Isprike bila sam 6+6 po mengi. A po uzv eto 6+3 i 6+4. I rekao je da je to oke. I ne zelim se sekirati i misliti da nije jer si radim samo lose. dakle ako kaze da je to uredno. Uredno je ;) kontrola za 3 tj pa cemo znati tocnije info
Drago mi je radi tebe.znači da se ne moram ništa brinit. A i ta mjerenja su svagdi različita ..
Ne brini nista. Pogotovo sto se i srce vidjelo. Mozes biti mirna. I mirno cekaj slijedeci pregled
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Slee, nisam pametna. Za jedno tjedan dana bi kao trebala ić (po svom nekom uobičajenom rasporedu), ali mislim da ću još malo pričekati, bar još dva - tri tjedna da me skine s progesterona.
Hannicao, jel ti rekao dr da onda nosiš dvojajčane? :D Meni su bizići fascinantni :D Moguće da si imala ovulaciju iz oba jajnika i onda ti je jedan od njih dan kasnije ovulirao.
Meni isto odudaraju dani i tjedni od menstruacijskog računanja. Po aplikaciji i ovoj trakici sam trudna 9+1, a zapravo sam trudna 8+4. Nije neka velika razlika i neću razbijati glavu oko toga, samo da je tu :)
E da, još vezano za depilaciju.
Slee, bila sam na zadnjoj kad sam bila u jedno 6. tjednu trudnoće i sve je bilo ok. Sad mi je jedino zbog tog progesterona bedić. Al ak ću ga morat nastavit stavljat i kasnije, ići ću svejedno.
Ja sam na progesteronu od pocetka, zato mi je bed. Imam pregled za dva tjedna pa cu do tad nesto kombinirati sama pa vidjeti sto gin kaze i hoce li me maknuti s progica.
Britvica mi je nocna mora, morat cu smisliti neki drugi nacin
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Evo jedno pitanje, iako je vise za Teen il Ok 🙈Da li je moguce da mi sukrvica ide zbog ovog sta stavljam vaginalno prog. ? Jer evo npr danas krene sukrvica kod brisanja i ostatak tablete..
Evo jedno pitanje, iako je vise za Teen il Ok 🙈Da li je moguce da mi sukrvica ide zbog ovog sta stavljam vaginalno prog. ? Jer evo npr danas krene sukrvica kod brisanja i ostatak tablete..
Da,citala sam negdje o tome da može biti od toga
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Hm, ja nisam naisla nigdje na takve informacije. Jedino ako si se mozda slucajno povrijedila.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hm, ja nisam naisla nigdje na takve informacije. Jedino ako si se mozda slucajno povrijedila.
Na to sam i mislila. Navodno zna biti od "ceprkanja" dolje 🤷♀️
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Evo mene, cekala 3 sata da mi kazu da je to normalno 😄Necu vise panicariti, stalno viriti u gace i u wc skoljku.. Jer cu tako zavrsiti u ludnici..
Samo opusteno 🍀
Imam jos 4 tablete, nekako mislim da se mozda povrijedim time jer je ful usko.. Vidjet cemo..
Marta, eto super! Sad si mirnija! Mozda se povrijedis, vitno da je sve ok. Ja imam problem s umetanjem jer ih ne mogu ugurati skroz duboko. Mala sam i imam kratke prste, trebao bi mi neki aplikator. Valjda nesto ipak ostane unutra.
Ne znam vise tko je pisao da mu se samo gestacijska vidjela na 6+3. Evo bas mi prijateljica salje kako je i njoj bilo tako i na kraju se plod pojavio tek u 7+nesto i rodila zdravu bebu. Svaka trudnoca je zasebna, individualna, ne trebamo se usporedjivati s drugima, pogotovo ne citati razna iskustva na netu.
To ja sad kao mudro govorim vama, a sigurno sam najgora od svih s panicarenjem.
Ali jos malo istrpimo paranoje do treceg mjeseca pa smo na konju!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji