Čestitam curke na zdravim bebicama i super pregledima 😍 ja sam danas ušla u 15.tjedan i vidite moju loptu od trbuha:
https://ibb.co/Hrh232f
Slj.pregled je za tjedan dana…zadnji je bio prije 2 tjedna na 13+1…naš pišonja imao 7cm tada i bio okrenut prema dole. Nadam se da je sve ok :) Harmony je super, krv i brisevi isto. Jedino mi u rinu našli E.coli. Popila sam neki bomba antibitoik i sad cekam nalaze…nadam se da je otišla :( osim toga zadnji tsh mi bio 3.37 povecana mi terapija prije mjesec dana pa sad cekam nalaze opet da vidim jel se spustio ista…
Sladak pupo 😁😉
Meni na početku bio TSH 3.47 i nisam pila terapiju jer me apotekarka prepala s nuspojavama... Otišla kod endokrinologa, kaže vadi ponovno. Sljedeći put vadila i spustio se na 2,65 što je OK za drugo tromjesečje. Sad mi je drago da nisam pila Euthyrox, ali nije mi bilo svejedno i dramila sam danima oko te štitnjače, piti ili ne piti, ajme majko, show u glavi.
Vi koji vidite crtu :) imaju li mamecrtu? Jer svugdje piše da većinom imaju isključivo mame
Pa me zanima kakvo je stanje kod nas?
Ja ju nemam isto kao što nemam bi kuglicu na zglobu noge već mjesec dana.
S obzirom da sam u velikom plusu s kilama od prije trudnoće nisam išla za tim do prošlog pregleda kad sam pogledala u nogu i nema kuglice. Kao da su oteknute ali bez problema sam obukla balerinke čudno
Dva decka i nemam crtu :)
Noge mi jos ne oticu, ali ih ocekujem :D
Primijetila sam jucer dvije mini strije na trbuhu blizu pupka, koliko mi je trbuh buknuo, ne cudim im se :D
Kod mene je bio pregled i sve je super, digla mi se posteljica i nemam vise dijagnozu placente previe :)
Na porod planiram na Merkur (Zg).
meni ko da se počela nazirati neka crta. ne znam od kud kreće, dolje il gore? :D
Demetria kakvu kuglicu u zglobu nemas?
Tashe moze svakako a mozda se cijelom duzinom krene pojavljivat, valjda je to individualno
Pozz cure evo mene opet nadam se da ste i vi i bebaci super bila sam vam postavila pitanje o iscjetku i duphastonu ako se sjecate i sve je na kraju ispalo dobro nema problema
evo sad sam u 16 tjednu i pocela sam osjecat kao nekakvo lupkanje ali jako nisko kao da mi je beba u mjehuru,mogu osjetiti i pod rukom,je li se to vama ikad dogodilo i je li to normalno uopce
Justagirl
Tak i ja sad pijem 75mg i bila vadila ,kaze mi gin.da je sad dobro i da nastavim sa terapijom.jedva cekam da pocenje bebica udarati 🌞🌞
2020
Nuspojave cula sqm i ja pogotovo od ovog novog bilo i na provjerenom,kod mene izkreno nista .sta ja znam.normalno sve😃😃 i bolje da ne pijes nista svakako.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Demetria kakvu kuglicu u zglobu nemas?
Tashe moze svakako a mozda se cijelom duzinom krene pojavljivat, valjda je to individualno
Ma znaš dolje na nozi/stopalu tocno na zglobu.
Meni je to s unutarnje strane skoro pa ravno.
Crta navodno bude od stidne kosti do pupka a nekad i iznad.
Ujutro ću staviti ponovno listu vidim da je netko napisao bolnicu.
Možete i ostale cure staviti bolnicu :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Super za uspjesne preglede cure!!
Justagirl lijep trbuh ❤️
Dora valjda je to beba, skroz nisko se u pocetku osjete. 😊
Ja imam crtu, cini se da ide i iznad pupka.. I sa sinom sam ju mala, ali bila je kratka.
Ja imam lineu ali je kratka (do ruba gaćica), tako da ju nitko ni ne vidi osim mene i muza 😂
Dora normalno je, u pocetku pogotovo. Jos uvijek povremeno znam osjetiti da nisko lupka, ali u pocetku je bilo isključivo tako kako si opisala 😊
Dora, to su oni leptirići/mjehurići kao uvertira za prave udarce :)
ja isto još znam osjetiti jako nisko kako udara, iako su ti udarci jači i nisu svi 'prema van' nego baš osjetim kako mi skače po mjehuru. na zadnjem uzv su tu bile nogice pa kažem da pleše a kad krene boksat... jučer sam držala mob u rukama, ruku naslonila na trbuh i udario je tako jako da mi je mob poskočio iz ruke
Sortiraj odgovore
Najstariji