Cao cure, evo i mene nakon dugo vremena… Zadnje sam vas pitala za nalaze kombiniranog koji meni i nisu bili baš najbolji. Ni ja nisam bila baš najbolje do danas kad sam saznala da nosim zdravu curicu ☺️ i da je sve u redu. Doktorica me slala na amniocintezu, ali sam napravila nifty. Da sam znala koliki stres ce mi prouzrocit nikad ne bi radila taj kombinirani s obzirom da je na uzv sve bilo super i po godinama ne spadam u rizicnu skupinu.
Čestitam na curici :)
Možeš li samo napisati datum termina i bolnicu da refresam listu? Hvala
6.11. Koprivnica 🙂
Možda se sretnemo u rodilištu 😁 meni je 7.11. termin, isto Kc.
Bila sam na pregledu danas, sve ok, beba je 8 cm i 90 grama, kaže dr da je sve kako treba biti, ali me šalje na triple test u Petrovu jer pijem velike doze euthyroxa pa kaže bolje provjerit da smo sigurni da je sve ok. Sutra moram zvat da me naruče. Nije mi baš svejedno, koliko čitam, nije baš pouzdan i često bude loš nalaz, a u biti je sve ok.
Oo pa tu smo :) možda se poklopi...
Jao da sad kak sam puno istraživala i čitala dosta je nepouzdan. Meni je npr. sad ultrazvučno na kombiniranom sve bilo savršeno al biokemijski dio je pokazal malo veći rizik točnije 1:65. To je čista statitstika kao i triple. Al eto fala bogu sve je ok :)
Mala
Cao cure, evo i mene nakon dugo vremena… Zadnje sam vas pitala za nalaze kombiniranog koji meni i nisu bili baš najbolji. Ni ja nisam bila baš najbolje do danas kad sam saznala da nosim zdravu curicu ☺️ i da je sve u redu. Doktorica me slala na amniocintezu, ali sam napravila nifty. Da sam znala koliki stres ce mi prouzrocit nikad ne bi radila taj kombinirani s obzirom da je na uzv sve bilo super i po godinama ne spadam u rizicnu skupinu.
Čestitam na curici :)
Možeš li samo napisati datum termina i bolnicu da refresam listu? Hvala
6.11. Koprivnica 🙂
Možda se sretnemo u rodilištu 😁 meni je 7.11. termin, isto Kc.
Bila sam na pregledu danas, sve ok, beba je 8 cm i 90 grama, kaže dr da je sve kako treba biti, ali me šalje na triple test u Petrovu jer pijem velike doze euthyroxa pa kaže bolje provjerit da smo sigurni da je sve ok. Sutra moram zvat da me naruče. Nije mi baš svejedno, koliko čitam, nije baš pouzdan i često bude loš nalaz, a u biti je sve ok.
Oo pa tu smo :) možda se poklopi…
Jao da sad kak sam puno istraživala i čitala dosta je nepouzdan. Meni je npr. sad ultrazvučno na kombiniranom sve bilo savršeno al biokemijski dio je pokazal malo veći rizik točnije 1:65. To je čista statitstika kao i triple. Al eto fala bogu sve je ok :)
Baš se bojim rezultata. Iako dr kaže da je po uzv sve super.
Jesi danas bila na pregledu? Možda smo se srele 😁
I čestitam na curici i dobrom nalazu!!
Čestitke i drugim curama na urednim pregledima!
Halila koliku dozu Eutyrox pijes?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vi koji vidite crtu :) imaju li mame crtu? Jer svugdje piše da većinom imaju isključivo mame
Pa me zanima kakvo je stanje kod nas?
Ja ju nemam isto kao što nemam bi kuglicu na zglobu noge već mjesec dana.
S obzirom da sam u velikom plusu s kilama od prije trudnoće nisam išla za tim do prošlog pregleda kad sam pogledala u nogu i nema kuglice. Kao da su oteknute ali bez problema sam obukla balerinke čudno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Malamala. Cestitam na curici 🌸
Demetria. Hvala na vođenju i brigu o popisu 🤗
Kod mene nema nista do srijede, kad je pregled. Nemrem docekat🙃
Čestitam curke na zdravim bebicama i super pregledima 😍 ja sam danas ušla u 15.tjedan i vidite moju loptu od trbuha:
https://ibb.co/Hrh232f
Slj.pregled je za tjedan dana...zadnji je bio prije 2 tjedna na 13+1...naš pišonja imao 7cm tada i bio okrenut prema dole. Nadam se da je sve ok :) Harmony je super, krv i brisevi isto. Jedino mi u rinu našli E.coli. Popila sam neki bomba antibitoik i sad cekam nalaze...nadam se da je otišla :( osim toga zadnji tsh mi bio 3.37 povecana mi terapija prije mjesec dana pa sad cekam nalaze opet da vidim jel se spustio ista...
Justagirl
Presladak ti je trbuh,jel ti osjetis bebicu ili jos ne?
Koliko dozu ti pijes ljekova za stitnjacu?
Znaci i ti imas pregled u 16tjednu tako i ja.jedva cekam 🌞🌞
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vi koji vidite crtu :) imaju li mamecrtu? Jer svugdje piše da većinom imaju isključivo mame
Pa me zanima kakvo je stanje kod nas?
Ja ju nemam isto kao što nemam bi kuglicu na zglobu noge već mjesec dana.
S obzirom da sam u velikom plusu s kilama od prije trudnoće nisam išla za tim do prošlog pregleda kad sam pogledala u nogu i nema kuglice. Kao da su oteknute ali bez problema sam obukla balerinke čudno
Dva decka i nemam crtu :)
Noge mi jos ne oticu, ali ih ocekujem :D
Primijetila sam jucer dvije mini strije na trbuhu blizu pupka, koliko mi je trbuh buknuo, ne cudim im se :D
Kod mene je bio pregled i sve je super, digla mi se posteljica i nemam vise dijagnozu placente previe :)
Na porod planiram na Merkur (Zg).
Vita osjetim samo kao ribice i leptiriće al ne jos bas bebu :) nadam se da budem uskoro...ja pijem euthyrox od 75 mg. Prije T sam pila 50
Sortiraj odgovore
Najstariji