisam ga još probala, čekam da more još malo zatopli pa da da krenem s kupanjem i sunčanjem . https://i.imgur.com/WUSGd7L.jpg
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Pratim vas svaki dan vise puta na dan, ali ne tipkam toliko cesto.. al evo par crtica na zadnje aktivne teme ☺️
* prvorotkinja sam, prvi udarac sam osjetila u 19+5 i mislim da ga od tad osjecam svakodnevno 💙
* nama uskoro 14 godina poznanstva/veze.. od cega uskoro 2. braka 🙈
* sutra imamo pregled 💙
* spavam i dalje jako dobro.. bez trudnickog jastuka sam
Lijepi pozdrav (oprostite sto upadam ovako). 😄 Ako kome od vas treba vrtic / krevetic neka mi se javi. 095 88 66 941 Prodajem vrtic s madracem i navlakom za 300 kn. Vrtic je kao nov,zuti na pcelicu. Ima kocnice i otvara mu se stranica. Koristen je vrlo malo,steta da stoji.😉 uzivajte,pusa
Bosco,dobar provod danas i neka vam je sretno svaki dan bracnog zivota 🥰🥰
Ja sam danas bila malo u kupovini i kupila sam prvu robicu, sitnice. Jos cu barem morati tako jedno 5 puta prije nego se beba rodi 😂 samo se nadam da nece doktor reci sljedeci put da se zabunio jer nema sanse da bi deckic mogao nositi te stvarcice 😂
Jucer navecer nisam mogla spavati pa sam malo lunjala opet na zimske bebe i sad sam se ja upitala gdje je isabela. Zna li itko?
Svima vam zelim ugodan dan 🥰Ana1305i ja se pitam ovih dana gdje je isabelagregorijan jer vec jako dugo nije nista pisala a a nema je vec dugo gledam ni na zimskim bebama! 🤔 Nadam se da je dobro i da je sve u redu, te da si je samo uzela malu pauzu🤗
Smile I Ana, I ja sam bas mislila na Isabelu. Nadam se da je sve super s njom I bebicom ❤
Bosco,dobar provod danas i neka vam je sretno svaki dan bracnog zivota 🥰🥰
Ja sam danas bila malo u kupovini i kupila sam prvu robicu, sitnice. Jos cu barem morati tako jedno 5 puta prije nego se beba rodi 😂 samo se nadam da nece doktor reci sljedeci put da se zabunio jer nema sanse da bi deckic mogao nositi te stvarcice 😂
Jucer navecer nisam mogla spavati pa sam malo lunjala opet na zimske bebe i sad sam se ja upitala gdje je isabela. Zna li itko?
Svima vam zelim ugodan dan 🥰Ana1305i ja se pitam ovih dana gdje je isabelagregorijan jer vec jako dugo nije nista pisala a a nema je vec dugo gledam ni na zimskim bebama! 🤔 Nadam se da je dobro i da je sve u redu, te da si je samo uzela malu pauzu🤗
Smile I Ana, I ja sam bas mislila na Isabelu. Nadam se da je sve super s njom I bebicom ❤
Vidim sad na zimskim bebama da je Vita26 pitala cure za nju, pa su rekle da se javila zadnje prije nekih 10-ak dana i da je u selidbi bila, tako da pretpostavljam da je vjerojatno u guzvi oko svega pa je zato nema🤗 al neka mi brinemo jedna za drugu🥰😃
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji