Bok cure! Evo ja se nisam neko vrijeme javljala. Uzela sam si vremena da se oporavim od operacije ali vas čitam cijelo vrijeme. Ranice lijepo zarastaju ali još uvijek postoji bol iznutra gdje su izvadili slijepo crijevo.
Ja sam naručena 22. na anomaly scan. I to sam odlučila privatno ići.
Bolnica ja ću roditi u Petrovoj (bar mi je to zasada plan).
Čestitke na dobrim pregledima i vidim da se polako curke izjednačavaju s dečkima 😁 bit će puno jesenskih bebica 💜💙💜💙
Pokreti bebe osjetila sam prije par dana kao da mi je nešto prošlo ispod pupka, i to dvaput. Od tada ništa, čak ni ti balončići ni leptirići koje spominjete 🤔 ali moguće da je još rano.
AS i kolica odlučila sam se za cybex as, samo ću još vidjeti hoće li to biti cloud ili aton. A za kolica isto naginjem cybexu iako mi se čine dosta velika pa možda i peg perego ulazi u izbor. Još nije do kraja odlučeno 😊
Linea negra ja još ništa ne primjećujem iako oduvijek imam tamnije dlačice tu pa ih čupam
16 Curica 💜 vs 24 Dečko 💙 , 20 🌞 = sve skupa 60 lijepih malih jesenskih bebica
*
Mana_Mare 20.08. Curica 💜 Split
Slatke_brige 22.8. Dečko 💙 Čakovec
Skakavac 27.08.🌞 Split
Mabel 28.8. Curica 💜
Celaena 28.8. Dečko 💙 Merkur (Zg)
LUX 30.08. Curica 💜
Hannica0 04.09. Curica 💜
Tejić 05.09 Dečko 💙 Varaždin
Mara1992 05.09 Dečko 💙 Slavonski Brod
Princess Mimi 06.09. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
tashee 08.09. Dečko💙 Vinogradska (ZG)
ela32 08.09. Curica💜
_ana_ 11.09. Dečko 💙
LoMa 15.09.🌞 Petrova
Malisa 15.09.🌞
Talija 17.09. Dečko 💙 Zabok
StizeBeba2020 17.09. Curica 💜
Ninche 18.09.🌞
Mona1309 18.09. Curica 💜 Osijek
mc_mouse 19.09. Dečko💙 Virovitica
Marta 20.09.Curica 💜
Onka 21.09. Dečko 💙 Merkur (Zg)
Ana1305 21.09.Curica 💜 Virovitica
Bulba 23.09. Dečko 💙Sveti Duh(ZG)
Judita 24.9. Curica 💜 Zadar
2020 25.09.🌞 Dubrovnik
Dinosaurus 26.09. Curica 💜 Zadar
Kokica37 26.9 🌞
Rosha 27.09. Dečko 💙 Petrova
Lepepa 28.9. Curica 💜 Sveti Duh(ZG)
Napokon2804 30.09. Dečko 💙
Happymom 01.10. Dečko 💙 Split
Ivy88 01.10. Dečko 💙 OB Zabok
Sif 03.10. Curica 💜 Varaždin
Bebacica 04.10.🌞 Zabok
Demetria 06.10.🌞 Split
nada23 07.10. Dečko 💙 Dubrovnik
happy_m 08.10.🌞 (ZG)
Crwena 08.10. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Makarska 10.10. Curica 💜 Šibenik
Leia91 11.10. Dečko 💙 Petrova
Martina1988 20.10.🌞 Pula
Orangina 21.10.🌞
Ketty1309 22.10. 🌞 Koprivnica
Vitae 26.10. Dečko 💙
jasamja 26.10. 🌞 Rijeka
Gonal 26.10. Curica 💜 Gospić/Petrova
Kikic 27.10. Dečko 💙 Split
Bosco 30.10.🌞 Vinogradska (ZG)
Teica30 30.10.🌞 Osijek
Mina 29 31.10. Dečko 💙 Zabok
Zojo 02.11. 🌞 Pula
Justagirl2201 03.11. Dečko 💙
Isabelagregorijan 05.11.🌞 Zabok
SmileA 05.11. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Malamala 06.11. Curica 💜 Koprivnica
Vita26 07.11.🌞 Osijek
Halila 07.11 🌞 Koprivnica
Unakit 09.11🌞
Hip_hopsica 13.11 Dečko 💙
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro cure :)
taman sam htjela pisati za povrat novca za loptu nakon čekanja od 26 dana i evo dobila sam mail da je paket na putu.
Jedva čekam krenuti vježbati. Skoro svaki dan smo sad u šetnji minimalno pola sata.
Malo su mi problem uzbrdice i penjanje do stana (3kat) ali ne kretanje je za to krivo.
Vjerujem da će s vremenom biti bolje.
*
Lijepe su vam pupice, meni osobno je grozno vidjeti moga bez majice, ožiljak me jučer baš gadno bolio od laparaskopije. Bilo je jugo pa je baš probadalo :(
Morati ću uskoro potražiti i kupaći jer kako kreće vrijeme biti će super za rano kupanje.
*
Sretno svima na pregledima <3
*
Jedva cekam sad taj cetvrtak pa cu pitati, vec sam si popis sa pitanjima napravila za danas al eto..
Citala sam da ste pisale da magnezij moze pomoci oko bolova pa zadnjih par dana kak imam te bolove popijem magnezij navecer.. ne moze stetiti a mozda pomogne
Tejic ja imam menstrualne bolove vec dugo.
Od kad pijem magnezij se smanjilo, al evo jucer imala neki bljak dan, stresa dosta i bilo je nekoliko puta.
Ja sam bila na pregledu i ona je rekla da je to sve normalno. Ja ih imam dugo vec, nisam se otvorila nit ista, bilo me bas toga strah, da se ne otvaram..
Leia Jesi vidjela cybex uzivo? Ili ti Demetria?
Ja sam imala dojam da su mala kolica.. 🙈Ici cu ih ovaj tjedan po trazit
Leia Jesi vidjela cybex uzivo? Ili ti Demetria?
Ja sam imala dojam da su mala kolica.. 🙈Ici cu ih ovaj tjedan po trazit
Vidjela sam u baby centru i peg perego i cybex.
Cybex je teži za 0.7kg.
Mi smo mislili perego kupiti ali su nam se činila nekako nestabilna naspram cybexa.
Istina trenutno smo na 3katu bez lifta i biti će veselo vući kolica gore ali vjerujem da će se isplatiti jer ne mislimo imati samo ovu bebicu pa se nadam da će poslužiti i za drugu bebicu. A do tada možda ne budemo više ovdje u podstanarstvu.
Kad smo kupovali jaje (cloud z i size) u subotu isto je kupovala i žena koja čeka treće dijete, pa mi to bilo malo godilo.
*
Marta vidjela sam ih uživo u babycentru. S tim ogromnim kotačima meni to veliko izgleda. Iako vidim da većina kolica ima ogromne kotače. Prvo su mi se svidjela bebetto luca ali ona su još veća od cybexa. Iako kad se sklope mogu bez problema biti na balkonu ili negdje skrivena. Tako da još se premišljam. S obzirom da mi je prvo dijete nisam nikad gledala kolica, niti vozila, tako da možda ja preuveličavam i to su normalna kolica 😂😂
Marta vidjela sam ih uživo u babycentru. S tim ogromnim kotačima meni to veliko izgleda. Iako vidim da većina kolica ima ogromne kotače. Prvo su mi se svidjela bebetto luca ali ona su još veća od cybexa. Iako kad se sklope mogu bez problema biti na balkonu ili negdje skrivena. Tako da još se premišljam. S obzirom da mi je prvo dijete nisam nikad gledala kolica, niti vozila, tako da možda ja preuveličavam i to su normalna kolica 😂😂
I cybex se da sklopiti I stoji tako ravno dok kod peg perega nam prodavačica nije znala pokazati kako da perego stoji uspravno a vidjeli smo na videu da je to moguće.
Mi smo jučer prošetali po Marjanu i muž me stalno pitao a koja su ova kolica, a ova, a ova....
Dosta cura je imalo kolica s malim kotačima.
Meni je iskreno to izgledalo nestabilno i drndavo.
Vidjeli smo i peg perego. Muž je samo rekao dobro smo odlučili.
Probajte u prodavaonici kolica koja su vam zapela za oko ili barem slična njima.
Stvarno na netu preko slike sve izgleda super a u trgovini dobiješ dobar dojam.
Mene je dodatno osvojila kožna drška koja se može i razvući na određenu visinu i ventilacija sjedala sportskog. Možda to prodavačica nije znala pokazati di se to nalazi na per peregu.
"
Zanima me stranica koju je netko neki dan stavio gdje se može provjeriti je li neki kozmetički proizvodi dobar za trudnice. Negdje sam si kopirala link a neznam gdje.
*
kolica meni se sviđaju PEG PEREGO 3u1 POLO ELITE.. ali jos nismo nigdje išli pogledat ih uživo. pola ducana nije ni radilo tako da cemo mozda sad koji dan otic samo pogledati..
Dobro jutro cure,
da se javim s novostima s pregleda od jučer poslijepodne. Dr. nam je odradila anomaly scan i sve je u redu, u skladu s tjednima u kojima je bebica. Sada ima 450 grama, raste
https://ibb.co/8zgsFvG - ovo je jedina slika koju sam dobila pa ću je staviti, ali mi nije baš najjasnija :)
A izgleda da rastem i ja, u 2 mjeseca, od posljednje evidencije vaganja sam dobila 4 kg, znači 2 kg mjesečno. Djeluje mi da je to možda i puno. Kako vi stojite sa dobivanjem kila?
Linea negru ne vidm za sada, ali definitivno su mi dlačice potamnile na trbuhu.
Sretno curama koje imaju pregleda danas :)
Sortiraj odgovore
Najstariji